- 28 Ocak 2021
- 842
- 254
- 53
Bence bu konumda genel dertler ile ilgili. Yani ben bu başlıkta olmasında sakınca görmedim. Sürekli muhalif yorum yapanlardan biri arkadaşımız. Tuhaf gelmedi bana. Evet denge önemli. Sadece benim en çok bahsetmek istediğim, kadın olarak evliliği seçerken, evlilik teklifi alırken vs bambaşka hayaller oluyor. Hiçbir kadın mücadele içine gireceğinin farkına varmıyor bence :)Önceki konularınla bu konunun bağlantısı varmı bilmiyorum vardıysa eklemek sizin göreviniz. Konu bdv lik değil herneyse buda düzeltilir. Ancak söyledikleriniz mantıklı evet bende katılıyorum ve keşke böyle olmasa yani sürekli büyük mücadeleyi veren kadınlar olmasa. Çünkü evlilik iki kişiliktir bu yüzden bu mücadeleyi her iki taraf da omuzlamalı ve birlikte mutlu olmanın yollarını aramalılar. Umarım gelecekte böyle olur diyeceğim ama zannetmiyorum bir kısım düzelen şeyler varsada yıkılan şeylerde var maalesef. Bakalım denge ne yöne kayacak.
Bu mücadele maddi manevi her türlü durum olabilir. Kendimden çok başka üyelerin çok ağır konularına dayanarak yazmak istedim bunu.