• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ohhh demeyi beklerken, kendimi kk da bulmak...

Önceki konularınla bu konunun bağlantısı varmı bilmiyorum vardıysa eklemek sizin göreviniz. Konu bdv lik değil herneyse buda düzeltilir. Ancak söyledikleriniz mantıklı evet bende katılıyorum ve keşke böyle olmasa yani sürekli büyük mücadeleyi veren kadınlar olmasa. Çünkü evlilik iki kişiliktir bu yüzden bu mücadeleyi her iki taraf da omuzlamalı ve birlikte mutlu olmanın yollarını aramalılar. Umarım gelecekte böyle olur diyeceğim ama zannetmiyorum bir kısım düzelen şeyler varsada yıkılan şeylerde var maalesef. Bakalım denge ne yöne kayacak.
Bence bu konumda genel dertler ile ilgili. Yani ben bu başlıkta olmasında sakınca görmedim. Sürekli muhalif yorum yapanlardan biri arkadaşımız. Tuhaf gelmedi bana. Evet denge önemli. Sadece benim en çok bahsetmek istediğim, kadın olarak evliliği seçerken, evlilik teklifi alırken vs bambaşka hayaller oluyor. Hiçbir kadın mücadele içine gireceğinin farkına varmıyor bence :)
Bu mücadele maddi manevi her türlü durum olabilir. Kendimden çok başka üyelerin çok ağır konularına dayanarak yazmak istedim bunu.

Muhtemelen ücret alıyorsun. Herkes sizin gibi forumda 24 saatini harcamıyor. En fazla etkileşim alan başlık bu başlık. Henüz kimse bu başlıkla ne alaka vs demeden, muhalif kesilmeniz çok sıkıcı.
Bence forum görevlileri sizin farkınıza varmalı👍🏼 Çoğu insanı buradan soğutan yorumları yapan sizsiniz. 🤟🏼😉
Evet mesaj başına 1 lira alıyorum 😂

Kurallar belli. Hepimizin bir arada sorun çıkmadan, kaos olmadan, konular birbirine girmeden burada bulunabilmemiz için konulmuş. Aradığımız bilgiye kolayca ulaşabilmemiz için bölümler, topicler oluşturulmuş. En çok etkileşim alan bölüm burası diye her konuyu buraya açarsak nasıl olacak o iş?

Bi insanın yaptığı yorumla buradan soğuyor olmanız sanıyorum yönetimi pek ilgilendiren bir durum değildir. Kurallara aykırı davranınca ceza alıyorum zaten ben de.

Evet mesaj başına 1 lira alıyorum 😂

Kurallar belli. Hepimizin bir arada sorun çıkmadan, kaos olmadan, konular birbirine girmeden burada bulunabilmemiz için konulmuş. Aradığımız bilgiye kolayca ulaşabilmemiz için bölümler, topicler oluşturulmuş. En çok etkileşim alan bölüm burası diye her konuyu buraya açarsak nasıl olacak o iş?

Bi insanın yaptığı yorumla buradan soğuyor olmanız sanıyorum yönetimi pek ilgilendiren bir durum değildir. Kurallara aykırı davranınca ceza alıyorum zaten ben de.
Gayet profsunuz :)
Mesaj başına bir lira değil ama başka bir anlaşma muhtemel. Mesai de gibi buradasınız :) insan her konuya mı yorum yapar. İnsan yorulur bu kadar negatif enerjiden. Veya sizdeki başka bir durum.
Ama umarım burası işinizdir 🙃

Muhtemelen ücret alıyorsun. Herkes sizin gibi forumda 24 saatini harcamıyor. En fazla etkileşim alan başlık bu başlık. Henüz kimse bu başlıkla ne alaka vs demeden, muhalif kesilmeniz çok sıkıcı.
Bence forum görevlileri sizin farkınıza varmalı👍🏼 Çoğu insanı buradan soğutan yorumları yapan sizsiniz. 🤟🏼😉
Aha burayı da mı gözlemliyorsun konu sahibi :KK70: Hatta çoğu insan adına bile gözlem yapmışsınız.Beni Hiç soğutmuyor ama akli başında kadın niye soğutsun

Ailemin gözbebeği, varlık içinde bir hayatım vardı ve yine öyleyim :) merak etmişsiniz ya.
Yok cidden merak ettim. Öyle olmasa ne farkeder, eş konusunda eleştirilirsiniz ama aile başka. Eşi kendi eliniz ile seçmişsiniz, aileyi seçebilen yok.

Tabii ki...Hep burdasın, her şeye yazıyorsun, hep muhalif yorumlar yapıyorsun galiba işşizsin gibi gözlemler yapmak için sizin de hep burda olmanız lazım ki çoğu yorumunu göresiniz. Kendi kendinizi çürütmussunuz
Konulara bakıyorum ama her konuya yorum yapmıyorum :) hele ki yok bu konuyu neden açtım gibi yorumlar yapmak , bunu kendime GÖREV bilmek aklıma bile gelmiyor 😃 sizin gibi tanımadığım birini savunmakta hiiiiç umrum olmuyor. Ama işte herkesin zamanının kıymeti başka ☺️

Böyle havadan sudan muhabbetlere denk gelmek istemiyorsanız, siz paranıza kıyıp özel destek alın :) öneriniz kendinize olsun yani :)
Ttüm olumsuz yorumlara tek tek alıntı yapacak kadar hevesli olsam inanın kosarak gider alırdım:)
Bunun bi tık ötesi,Kemal Sunal 'ın filminde bankta oturan köpege evlenme teklifi.
Aman diyim:KK49:

Konulara bakıyorum ama her konuya yorum yapmıyorum :) hele ki yok bu konuyu neden açtım gibi yorumlar yapmak , bunu kendime GÖREV bilmek aklıma bile gelmiyor 😃 sizin gibi tanımadığım birini savunmakta hiiiiç umrum olmuyor. Ama işte herkesin zamanının kıymeti başka ☺️
Savunmak mı? Aslında başta size yazdım farkındaysanız burda da gözlem yapıyorsunuz öyle ki başkaları adına bile yapmışsınız siz de gizli gizli burdasınız diyerek. Sona da akli başında kadın belki ondan sogutuyordur dedim. Sonuna ekledigim cümle mı savunmak oldu. O da sizeydi aslında.

Ttüm olumsuz yorumlara tek tek alıntı yapacak kadar hevesli olsam inanın kosarak gider alırdım:)
Bunun bi tık ötesi,Kemal Sunal 'ın filminde bankta oturan köpege evlenme teklifi.
Aman diyim:KK49:
En azından şahsıma gelenlerle ilgileniyorum. :)
Sizin gibi alakam olmayan konuya bakıp, girip, laf olsun diye öneride bulunmuyorum. 🙂

Back
X