- 8 Eylül 2018
- 48
- 27
- 3
- 38
- Konu Sahibi Napacamben87
-
Iste aslinda normal bi durum degil ama içinde olunca değişik bi pskolojiHala seviyo muyum? Ne ya şaka herhalde.
Ya bene o hasta ben de 2 sene ikisini de çocuğum gibi mi gordum bilmiyorum bana cok çektirdi daha ilk gece başladı dayagi ama yine de kotu olsun isteyemiyorum ustelik 5 parasiz kalan benim ev araba tek bise istemedimBir daha dugun yapabilir mi derken?
Hakkina mi girdim derken?
Tovbe bismillah hanim kardesim, iyi misiniz?
Darp raporu alıp tazminat alın diyecektim ki bu satırlardan sonra nutkum tutuldu.onun hakkina girmis oldum mu sonucta babasi yok herseyini kendi yapti bidaha dugun yapabikt mi ya nolur yardim
Kizlar ne olur bana yardim edin akil verin oyle cikmazdaymki..evlendigim ilk gunden beri dayak yiyorum esim de ben de üniversite mezunu ve cok iyi isi olan iki insaniz ama kültürlerimiz tamamen farkli esim sinir hastasi ne kadar kabul etmese bile inanin dayak yedigim seyler o kadar eften putfen mevzular ki gururumu cok kırdi ustelik anneisyle yaşiyoruz o kadar dayak ve annesine gul gibi bakmama ragmen benim ailem istenmiyor su an tayin istedim geldim baba evine ama sanki biraz pisman oldum hala seviyo muyum yoksa bu stockholm sendromu mu ne yapacam ben bu uzuntum ne zaman gececek onun hakkina girmis oldum mu sonucta babasi yok herseyini kendi yapti bidaha dugun yapabikt mi ya nolur yardim
Yapma Allah aşkına şurda 2 konu okuyorum akşam işten gelince eşime sıkı sıkı sarılıp çok şükür diyorum. Önce kendine saygın olsun ne demek dayak atan birini düşünmek. Çok daha güzel bir hayatınız olabilir. Sadece zamana bırakın hayat doğru insanla çok güzel.Iste aslinda normal bi durum degil ama içinde olunca değişik bi pskoloji
Bir de ne oluyor da size şiddet uyguluyor?Kizlar ne olur bana yardim edin akil verin oyle cikmazdaymki..evlendigim ilk gunden beri dayak yiyorum esim de ben de üniversite mezunu ve cok iyi isi olan iki insaniz ama kültürlerimiz tamamen farkli esim sinir hastasi ne kadar kabul etmese bile inanin dayak yedigim seyler o kadar eften putfen mevzular ki gururumu cok kırdi ustelik anneisyle yaşiyoruz o kadar dayak ve annesine gul gibi bakmama ragmen benim ailem istenmiyor su an tayin istedim geldim baba evine ama sanki biraz pisman oldum hala seviyo muyum yoksa bu stockholm sendromu mu ne yapacam ben bu uzuntum ne zaman gececek onun hakkina girmis oldum mu sonucta babasi yok herseyini kendi yapti bidaha dugun yapabikt mi ya nolur yardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?