- 11 Temmuz 2011
- 645
- 513
- 123
- 46
- Konu Sahibi karanfilsokak
-
Önce evini benimse tatlım. Ben iki sene oturdum. Yaşadıklarınızın çok daha fazlasını yaşadım emin olun. Beraber oturmak çok sakıncalı. Ama sen güçlü olmazsan yenilirsin. Sınavına çalış herşeyi bir kenarabırak. Resmi olmak derken sen kendi işinle uğraş başka hiç birşeyi önemseme diyorum.hoşbulduk :)
ben de kendimi kontrol edebildikçe dediklerinizi yapmaya çalışıyorum. Ama bizimkiler anlamazlar. Sesimi çıkarmadıkça kayınvalide tepeme çıktı. özel hayatımıza müdahale ediyor. tutturmuş illaki bizimle oturacakmış diye. istemiyorum işte! kadın zorla kendini kabul ettirmeye çalışıyor. baştan olur dedim ama tanıdıkça olmayacağını anladım. Ne var bunda! Ben kendimi ona ezdiremem ki!onu istemiyorum diye bizi ayırmaya çalışacakmış. Onunla aynı evde oturmaktansa boşanmayı tercih ederim. Daha 3 aylık evliyken her şeyi burnumdan getirdi zaten. Evlendiğimiz günden beri hemen hemen her gün evimize biz yokken giriyor, her şeyimi kurcalıyor. Hangi kadın bu durum karşısında sakin olabilir? Mali Müşavirlik sınavlarına gireceğim, onun yüzünden 1 hafta çalışamadım yine, işime konsantre olamıyorum. Eşim de beni koruyamıyor
daha evi benimseyemedim, sanki diken üstünden oturuyorum. sanki her an bu düzen bozulacak gibi bir korku var içimde
İlk başlarda dediklerinizi çok yaptım. Resmi oldum hep, annesini övdüm, gizli saklı sinir krizleri geçirdim, hiç bir şey olmamış gibi davrandım. Ama değişen bir şey olmadı maalesef. İsterdim ki; eşim annesinin yaptıkları hataları anlasın, beni korusun, sakinleştirsin, bu sorunlara çözüm bulsun. Ama annesi ona göre (dediğiniz gibi); hata yapmaz, zekidir, iyi niyetlidir, her zaman haklıdır.
Biraz zamana ihtiyacımız var sanırım
Biz evlilikten çok fazla şey bekliyoruz ondan oluyor tüm bunlar...
Çok şey mi aslında bunlar.Sadece sevildiğini hissetmek.Bunları vermek zorsa neden ozaman evlilik var ki
Kadın ne erkek birbirinden çok farklıdır.
Erkekler bizler gibi düşünemez. O yüzden bizim istediklerimiz onlara fazla kaçıyor...
süper gerçek sorunumuz bizim bu beklenti içinde olmakBiz evlilikten çok fazla şey bekliyoruz ondan oluyor tüm bunlar...
onları değiştirmek değil ama evlilik zorunlu bir değişim oluyor bizdede onlardada ama bayan bu evlilik olayını daha çok sahipleniyor daha iyi olması için çaba harcıyorda erkek neden düşünüp yapmıyor
ben de ilişkimiz hakkında sadece benim endişelendiğimi düşünürdüm ama tablette arama geçmişinde iletiş kopukluğunu yazmış aramış ya kavgalıyken,o bile mutlu etti beni yani . birazcık beyinlerini kullansalar bizi mutlu etmeye çalışmalarına gerek kalmıcak aslında çok da yüklenmiyim diyorum ama anım anımı tutmuyo.bi diyorum niye böyle hiç mi düşünmüyo niye ilgilenmiyo. bi de diyorum işi var aklında bi şeyler var çok üstüne gidiyosun falan filan. ben de dengeyi kuramadım henüz ve evime hiç alışamadım bilmedigim bi ilçede tek başımayım.sabah gider akşam gelir. kendimle baş başayım tüm gün.tek bi laflancagım kimsem yok. evet çok yalnızım ben. ama çok iyi yalnızımonları değiştirmek değil ama evlilik zorunlu bir değişim oluyor bizdede onlardada ama bayan bu evlilik olayını daha çok sahipleniyor daha iyi olması için çaba harcıyorda erkek neden düşünüp yapmıyor
ben de ilişkimiz hakkında sadece benim endişelendiğimi düşünürdüm ama tablette arama geçmişinde iletiş kopukluğunu yazmış aramış ya kavgalıyken,o bile mutlu etti beni yani . birazcık beyinlerini kullansalar bizi mutlu etmeye çalışmalarına gerek kalmıcak aslında çok da yüklenmiyim diyorum ama anım anımı tutmuyo.bi diyorum niye böyle hiç mi düşünmüyo niye ilgilenmiyo. bi de diyorum işi var aklında bi şeyler var çok üstüne gidiyosun falan filan. ben de dengeyi kuramadım henüz ve evime hiç alışamadım bilmedigim bi ilçede tek başımayım.sabah gider akşam gelir. kendimle baş başayım tüm gün.tek bi laflancagım kimsem yok. evet çok yalnızım ben. ama çok iyi yalnızım
biz boşanmaya karar verdik. bi kaçtır tartışmalarda saygı sınırının üzerinde fazla gezinip o sınırı aşıyodu. el kol hareketleri falan başladı döverimler öldürürümler... kendime bu eziyeti yapmak istemedim ve terkettim o da kabul etti anlaşamıyoruz diye.. Bitiyo.Canım benım kıyamam sana. Aynı durumlardan bende geçtim ve daha kim bilir yaşayacağımız neler var.Malesef bizim kendimize çok büyük yanlışlarımız var.Beklentilerimizi aklımızdan silebilsek keşke ama olmuyor malesef işte. Yapımız böyle ince naif duygusal buda doğal olarak karşımızda ki kütük olanı yumuşatmaya çalışmamız bizi yıpratıyor.
Bazen ben inan bu haline bile şükrediyorum desem tamam kızıyorum felan ama bundan beter kocalarda var şiddete maruz kalmış bayanlar var.. Bak ben bu yazıyı yazalı ne kadar uzun zaman olmuş kocamda bi değişiklik varmı diye sorarsam kendime ehhh işte
biz boşanmaya karar verdik. bi kaçtır tartışmalarda saygı sınırının üzerinde fazla gezinip o sınırı aşıyodu. el kol hareketleri falan başladı döverimler öldürürümler... kendime bu eziyeti yapmak istemedim ve terkettim o da kabul etti anlaşamıyoruz diye.. Bitiyo.
Teşekkür ediyorum. Kandırılmış, susturulup bi köşede unutulmuş içinde her duyguyu barındıran bi valiz gibi. PArçaları kaybolmuş eksik bi puzzle gibi.Nereye gidecegini bilemeyen ve son uçağı kaçırmış bi yolcu gibiHakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım çok üzüldüm böyle bir yazı ile karşılaşınca ama herşey bizler için demekki bunları yaşaman gerekiyormuş ileride daha mutlu olabilmen yada daha sağlam adımlar atabilmen için. Rabbim gönlüne göre versin peki nasıl hissediyorsun kendini
Teşekkür ediyorum. Kandırılmış, susturulup bi köşede unutulmuş içinde her duyguyu barındıran bi valiz gibi. PArçaları kaybolmuş eksik bi puzzle gibi.Nereye gidecegini bilemeyen ve son uçağı kaçırmış bi yolcu gibi
öyle umuyorum ben de.inşallah dediğin gibi olur :)Biliyormusun hayat gerçekten öyle tuhaf ki şimdi bunları hissediyor olman çok normal ama birgün bunların hepsi geride kalacak ,karşına belkide seni daha mutlu eden birisi çıkacak ve bugün için yaşadığın her üzüntünün pişmanlığını hissedeceksin. Bu böyledir çünkü. Kendine zaman ver ve bu zamanı verirken de yenilenmeye çalış eve bağlı kalma arkadaş çevrenle dolaş sinemeya git bol bol müzik dinle.Kendine değer ver. Bu lafımı hiç unutma arkadaşım ''kendine değer ver''
öyle umuyorum ben de.inşallah dediğin gibi olur :)
hayat iniş çıkışlarla dolu zaten. Her inişin bi de çıkışı var güzel günleri sabırla beklemek düşüyo bize de :) Umutsuzluk yok Allah varÖyle öyle inan bana 1 sene sonra hayatın bambaşka olacak ve benim dediklerimi de hatırlarsın belki.
Ablamdan biliyorum çünkü körkütük aşık olan kocasına ona herpisliği yaptığı halde bıarakamayıp acı çekti yıllarca sonra şiddette girince araya boşandı ve biyormusun geçen hafta ona düğün yaptık yani ikinci evliliği ve bu sefer daha çok mutlu huzurlu.Hayat işte bak bi bakmışsın herşey bitti diye düşündüğün an asıl yeni başlangıçların ilk adımı oluvermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?