Evlilikte ohhh demeyi beklerken, kendimi kk da bulmak...

mavera110

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
842
254
53
Hanımlar selamlar.
Ben genel anlamda kişisel gelişim, psikoloji, sosyoloji alanlarında gözlem yapmayı seven bir insanım. Evlendikten sonra yaşadıklarımla birlikte , yaşarken değil de özellikle yaşadıktan sonra evlilik adına çıkarımlarım , soru işaretlerim oldu.
En büyük farkındalığım sanırım şu:

Kadınlar olarak flört zamanlarında yaşadığımız hayal kırıklıkları, tribimizin çekilmediği, gönlümüzün alınmadığı, anlaşılmadığımız ilişkilerden uzak en doğru kararı verdiğimizi düşünerek evleniyoruz.
İşte şimdi ohhh diyeceğiz, olduğumuz gibi olacağız, ne de olsa beni her halimle anlayacak, kabullenecek derken...
Acaba nasıl davranmalıyım? Alttan mı almalıyım? Sorun bende mi? Ailesinin değiştiğini fark edemedi mi? Benden sıkıldı mı? Çok mu üzerine gidiyorum? Biraz kendimize ait alanımız mı olmalı?Cinselliğimiz ne sıklıkta olmalı? Tatmin oluyor mu? Yok bilmem ne...
diye karmakarışık soruların içinde buluyoruz kendimizi. Ve birbirimizi telkin ediyoruz.
Yani evlendiğim adam olarak omzuna başımızı yaslayacağımız insanlar genelde o omzu taş ediyor biz kadınlara. Ve bir süre, en güzel zamanlarda bunun mücadelesini veriyoruz.

KK da en çok bir ben değilmişim dedim...
Bunu mutsuz olduğumdan yazmadım, şu an sokağımda davul çalıyor, gelin çıkacak muhtemelen. Geliverdi aklıma. :)

Yaradanım hepimizin sınavını kolay eylesin.
Tüm onurluca mücadele veren kadınların kalplerinden öpüyorum.

Sanki başka konularda hayatın anlamı üzerine felsefe yapılıyor konu güzel ben beğendim
Hayatın anlamı hakkında felsefe yapacağınız bölüm burası değil zaten. Onun yapıldığı bölümler de vardır koskoca forumda muhakkak. Ama burası dert anlatılan yer. Dert yoksa konu burada olmamalı. Aslında bunu anlamak da o kadar zor değil ama...

Önceki konularınla bu konunun bağlantısı varmı bilmiyorum vardıysa eklemek sizin göreviniz. Konu bdv lik değil herneyse buda düzeltilir. Ancak söyledikleriniz mantıklı evet bende katılıyorum ve keşke böyle olmasa yani sürekli büyük mücadeleyi veren kadınlar olmasa. Çünkü evlilik iki kişiliktir bu yüzden bu mücadeleyi her iki taraf da omuzlamalı ve birlikte mutlu olmanın yollarını aramalılar. Umarım gelecekte böyle olur diyeceğim ama zannetmiyorum bir kısım düzelen şeyler varsada yıkılan şeylerde var maalesef. Bakalım denge ne yöne kayacak.

Muhtemelen ücret alıyorsun. Herkes sizin gibi forumda 24 saatini harcamıyor. En fazla etkileşim alan başlık bu başlık. Henüz kimse bu başlıkla ne alaka vs demeden, muhalif kesilmeniz çok sıkıcı.
Bence forum görevlileri sizin farkınıza varmalı Çoğu insanı buradan soğutan yorumları yapan sizsiniz.

Mezuniyetimde hangi kıyafeti giyeyim diye sorana sayfalarca tavsiye verildi , belki siz de verdiniz... ne giyim bölümüne taşındı konu ne kapatıldı... dürüst olun, ayrımcılık yapmayın.

İçinden geçeni yaz şeklinde bir başlık vardı sanki.
Konu buraya aitmiş gibi gelmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…