bence siz haklısınız. yani ortak birikim filan olmaz. sevgiliniz çok az mı kazanıyo yada sizden az mı kazanıyo?
eğer maaşlarınız aynıysa yda onunki daha fazlaysa birleştirmeye gerek yok.
zaten kadının masrafları çok olur. alış verişi de seviyoruz zaten :)) kullanmadığınız da bankada kalcak zaten. yine gerekli olursa eşinize veririsiniz.
bence siz haklısınız. yani ortak birikim filan olmaz. sevgiliniz çok az mı kazanıyo yada sizden az mı kazanıyo?
eğer maaşlarınız aynıysa yda onunki daha fazlaysa birleştirmeye gerek yok.
zaten kadının masrafları çok olur. alış verişi de seviyoruz zaten :)) kullanmadığınız da bankada kalcak zaten. yine gerekli olursa eşinize veririsiniz.
kızlar sevgilim var.daha evlenmemize var ama ben herşeyi önceden konuşup anlaşmak isterim.dünde evlenince hesabı nasıl yapıcaz diye sordum.harcamalar yapılır sonra paramız artarsa ortak hesaba atarız yatırım için dedi.sizce normal olan bumu ? yani ikimiz ayrı para biriktirsek olmuyormu ?? bunu ona söyledim sen ben olayı yapıyorsun bana güvenmiyorsun dedi.ama nasıl güvenebilirimki yani neler oluyor çevrede görüyoruz.kavga ettik konu büyüdü sen beni kadın parasına göz koyan erkek yaptın dedi.siz nasıl hallediyorsunuz ?? kafam çok karıştı gerçekten.ben güvensiz briyim malesef....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?