Evlilikte olmazsa olmaz mı?

Tecrübe Pratik Yapıldıkça Kazanılan Birşey Aklınızdan Çıkarmayın . Her İlişkide Öğreneceğiniz Hususlar İki tarafıda memnun edip 2. Bileti Kazanacaksınız

eger kı suan boyle ısenız evlılıkte cok daha buyuk sorunlar olur bencee cok ııı dusun evlılık cınsellıktır hep soylerım

Merhaba ; sevgili üyeler 2 yıldan beri güzel bir ilişkim var erkek arkadaşım her konuda iyi yalnız seks konusunda iyi değil eksik biz su an sevgili aşamasındayız sırf bu yüzden Bir adım atamıyorum evlilik için çekincelerim var ya mutlu olamazsam diye beni tatmin etmiyor bu konuda ama tam da evlenilecek adam.
sadece şunu sorucam ömrünüzün sonuna kadar kendinizi kadın gibi hissetmemeyi göze alıyor musunuz?

Hallolur mu? Bilemedim sevişme sırasında hissedemedim tatmin olamadım sertleşme sorunu ve baş tarafının küçük olması bana söylediği seni kaybetmek istemiyorum ameliyat bile olurum dedi
Ay cok uzuldm birakma ya valla iyi biri glba baksana amlytta olurm dyo ya farkli seyler ogrensn kucuk buyuklukle alakasi yok zevk alabilcegin bir suru sey var olmadi amlyt olur yani

Sevgi varsa sorumluluk sahibi baba olabilicek vasıflara sahipse daha ne olsun ona küçük bulduğun organı veren Rabbim yarın birgün senin organını hepten alırsa (hastalık,kanser vs
Allah korusun ama bunlar hayatın içinden o yüzden karakter kişilik sevgi olsun gerisi bşr şekilde hallolur bi ölüme çare yok ,iyi geceler

Back
X