biliyor zaten. aslnda problem esimin surekli bu tqvizleri ailesine veriyor olmasi. beni ypratan buAnnesinden krediniz için borç isteyin belki durumunuzun sıkışıklığını anlar.
İşi bırak tek başına uğraşsın borçlarlamerhaba kizlar
esimle 2 yila yakin bi evliligimiz var. Evliligimiz cok zor oldu. Aileler hic bir esyamizi almadi. dugunu esyalari herseyo kendimiz alip evlendik haliyle 60 bin tl kadar kredi borcu altina girdik. bu sartlara ragmen kendmizi zorlayp araba bile alabildik.
simdi esimin annesi surekli gitcegi yere kendisini brakmamizi istiyor. surekli her isini bize yaptirmak istiyor.
dun bu konuyu esimle konusmaya calistigimda olay cok buyudu. bana herseyi yapcaginu her imkani ailesi icin saglayacagini gerekirse soforlugunu yapacagini soyledi. buarafa faturamizi zor oder ayi zor cikarir haldeyiz. calisiyorum. 2 haftada bir pazara gidiyoruz bi sekilde bogazimizdan gezmemizden kisip gecinmeye calisiyoruz. ama esimin bu tavri hic hosuma gitmiyor. kaynanamin ise bu vurdumduymaz halleri. bi kere bile sormadi bunca zmaan nasl gecindiniz diye ama surekli talepleri var. napicam bilmiyorum. 3 saatlik uykuyla ise geldim dunku kavga yuzunden akil akildan ustundur.napmaliym
nasil yapicam iyi kotu bi araba aldik sabah ise gidiyoruz diye benzini koyuyorum. bi bakiyorum aksam annesni sehrin bi ucundan oburune brakiyor. bizim benzin bi gunde bitiveriyor.Evin giderlerini paylaş başkada şahsi harcamalara bir kuruş bile verme hatta her para istediğinde yok kalmadı de sen ondan iste biraz burnu sürsün
sürekli her yere bırakmak derken örnek verin
örneğin eşimi de arayıp doktora götürmesini istiyorlar ya da bir akrabaya mı bırakıyor
her işini bize yaptırıyor derken eczaneden ilaç mı aldırıyor marketten peynir mi yoksa her zaman olmayan büyük getir götür mü
inan aciyorum giki cikmadan dinliyor. ben bole insan kullanan birini gormedim. dunden beri agliyorum bianda esimin tavriyla cimri ve kotu kalpli bi insan haline geldim.benden sogumus suratima tukuresi geloyorms. neden bizimde paramiz yok zor geciniyoruz. annen dolmus yerine ned3n bizi kullaniyor dedim diyeYaninda sürekli para konusunu açın...
Hayat çok pahalı faturamızı zor ödedik vs..
Eşek olan anlar...
peki ne desin anne benzini verirsen götürürüm mü desinnasil yapicam iyi kotu bi araba aldik sabah ise gidiyoruz diye benzini koyuyorum. bi bakiyorum aksam annesni sehrin bi ucundan oburune brakiyor. bizim benzin bi gunde bitiveriyor.
soyle ki esimin annesi de babasi da hayatta ama kayinvalidem kocasindan hic bisey istemeyp esimden istiyor. ornegin gece 9 bucukta biyerden donuyorsa gel beni burdan al eve birak gibi
Kendine yetecek kadar al fazla alma gerekirse kurus hesabi yapnasil yapicam iyi kotu bi araba aldik sabah ise gidiyoruz diye benzini koyuyorum. bi bakiyorum aksam annesni sehrin bi ucundan oburune brakiyor. bizim benzin bi gunde bitiveriyor.
Nefret ediyorum ben bu sorundan. Bende de var aynısı. Verme para pul. Kayınvalidene de para sorunundan bahsetmerhaba kizlar
esimle 2 yila yakin bi evliligimiz var. Evliligimiz cok zor oldu. Aileler hic bir esyamizi almadi. dugunu esyalari herseyo kendimiz alip evlendik haliyle 60 bin tl kadar kredi borcu altina girdik. bu sartlara ragmen kendmizi zorlayp araba bile alabildik.
simdi esimin annesi surekli gitcegi yere kendisini brakmamizi istiyor. surekli her isini bize yaptirmak istiyor.
dun bu konuyu esimle konusmaya calistigimda olay cok buyudu. bana herseyi yapcaginu her imkani ailesi icin saglayacagini gerekirse soforlugunu yapacagini soyledi. buarafa faturamizi zor oder ayi zor cikarir haldeyiz. calisiyorum. 2 haftada bir pazara gidiyoruz bi sekilde bogazimizdan gezmemizden kisip gecinmeye calisiyoruz. ama esimin bu tavri hic hosuma gitmiyor. kaynanamin ise bu vurdumduymaz halleri. bi kere bile sormadi bunca zmaan nasl gecindiniz diye ama surekli talepleri var. napicam bilmiyorum. 3 saatlik uykuyla ise geldim dunku kavga yuzunden akil akildan ustundur.napmaliym
Benzin koyma o zaman arabaya.nasil yapicam iyi kotu bi araba aldik sabah ise gidiyoruz diye benzini koyuyorum. bi bakiyorum aksam annesni sehrin bi ucundan oburune brakiyor. bizim benzin bi gunde bitiveriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?