Peki eve hiç bir şey almazmıydınız sebze meyve vs sürekli bunları eşten getirmesini mi talep edersiniz.ben birikim yapar kendime harcardı eş de evin giderlerini karşılasın
Tüm mallar sizin olsa aynı maddi güç sizde olsa ve eşiniz de nasılsa maddi gücün var diye eve katkı saglamasa ne hissedersiniz ? Evlilik bu iş ortakligi değil ki ?Merhaba sevgili hanımlar sizlerle bir konuda fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Eşinizin maddi durumu gayet yerinde evlilikten önce edinmiş olduğu evler, arsalar vs mevcut bunun yanı sıra çalışıyor kira geliri veya gelirleri mevcut, siz de çalışan bir hanımsınız, evinize maddi katkıda bulunma konusunda ne düşünürsünüz?
Bu kadar küçük hesaplar mi yapiyorsunuz evlilikte ?Peki eve hiç bir şey almazmıydınız sebze meyve vs sürekli bunları eşten getirmesini mi talep edersiniz.
Niye öyle bir şey yapalım ki? Kendimizi bekletmek için evlenmediysek eve alışveriş yapabiliriz.Peki eve hiç bir şey almazmıydınız sebze meyve vs sürekli bunları eşten getirmesini mi talep edersiniz.
Merhaba sevgili hanımlar sizlerle bir konuda fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Eşinizin maddi durumu gayet yerinde evlilikten önce edinmiş olduğu evler, arsalar vs mevcut bunun yanı sıra çalışıyor kira geliri veya gelirleri mevcut, siz de çalışan bir hanımsınız, evinize maddi katkıda bulunma konusunda ne düşünürsünüz?
anlamadığım niye bu kadar küçük hesaplar yapıyorsunuz?Peki eve hiç bir şey almazmıydınız sebze meyve vs sürekli bunları eşten getirmesini mi talep edersiniz.
Peki eve hiç bir şey almazmıydınız sebze meyve vs sürekli bunları eşten getirmesini mi talep edersiniz.
Buradaki asıl soru, eşinizin sizin hakkında ne düşündüğü olmalı. Adamın, adamın bekarken edindiği mal varlığı ve gelirleriyle ilgili bu hesapları yapan bir insanla evli olduğundan haberi var mı ?Merhaba sevgili hanımlar sizlerle bir konuda fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Eşinizin maddi durumu gayet yerinde evlilikten önce edinmiş olduğu evler, arsalar vs mevcut bunun yanı sıra çalışıyor kira geliri veya gelirleri mevcut, siz de çalışan bir hanımsınız, evinize maddi katkıda bulunma konusunda ne düşünürsünüz?
Bu kadar parası varsa bi zahmet kadının gelirine göz dikmesin..Sende kendine birikim yapmış olursun biraz kendine harcamış olursunMerhaba sevgili hanımlar sizlerle bir konuda fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Eşinizin maddi durumu gayet yerinde evlilikten önce edinmiş olduğu evler, arsalar vs mevcut bunun yanı sıra çalışıyor kira geliri veya gelirleri mevcut, siz de çalışan bir hanımsınız, evinize maddi katkıda bulunma konusunda ne düşünürsünüz?
Bunlar gerçekten çok çirkin ve basit hesaplar.Peki eve hiç bir şey almazmıydınız sebze meyve vs sürekli bunları eşten getirmesini mi talep edersiniz
*besletmek.Niye öyle bir şey yapalım ki? Kendimizi bekletmek için evlenmediysek eve alışveriş yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?