• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ohhh demeyi beklerken, kendimi kk da bulmak...

Bence bu konumda genel dertler ile ilgili. Yani ben bu başlıkta olmasında sakınca görmedim. Sürekli muhalif yorum yapanlardan biri arkadaşımız. Tuhaf gelmedi bana. Evet denge önemli. Sadece benim en çok bahsetmek istediğim, kadın olarak evliliği seçerken, evlilik teklifi alırken vs bambaşka hayaller oluyor. Hiçbir kadın mücadele içine gireceğinin farkına varmıyor bence :)
Bu mücadele maddi manevi her türlü durum olabilir. Kendimden çok başka üyelerin çok ağır konularına dayanarak yazmak istedim bunu.
Uygun başlık bulamamışsınızdır buraya koymuşsunuzdur bu ayrı mesele. Yiğidi öldür hakkını yeme şimdi konunun burada olmaması gerektiğine bende hak verdim de neyse bu durum bu kadar önemli değil birazdan yönetim ilgili yere konuyu kaydırır ve çözülür basit mesele yani ben buna çok takılmadım.

Evet evet çok haklısınız insan evlenirken neler neleeer hayal ediyorda ama imzayı atınca kendini buluyor hiç istemediği bir yerde. Açıkçası bana sorarsan bende neler neler hayal etmiştim ancak bunun içinde iki taraflı mücadele olacağınında bilincindeydim. Ama eşim ve ailesi kalpsizler bütün mücadeleyi benim göstermem gerektiğini düşündüler yani kadınım ya her şeye dayanırım diye düşündüler. Ancak hayal ettiklerim olmazsa verilen sözler turulmazsa çekip gideceğimi tahmin etmediler kadınım ya gidemem diye düşündüler. İnşallah bütün kadınların gidecek bir yeri vardır veya gücü vardır da çekip gidip bunları böyle yüzüstü bırakır. Çünkü inanın kalmak devam etmek daha çok güç sarfettiriyor. Bu ataerkil zihniyet değişmedikçede bu değişmeyecek. Böyle haksızlar haklıyım diye dolaşırsa da zaten dahada kötüye gidecek diye düşünüyorum.
 
Beni neden etiketlemedinizzzzzzzzz
Böyle bir gözlem yapmaya gerek yoktu anlamak için açıkçası
Sizin gözlemde bir sorun var ya da benim çevremde

kimse kimseyi her haliyle kabul edip tribini çekmezzzz
Kk da genel demek değil ha siz kendinize yakın görüp yalnız değilim demişsiniz olabilir yani
 
Evet mesaj başına 1 lira alıyorum 😂

Kurallar belli. Hepimizin bir arada sorun çıkmadan, kaos olmadan, konular birbirine girmeden burada bulunabilmemiz için konulmuş. Aradığımız bilgiye kolayca ulaşabilmemiz için bölümler, topicler oluşturulmuş. En çok etkileşim alan bölüm burası diye her konuyu buraya açarsak nasıl olacak o iş?

Bi insanın yaptığı yorumla buradan soğuyor olmanız sanıyorum yönetimi pek ilgilendiren bir durum değildir. Kurallara aykırı davranınca ceza alıyorum zaten ben de.
Ay keşke para alsam zengin olmustum hele ban başına 10 tl olsa porsumdan size seslenirdim pavalı köpuşler 🤣🤣
 
Evlilik oh demek için mi yapılır?
Evlilik öncesinde her halimi gösteremediysem evlendikten sonra her halimi kabul eder diye niye düşüneyim?
İmza atmak her hali kabul etmek için geçerli midir?
Ayrıca her hal dediğimiz haller nelerdir?
Evlilik mücadele gerektiren bir yapı mıdır?

Belki diğer insanlar bizim çözmekte zorlandığımız veya bizim için mücadele gerektiren şeyleri daha başarılı bir şekilde hallediyordur
Ben çözemiyorum veya yanlış eş seçtim diye diğer gelinler evlenirken aklıma niye bunlar gelsin?

Derin psikolojik, kişisel gelişimsel ve sosyolojik gözlemlerinize bu sorularla katkıda bulunmak istedim
 
E madem öyle bu konunun amacı ne 🤔 piremsesliğe devamke :KK66:
Kk'ya konu açanlar genelde hep piremses gibi durumda olanlar.
Sen bilmiyor musun?
Konu açıp dert yananlar piremses cevap yazıp doğruyu söyleyenler genelde hep hayatında mutsuz, sinirini piremseslerden çıkarıyor 🤪
 
Bence hata beklentilerinizde

Tribimi çeksin, başımı omzuna koyayım, beni koruyup kollasın

Eşlere açık olup evliliği öyle kurarsak hiç hayal kırıklığı olmuyor

beklentiler, “ her evlilik böyle, kadınlar bunu ister erkekler böyle yapar” kabulleriniz hatalı yahut gerçekçi değil diyeyim
 
Muhtemelen ücret alıyorsun. Herkes sizin gibi forumda 24 saatini harcamıyor. En fazla etkileşim alan başlık bu başlık. Henüz kimse bu başlıkla ne alaka vs demeden, muhalif kesilmeniz çok sıkıcı.
Bence forum görevlileri sizin farkınıza varmalı👍🏼 Çoğu insanı buradan soğutan yorumları yapan sizsiniz. 🤟🏼😉
Aksine cok mantikli yorumlari var.. cekemeyeni de coksa demek
 
Kk'ya konu açanlar genelde hep piremses gibi durumda olanlar.
Sen bilmiyor musun?
Konu açıp dert yananlar piremses cevap yazıp doğruyu söyleyenler genelde hep hayatında mutsuz, sinirini piremseslerden çıkarıyor 🤪

Bundan iki yada üç konu oncesiydi sadece soru sormuştum kendisine
Bana ne agir küfürler etti bilmem hatırlar mısın gigless
Bii piremsessss hiç böyle yaparmı hadi ben çok kötüyüm ya iyilik meleği biri bir piremsesss ya narin nazik ya
 
Bence hata beklentilerinizde

Tribimi çeksin, başımı omzuna koyayım, beni koruyup kollasın

Eşlere açık olup evliliği öyle kurarsak hiç hayal kırıklığı olmuyor

beklentiler, “ her evlilik böyle, kadınlar bunu ister erkekler böyle yapar” kabulleriniz hatalı yahut gerçekçi değil diyeyim
O kabuller yaşadıklarını normalleştirmek için bir çeşit korunma mekanizması işlevi görüyor bence. “Herkesin evliliği aslında benimki gibi, sadece dışarı yansıtmıyorlar, aslında onlarınki de mücadeleden ibaret” ya da “çoğu insan benimki gibi bir evlilik sürdüyor, iyi evliliği olan kadınlar şanslı azınlık” diyerek kendilerini avutuyorlar.
 
O kadar sorumlulugun icine ohhh diyerek mi girmek? Bu mu gozleminiz yani?

Ilahi. 🤭
Buna sesli güldüm.
Ohhh be, evlendik, artık mücadele yok yok meydan muharebesi başlasın…

Bu konu karşılıklı laf sokmalarla nereye gidecek merak ediyorum.
Polemikler abartılmazsa kafa dağıtılacak bir başlık olabilir.
 
Back
X