Bence bu konumda genel dertler ile ilgili. Yani ben bu başlıkta olmasında sakınca görmedim. Sürekli muhalif yorum yapanlardan biri arkadaşımız. Tuhaf gelmedi bana. Evet denge önemli. Sadece benim en çok bahsetmek istediğim, kadın olarak evliliği seçerken, evlilik teklifi alırken vs bambaşka hayaller oluyor. Hiçbir kadın mücadele içine gireceğinin farkına varmıyor bence :)Önceki konularınla bu konunun bağlantısı varmı bilmiyorum vardıysa eklemek sizin göreviniz. Konu bdv lik değil herneyse buda düzeltilir. Ancak söyledikleriniz mantıklı evet bende katılıyorum ve keşke böyle olmasa yani sürekli büyük mücadeleyi veren kadınlar olmasa. Çünkü evlilik iki kişiliktir bu yüzden bu mücadeleyi her iki taraf da omuzlamalı ve birlikte mutlu olmanın yollarını aramalılar. Umarım gelecekte böyle olur diyeceğim ama zannetmiyorum bir kısım düzelen şeyler varsada yıkılan şeylerde var maalesef. Bakalım denge ne yöne kayacak.
Evet mesaj başına 1 lira alıyorumMuhtemelen ücret alıyorsun. Herkes sizin gibi forumda 24 saatini harcamıyor. En fazla etkileşim alan başlık bu başlık. Henüz kimse bu başlıkla ne alaka vs demeden, muhalif kesilmeniz çok sıkıcı.
Bence forum görevlileri sizin farkınıza varmalıÇoğu insanı buradan soğutan yorumları yapan sizsiniz.
Böyle havadan sudan muhabbetlere denk gelmek istemiyorsanız, siz paranıza kıyıp özel destek alın :) öneriniz kendinize olsun yani :)Az paraya kıyıp online terapi alın.
Belliki sohbet edecek kimseniz yok ama yer yanlıs olmus:)
Havadan sudan konusulmuyor burda:)
Vermedim, vermem. Genelde uygun olmayan konuları kib’liyorum ben.Mezuniyetimde hangi kıyafeti giyeyim diye sorana sayfalarca tavsiye verildi , belki siz de verdiniz... ne giyim bölümüne taşındı konu ne kapatıldı... dürüst olun, ayrımcılık yapmayın.
Gayet profsunuz :)Evet mesaj başına 1 lira alıyorum
Kurallar belli. Hepimizin bir arada sorun çıkmadan, kaos olmadan, konular birbirine girmeden burada bulunabilmemiz için konulmuş. Aradığımız bilgiye kolayca ulaşabilmemiz için bölümler, topicler oluşturulmuş. En çok etkileşim alan bölüm burası diye her konuyu buraya açarsak nasıl olacak o iş?
Bi insanın yaptığı yorumla buradan soğuyor olmanız sanıyorum yönetimi pek ilgilendiren bir durum değildir. Kurallara aykırı davranınca ceza alıyorum zaten ben de.
Yok arkadaşım halay çekerek evleniliyor, boşanırken bir tek kılıç kalkan eksik oluyor?Sanki kılıç,kalkan ve hücum marşıyla evlenmişcesine :)
Aha burayı da mı gözlemliyorsun konu sahibiMuhtemelen ücret alıyorsun. Herkes sizin gibi forumda 24 saatini harcamıyor. En fazla etkileşim alan başlık bu başlık. Henüz kimse bu başlıkla ne alaka vs demeden, muhalif kesilmeniz çok sıkıcı.
Bence forum görevlileri sizin farkınıza varmalıÇoğu insanı buradan soğutan yorumları yapan sizsiniz.
Ailemin gözbebeği, varlık içinde bir hayatım vardı ve yine öyleyim :) merak etmişsiniz ya.Evlilikte ohh demek mi? Evlenmeden önce nasıl bir hayatınız vardı ki? Hakikaten meraktan soruyorum.
Aha burayı da mı gözlemliyorsun konu sahibiHatta çoğu insan adına bile gözlem yapmışsınız.Beni Hiç soğutmuyor ama akli başında kadın niye soğutsun
Ya ek kazanç, ya da 7 24 forumda takılacak kadar fazla zenginsinizBu arada kim ücret alıyorsa forumda takılmak ile, Allahı varsa söylesin ben de başvuracağım. Ek kazanç kapısı bulmuşunuz bana demiyonuz zalimler.
Yok cidden merak ettim. Öyle olmasa ne farkeder, eş konusunda eleştirilirsiniz ama aile başka. Eşi kendi eliniz ile seçmişsiniz, aileyi seçebilen yok.Ailemin gözbebeği, varlık içinde bir hayatım vardı ve yine öyleyim :) merak etmişsiniz ya.
Tabii ki...Hep burdasın, her şeye yazıyorsun, hep muhalif yorumlar yapıyorsun galiba işşizsin gibi gözlemler yapmak için sizin de hep burda olmanız lazım ki çoğu yorumunu göresiniz. Kendi kendinizi çürütmussunuzP
Biraz fazla akıllıyım :)
Zenginim benYa ek kazanç, ya da 7 24 forumda takılacak kadar fazla zenginsiniz
Konulara bakıyorum ama her konuya yorum yapmıyorum :) hele ki yok bu konuyu neden açtım gibi yorumlar yapmak , bunu kendime GÖREV bilmek aklıma bile gelmiyorTabii ki...Hep burdasın, her şeye yazıyorsun, hep muhalif yorumlar yapıyorsun galiba işşizsin gibi gözlemler yapmak için sizin de hep burda olmanız lazım ki çoğu yorumunu göresiniz. Kendi kendinizi çürütmussunuz
Ttüm olumsuz yorumlara tek tek alıntı yapacak kadar hevesli olsam inanın kosarak gider alırdım:)Böyle havadan sudan muhabbetlere denk gelmek istemiyorsanız, siz paranıza kıyıp özel destek alın :) öneriniz kendinize olsun yani :)
Savunmak mı? Aslında başta size yazdım farkındaysanız burda da gözlem yapıyorsunuz öyle ki başkaları adına bile yapmışsınız siz de gizli gizli burdasınız diyerek. Sona da akli başında kadın belki ondan sogutuyordur dedim. Sonuna ekledigim cümle mı savunmak oldu. O da sizeydi aslında.Konulara bakıyorum ama her konuya yorum yapmıyorum :) hele ki yok bu konuyu neden açtım gibi yorumlar yapmak , bunu kendime GÖREV bilmek aklıma bile gelmiyorsizin gibi tanımadığım birini savunmakta hiiiiç umrum olmuyor. Ama işte herkesin zamanının kıymeti başka
En azından şahsıma gelenlerle ilgileniyorum. :)Ttüm olumsuz yorumlara tek tek alıntı yapacak kadar hevesli olsam inanın kosarak gider alırdım:)
Bunun bi tık ötesi,Kemal Sunal 'ın filminde bankta oturan köpege evlenme teklifi.
Aman diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?