Editör yok mu, uygun yere taşınabilir konum.Sohbet konularınızı bdv’ye açmasanız mı acaba?
Normal hayatta muhattap olmayacağım bir insan olduğunu hissedebiliyorumMavera n'olur sen gözlem yapma.
Sana mı danışmalıyım?Her akliniza geleni burada konu mu açacaksınız?
Gözyaşım pıttttNormal hayatta muhattap olmayacağım bir insan olduğunu hissedebiliyorum
Bildirdim zaten. Ama üyesi olduğunuz platformun kurallarına uymak sizin sorumluluğunuzda.Editör yok mu, uygun yere taşınabilir konum.
Gerekli yerlere bildirebilirsiniz
Sanki başka konularda hayatın anlamı üzerine felsefe yapılıyorEditör yok mu, uygun yere taşınabilir konum.
Gerekli yerlere bildirebilirsiniz
Hayatın anlamı hakkında felsefe yapacağınız bölüm burası değil zaten. Onun yapıldığı bölümler de vardır koskoca forumda muhakkak. Ama burası dert anlatılan yer. Dert yoksa konu burada olmamalı. Aslında bunu anlamak da o kadar zor değil ama...Sanki başka konularda hayatın anlamı üzerine felsefe yapılıyorkonu güzel ben beğendim
Evlilik değil, en azından getirdiği sorunlarla mücadele. Başlı başına mücadele anlamında değil, maddi manevi karşısına çıkabilecek her durumla.Onurluca mücadele?
Evliliğin mücadele olduğunu mu gözlemledin yani sonuç olarak bu mudur?
Muhtemelen ücret alıyorsun. Herkes sizin gibi forumda 24 saatini harcamıyor. En fazla etkileşim alan başlık bu başlık. Henüz kimse bu başlıkla ne alaka vs demeden, muhalif kesilmeniz çok sıkıcı.Hayatın anlamı hakkında felsefe yapacağınız bölüm burası değil zaten. Onun yapıldığı bölümler de vardır koskoca forumda muhakkak. Ama burası dert anlatılan yer. Dert yoksa konu burada olmamalı. Aslında bunu anlamak da o kadar zor değil ama...
Mezuniyetimde hangi kıyafeti giyeyim diye sorana sayfalarca tavsiye verildi , belki siz de verdiniz... ne giyim bölümüne taşındı konu ne kapatıldı... dürüst olun, ayrımcılık yapmayın.Hayatın anlamı hakkında felsefe yapacağınız bölüm burası değil zaten. Onun yapıldığı bölümler de vardır koskoca forumda muhakkak. Ama burası dert anlatılan yer. Dert yoksa konu burada olmamalı. Aslında bunu anlamak da o kadar zor değil ama...
Sanki kılıç,kalkan ve hücum marşıyla evlenmişcesine :)Onurluca mücadele?
Evliliğin mücadele olduğunu mu gözlemledin yani sonuç olarak bu mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?