bi derdi sıkıntısı olduğunda bi kaç gün konuşmak istemiyolar snra anlatıolar bundan dolayı diye bnm sevgilim öyle yani suskun ve sinirliyse mutlaka bi derdi vardır üstelemem çok noldu diye sonra bikaç güne anlatırEsimle hic bi sorunumuz yok aslinda..yedi aylik evliyiz...ama yeni kesfediyorum bazi seyleri...normalde cok tatlidir iliskimiz..dun gece esim bi sustu oyle birden...bende alindim benimle ilgilenmeyince...konusmadim bende...hala dogru duzgun konusmuyoruz...normalde ben anlatirim derdimi konusurun ama bunu hep ben yaptigim icin artik yapmak istemiyorum...erkeklere has bi durummu bu suskun haller sizce?
dediğim gibi mutlaka işle ilgili falan sıkıntısı vardır geçer bikaç güne üstüne gitme hiçBende susup oturuyorum ama cok skici yaa...nereye kadar gidecegi belli degil...normalde neseli oldugu icin bu hal hic cekilmiyo...
Amaan daha çok büyütme akşam gelince nasilsin ne yaptın diye sor oda cevap verir vardır sana söyleyemediği bi sıkıntısı uzatma bence daha yeni evlisiniz erkekler bazen susarsuskunlugu bu sefer ben bozmicam..umarim rahatsiz olup donus yapar...dayanabildigim yere kadar
Hayirr...biseye bozuluyo iki uc gun susuyo..neye bozuldugunu ben israr edersem soyluyo belki...bende skinti her neyse soyle bana diyorum susarak olmaz diyorum..ama bu sefer bunlari yapmadim...susuyoruz iste suan ben sebebini bilmeden...bunu surekli yapmiyo tabi...cok nadir ama yinede rahatsiz edici iste...bu sefer kendi anlatsin istiyorum sorun neyseAnlamadım ki.
Sordunuz mu neyin var bir sey mi oldu diye?
Hayirr...biseye bozuluyo iki uc gun susuyo..neye bozuldugunu ben israr edersem soyluyo belki...bende skinti her neyse soyle bana diyorum susarak olmaz diyorum..ama bu sefer bunlari yapmadim...susuyoruz iste suan ben sebebini bilmeden...bunu surekli yapmiyo tabi...cok nadir ama yinede rahatsiz edici iste...bu sefer kendi anlatsin istiyorum sorun neyse
benımkını pek konusmaz, ben sorarım gunun nasıl gectı calıstım der gecer. evdekı genel muhabbet tv de ızledıgımız seyler uzerıne, cay ıcermısın , yatalım mı, yemek haızr vs. gıbı seyler.. ya da arada şakalasır şırnaşırız bırbırımızeEsimle hic bi sorunumuz yok aslinda..yedi aylik evliyiz...ama yeni kesfediyorum bazi seyleri...normalde cok tatlidir iliskimiz..dun gece esim bi sustu oyle birden...bende alindim benimle ilgilenmeyince...konusmadim bende...hala dogru duzgun konusmuyoruz...normalde ben anlatirim derdimi konusurun ama bunu hep ben yaptigim icin artik yapmak istemiyorum...erkeklere has bi durummu bu suskun haller sizce?
ayyy yeni evliyken bende aynı durumdaydımEsimle hic bi sorunumuz yok aslinda..yedi aylik evliyiz...ama yeni kesfediyorum bazi seyleri...normalde cok tatlidir iliskimiz..dun gece esim bi sustu oyle birden...bende alindim benimle ilgilenmeyince...konusmadim bende...hala dogru duzgun konusmuyoruz...normalde ben anlatirim derdimi konusurun ama bunu hep ben yaptigim icin artik yapmak istemiyorum...erkeklere has bi durummu bu suskun haller sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?