Uygun başlık bulamamışsınızdır buraya koymuşsunuzdur bu ayrı mesele. Yiğidi öldür hakkını yeme şimdi konunun burada olmaması gerektiğine bende hak verdim de neyse bu durum bu kadar önemli değil birazdan yönetim ilgili yere konuyu kaydırır ve çözülür basit mesele yani ben buna çok takılmadım.Bence bu konumda genel dertler ile ilgili. Yani ben bu başlıkta olmasında sakınca görmedim. Sürekli muhalif yorum yapanlardan biri arkadaşımız. Tuhaf gelmedi bana. Evet denge önemli. Sadece benim en çok bahsetmek istediğim, kadın olarak evliliği seçerken, evlilik teklifi alırken vs bambaşka hayaller oluyor. Hiçbir kadın mücadele içine gireceğinin farkına varmıyor bence :)
Bu mücadele maddi manevi her türlü durum olabilir. Kendimden çok başka üyelerin çok ağır konularına dayanarak yazmak istedim bunu.
Evlilik değil, en azından getirdiği sorunlarla mücadele. Başlı başına mücadele anlamında değil, maddi manevi karşısına çıkabilecek her durumla.
Ay keşke para alsam zengin olmustum hele ban başına 10 tl olsa porsumdan size seslenirdim pavalı köpuşlerEvet mesaj başına 1 lira alıyorum
Kurallar belli. Hepimizin bir arada sorun çıkmadan, kaos olmadan, konular birbirine girmeden burada bulunabilmemiz için konulmuş. Aradığımız bilgiye kolayca ulaşabilmemiz için bölümler, topicler oluşturulmuş. En çok etkileşim alan bölüm burası diye her konuyu buraya açarsak nasıl olacak o iş?
Bi insanın yaptığı yorumla buradan soğuyor olmanız sanıyorum yönetimi pek ilgilendiren bir durum değildir. Kurallara aykırı davranınca ceza alıyorum zaten ben de.
Paramızı senle bölüşmeyiz çekil şurdanBu arada kim ücret alıyorsa forumda takılmak ile, Allahı varsa söylesin ben de başvuracağım. Ek kazanç kapısı bulmuşunuz bana demiyonuz zalimler.
E madem öyle bu konunun amacı neAilemin gözbebeği, varlık içinde bir hayatım vardı ve yine öyleyim :) merak etmişsiniz ya.
Kk'ya konu açanlar genelde hep piremses gibi durumda olanlar.E madem öyle bu konunun amacı nepiremsesliğe devamke
Aksine cok mantikli yorumlari var.. cekemeyeni de coksa demekMuhtemelen ücret alıyorsun. Herkes sizin gibi forumda 24 saatini harcamıyor. En fazla etkileşim alan başlık bu başlık. Henüz kimse bu başlıkla ne alaka vs demeden, muhalif kesilmeniz çok sıkıcı.
Bence forum görevlileri sizin farkınıza varmalıÇoğu insanı buradan soğutan yorumları yapan sizsiniz.
Kk'ya konu açanlar genelde hep piremses gibi durumda olanlar.
Sen bilmiyor musun?
Konu açıp dert yananlar piremses cevap yazıp doğruyu söyleyenler genelde hep hayatında mutsuz, sinirini piremseslerden çıkarıyor
Bak gene mutsuzluğum belli olduKk'ya konu açanlar genelde hep piremses gibi durumda olanlar.
Sen bilmiyor musun?
Konu açıp dert yananlar piremses cevap yazıp doğruyu söyleyenler genelde hep hayatında mutsuz, sinirini piremseslerden çıkarıyor
O kabuller yaşadıklarını normalleştirmek için bir çeşit korunma mekanizması işlevi görüyor bence. “Herkesin evliliği aslında benimki gibi, sadece dışarı yansıtmıyorlar, aslında onlarınki de mücadeleden ibaret” ya da “çoğu insan benimki gibi bir evlilik sürdüyor, iyi evliliği olan kadınlar şanslı azınlık” diyerek kendilerini avutuyorlar.Bence hata beklentilerinizde
Tribimi çeksin, başımı omzuna koyayım, beni koruyup kollasın
Eşlere açık olup evliliği öyle kurarsak hiç hayal kırıklığı olmuyor
beklentiler, “ her evlilik böyle, kadınlar bunu ister erkekler böyle yapar” kabulleriniz hatalı yahut gerçekçi değil diyeyim
Buna sesli güldüm.O kadar sorumlulugun icine ohhh diyerek mi girmek? Bu mu gozleminiz yani?
Ilahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?