- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
- Konu Sahibi Napacamben87
-
“Gencligimin hayrini gormeyeyim” diyorsunuzya,zaten gormuyorsunuzki onun bile farkinda degilsinizNe diyosun anlamadim gülecek bi mevzuda yok anlattigimda en ufak bi uydurma varsa gencligimim hayrini gormiyim
dayak ve evlilik . ve eş sinir hastasıKizlar ne olur bana yardim edin akil verin oyle cikmazdaymki..evlendigim ilk gunden beri dayak yiyorum esim de ben de üniversite mezunu ve cok iyi isi olan iki insaniz ama kültürlerimiz tamamen farkli esim sinir hastasi ne kadar kabul etmese bile inanin dayak yedigim seyler o kadar eften putfen mevzular ki gururumu cok kırdi ustelik anneisyle yaşiyoruz o kadar dayak ve annesine gul gibi bakmama ragmen benim ailem istenmiyor su an tayin istedim geldim baba evine ama sanki biraz pisman oldum hala seviyo muyum yoksa bu stockholm sendromu mu ne yapacam ben bu uzuntum ne zaman gececek onun hakkina girmis oldum mu sonucta babasi yok herseyini kendi yapti bidaha dugun yapabikt mi ya nolur yardim
İnsan dayak yediği birini nasıl sever ki. Valla beynim almıyor.
Üni mezunu, çalışan bı kadın susup ben kocamı seviyorum diyorsa biz daha ne diyelim.
Sen anasına iyi bak, kocandan da dayak yemeye devam et. Bı 30_40 sene sonra yaslanır eli ayağı tutmaz o zaman da dovemez.
Anneanne dayak yerken evlatları, torunları armut mu topluyor?dövemez mi?
valla eşimin anneannesi hala dayak yiyor kadin 70-75 yaşinda.. 55 yıldır evliler. dayaga hiç tınlamiyor halada kendi savunur kocasina karşı.. yinede döver de döver.. anneanne zenginmiş. evi varmişti ev dedenin üstüne geçirmiş çook önceden.. bu ev hala benim diyormuşşş... ortak yoktu.. 55 yıldır dayak yiyor...sevgi mi? Anneanne dedeyi sevmiyor ama sürdürüyolar.. sevgi görmedim..
gözün önünde dövüyor biçakla boynu kesmeye dahi çalışmış dede...Anneanne dayak yerken evlatları, torunları armut mu topluyor?
Kizlar ne olur bana yardim edin akil verin oyle cikmazdaymki..evlendigim ilk gunden beri dayak yiyorum esim de ben de üniversite mezunu ve cok iyi isi olan iki insaniz ama kültürlerimiz tamamen farkli esim sinir hastasi ne kadar kabul etmese bile inanin dayak yedigim seyler o kadar eften putfen mevzular ki gururumu cok kırdi ustelik anneisyle yaşiyoruz o kadar dayak ve annesine gul gibi bakmama ragmen benim ailem istenmiyor su an tayin istedim geldim baba evine ama sanki biraz pisman oldum hala seviyo muyum yoksa bu stockholm sendromu mu ne yapacam ben bu uzuntum ne zaman gececek onun hakkina girmis oldum mu sonucta babasi yok herseyini kendi yapti bidaha dugun yapabikt mi ya nolur yardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?