- 11 Aralık 2018
- 42.604
- 264.773
- 598
ben onu alirken zaten sikisigiz az daha sikisalm beraber odenip gitsinler diye dusundum ve ise giderken falan kullanalim kisa mesafe islerimiz 50 tl koyunca bize 1 hafta yetiyor yol paraaindan ucuza gelio ama evdeki hesap carsiya uymadi hale bak kotu oldgumla kaldm bideGezmenizden kisiyorsaniz araba neye lazim oluyor ki aldiniz? Cocukta yok galiba. Ayda yilda bir cikmak icin arabanin o kadar masrafini karsilamaya deger mi? Araba tek basina bir bogaz gibi.
Faturasini zor odeyen insanin araba almayla ne işi olir saşiyorum cidden. Disardan bakan da araba almis desin. Kvdenin rahatina yaramis.
En mantıklısı bu bence deEvin giderlerini paylaş başkada şahsi harcamalara bir kuruş bile verme hatta her para istediğinde yok kalmadı de sen ondan iste biraz burnu sürsün
bunu yapabilmem icin esimin parasiyla gecinebiliyor olmamiz gerekli. ne yazikki yetmiyor suanEn mantıklısı bu bence de
ben onu alirken zaten sikisigiz az daha sikisalm beraber odenip gitsinler diye dusundum ve ise giderken falan kullanalim kisa mesafe islerimiz 50 tl koyunca bize 1 hafta yetiyor yol paraaindan ucuza gelio ama evdeki hesap carsiya uymadi hale bak kotu oldgumla kaldm bide
Arkadasa katiliyorum. bu kadar borc harc icinde yasarken araba almaniz simariklik olmus , arabayi borclarinizi bitiresiye kadar satin borclar bitince yeni bir tane alirsiniz.Gezmenizden kisiyorsaniz araba neye lazim oluyor ki aldiniz? Cocukta yok galiba. Ayda yilda bir cikmak icin arabanin o kadar masrafini karsilamaya deger mi? Araba tek basina bir bogaz gibi.
Faturasini zor odeyen insanin araba almayla ne işi olir saşiyorum cidden. Disardan bakan da araba almis desin. Kvdenin rahatina yaramis.
nasil basardiysan bana da ogret nolursunKonuyu okuyunca aynı şeyleri yaşamışız diyorumçok şükür bizimkine anlata anlata aza indi
bunu yapabilmem icin esimin parasiyla gecinebiliyor olmamiz gerekli. ne yazikki yetmiyor suan
haklisinO zaman arabayı satmak zorunda kalır araba yok huzur var
Biz sattık rahatladık
işyerine vasıta vs ile gidin ve araca benzin koymayınben onu alirken zaten sikisigiz az daha sikisalm beraber odenip gitsinler diye dusundum ve ise giderken falan kullanalim kisa mesafe islerimiz 50 tl koyunca bize 1 hafta yetiyor yol paraaindan ucuza gelio ama evdeki hesap carsiya uymadi hale bak kotu oldgumla kaldm bide
peki bu cozummu yarin obur gun borclae bitince nolucak? daha suan bu haldeyse ben yarin maddi olarak nasl guvenicem ayni sey olmucakmiO zaman arabayı satmak zorunda kalır araba yok huzur var
Biz sattık rahatladık
ben onu alirken zaten sikisigiz az daha sikisalm beraber odenip gitsinler diye dusundum ve ise giderken falan kullanalim kisa mesafe islerimiz 50 tl koyunca bize 1 hafta yetiyor yol paraaindan ucuza gelio ama evdeki hesap carsiya uymadi hale bak kotu oldgumla kaldm bide
Borçlar bitince gözünüze o kadar gelmezpeki bu cozummu yarin obur gun borclae bitince nolucak? daha suan bu haldeyse ben yarin maddi olarak nasl guvenicem ayni sey olmucakmi
bu mantikli gibiişyerine vasıta vs ile gidin ve araca benzin koymayın
öyle yatsın kapıda inadına
eşinize de siz ona belli bir para aktaracağınızı geçimi ödemeleri onun idare etmesini söyleyin
neden derse çok boğuldum artık yapamıyorum vs diyin
kimi insanlar çok araba delisi olur sanırım sizde onlardansınız :)peki bu cozummu yarin obur gun borclae bitince nolucak? daha suan bu haldeyse ben yarin maddi olarak nasl guvenicem ayni sey olmucakmi
+1Benziniyle bitmiyor ki
Bakımı vergisi muayenesi
Trafik sigortası kaskosu
Senelik düşünün sonra aylara bölün aşırı bir masraf olduğunu göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?