Evlilikte Sevgiyi hissetmek hissedirebilmek

Önce evini benimse tatlım. Ben iki sene oturdum. Yaşadıklarınızın çok daha fazlasını yaşadım emin olun. Beraber oturmak çok sakıncalı. Ama sen güçlü olmazsan yenilirsin. Sınavına çalış herşeyi bir kenarabırak. Resmi olmak derken sen kendi işinle uğraş başka hiç birşeyi önemseme diyorum.

Erkekler de düşünme yeteneği olsa zaten bu kadar çok mutsuz bir evlilik olmazdı etrafımız. Aralarında nadir farklı olanlarda var tabi en azından eşlerine sevgisini belli edenler var. Benim ki gibi hissettiremeyenler de. Bu da bizi mutsuzluğa sürüklüyor malasef.

evet haklısınız ama ben buna karşıyım onlarında dediği şey de bu 'biz düşünemiyoruz 'eeeeee biz niye düşünüyoruz

kültür mü dersiniiz bilmem ama ilk zamandan başlayan hayat mücadelesine bi bakın kızlarımız kadınlarımız hani derler ya tırnaklarımla geldim aynen öle oluyor erkek ise şartları genellikle onlara sunuluyo şimdide onu istiyorlar evlilik eşini anlama değil herşey yaşayacakları şekilde hazır olsun istiyorlar

ben de ilişkimiz hakkında sadece benim endişelendiğimi düşünürdüm ama tablette arama geçmişinde iletiş kopukluğunu yazmış aramış ya kavgalıyken,o bile mutlu etti beni yani . birazcık beyinlerini kullansalar bizi mutlu etmeye çalışmalarına gerek kalmıcak aslında çok da yüklenmiyim diyorum ama anım anımı tutmuyo.bi diyorum niye böyle hiç mi düşünmüyo niye ilgilenmiyo. bi de diyorum işi var aklında bi şeyler var çok üstüne gidiyosun falan filan. ben de dengeyi kuramadım henüz ve evime hiç alışamadım bilmedigim bi ilçede tek başımayım.sabah gider akşam gelir. kendimle baş başayım tüm gün.tek bi laflancagım kimsem yok. evet çok yalnızım ben. ama çok iyi yalnızım

Canım benım kıyamam sana. Aynı durumlardan bende geçtim ve daha kim bilir yaşayacağımız neler var.Malesef bizim kendimize çok büyük yanlışlarımız var.Beklentilerimizi aklımızdan silebilsek keşke ama olmuyor malesef işte. Yapımız böyle ince naif duygusal buda doğal olarak karşımızda ki kütük olanı yumuşatmaya çalışmamız bizi yıpratıyor.
Bazen ben inan bu haline bile şükrediyorum desem tamam kızıyorum felan ama bundan beter kocalarda var şiddete maruz kalmış bayanlar var.. Bak ben bu yazıyı yazalı ne kadar uzun zaman olmuş kocamda bi değişiklik varmı diye sorarsam kendime ehhh işte

biz boşanmaya karar verdik. bi kaçtır tartışmalarda saygı sınırının üzerinde fazla gezinip o sınırı aşıyodu. el kol hareketleri falan başladı döverimler öldürürümler... kendime bu eziyeti yapmak istemedim ve terkettim o da kabul etti anlaşamıyoruz diye.. Bitiyo.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım çok üzüldüm böyle bir yazı ile karşılaşınca ama herşey bizler için demekki bunları yaşaman gerekiyormuş ileride daha mutlu olabilmen yada daha sağlam adımlar atabilmen için. Rabbim gönlüne göre versin peki nasıl hissediyorsun kendini

Teşekkür ediyorum. Kandırılmış, susturulup bi köşede unutulmuş içinde her duyguyu barındıran bi valiz gibi. PArçaları kaybolmuş eksik bi puzzle gibi.Nereye gidecegini bilemeyen ve son uçağı kaçırmış bi yolcu gibi

Biliyormusun hayat gerçekten öyle tuhaf ki şimdi bunları hissediyor olman çok normal ama birgün bunların hepsi geride kalacak ,karşına belkide seni daha mutlu eden birisi çıkacak ve bugün için yaşadığın her üzüntünün pişmanlığını hissedeceksin. Bu böyledir çünkü. Kendine zaman ver ve bu zamanı verirken de yenilenmeye çalış eve bağlı kalma arkadaş çevrenle dolaş sinemeya git bol bol müzik dinle.Kendine değer ver. Bu lafımı hiç unutma arkadaşım ''kendine değer ver''

öyle umuyorum ben de.inşallah dediğin gibi olur :)

öyle umuyorum ben de.inşallah dediğin gibi olur :)

Öyle öyle inan bana 1 sene sonra hayatın bambaşka olacak ve benim dediklerimi de hatırlarsın belki.
Ablamdan biliyorum çünkü körkütük aşık olan kocasına ona herpisliği yaptığı halde bıarakamayıp acı çekti yıllarca sonra şiddette girince araya boşandı ve biyormusun geçen hafta ona düğün yaptık yani ikinci evliliği ve bu sefer daha çok mutlu huzurlu.Hayat işte bak bi bakmışsın herşey bitti diye düşündüğün an asıl yeni başlangıçların ilk adımı oluvermiş

hayat iniş çıkışlarla dolu zaten. Her inişin bi de çıkışı var güzel günleri sabırla beklemek düşüyo bize de :) Umutsuzluk yok Allah var

Size verebileceğim bir tavsiyem yok ama bu tarz konuları okudukça çiftlerin evlenmeden aynı evde bir süre yaşaması düşüncesini iyice kabulleniyorum galiba. Biz millet olarak buna hazır değiliz ama aynı evin içinde yaşamak hakkaten çok başka, bunu siz evliler daha iyi bilirsiniz.

Eşler flört, nişanlılık döneminde kartlarını açık oynasa keşke. Ben sevgilimle bazı şeyleri aşana kadar çok zorlandım. Mesela hediye alma, sürpriz yapma gibi huyları yoktur. Sırf bu yüzden ayrıldığımı biliyorum. Şimdi ne kadar çocukça davrandığımı fark ediyorum Çünkü sevgisini daha farklı şekillerde hissettiriyor bana. Ben bunları gözardı edip çevremde gördüğüm çiftlere özenerek kendi ilişkimi mahvetmişim farkında değilmişim. Hatta çevremden ziyade tv'de izlediğim filmlerden, dizilerden etkilenerek

Defalarca aynı evde kaldık. Günlerce birlikteydik. Kaliteli zaman geçirmeye önem verdik hep. Ne o olduğundan farklı davrandı ne de ben. Hatta evliliğin provası gibiydi çoğu. Temizlik, yemek, bulaşık, misafir ağırlamalar, misafir olmalar, alışveriş yapmalar, işten gelen eşi kapıda karşılamalar vs. Bu süreçte sadece şunu çok net anladım; SEVGİ TABİKİ OLMALI AMA SAYGIYI KAYBETMEMEK EN ÖNEMLİSİ. Saygının bittiği yerde hakaretler, küfürler havada uçuşur, çiftler yabancılaşır, evlilik ev arkadaşlığına dönüşür. Bunu sağlamak tek taraflı olmuyor ne yazıkki. İki tarafında çaba göstermesi gerek. Kadın her zaman dik durabilmeli, taviz vermemesi gereken konularda asla boyun eğmemeli. Aksi takdirde bir eşyadan farkımız kalmaz.

Umarım sizde karşılıklı çaba gösterip bazı şeyleri düzelterek duygularınızı kuvvetlendirirsiniz. Yıpranmamış aşk demek yıpranmayan kadın ve erkek demek bana göre. Sevgi ve saygınızın hiç tükenmemesi dileğimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…