EVLILIKTE SIDDET

Afedersiniz ( ve tövbe büyük sözüme) ama kadınların kendi mallığına Stockholm sendromu demesine çok acayip ayar oluyorum.
Zavallı Stockholm, can çekişiyor.
:KK70: :KK70: :KK70: oo lacasa alırız bi dal N Napacamben87

neyse Allahtan yabancı dizilerden birşeyler alıp konu açıyorlar ya ilham kaynakları bizim diziler olaydı :olamaz::KK53:

Kizlar ben seviyorum demedim seviyo muyum onu da bilmiyorum aliskanlik mi bu icinde yaşadığım sey ne siddeti kabullenmek mi bakin icinde olmadan anlayamazsiniz 2 sene boyunca once beni sindirdi kendime olan ozguvenimi kirdi yani sadece fiziksel siddet değil psikolojik siddette gordum ama hani diyorum belki hasta belki bu benim sinavimdi ben kactim sinavdan yani anlatamiyorum geri simdi herseye sifirdan baslicam bosanmis biri olarak hayata devam etmek kolay mi:KK43:
Doğru diyorsun ya, kolay değil tabii boşandıktan sonra hayat! Dayak yok, ezilmek yok, aşağılanmak, tehdit, nankörlük yok! Çekilir gibi değil.:işsiz:
O yüzden kolay olanı tercih etmelisin. Dayağa devam:KK14::kızgın:

bir daha düğün yapabilir mi derken?
bu kadar acıyorsanız evleneceği zaman maddi destek çıkarsınız. kız istemeye giderken çiçektir çikolatadır siz alırsınız.
takacağı takıyı falanda alır düğün salonu için destek olursunuz oldu bitti..
Oyle degil ya ne bileyim bu sinirli olmadığı zamanlar iyi hos ne desem alirdi ben de o haline bakarak aciyorum elimde değil neyse ben iyi degilim sanırım saglikli düşünemiyorum size de bu yuzden sordum zaten

Evet psikolojiniz iyi değil ama yine de ayrılmak için adim atmışsınız bu da çok iyi birşey.lutfen geri dönmeyin.onu düşünmekten de vazgeçin kendinizi kurtarmissiniz

Ya mesela bardaklar ters dizildi diye veya annesi hasta diye bulasik makinesi cok doldurdum diye
kafan yerindemi hani cidden nutkum tutuldu ondan soruyorum iki evladim var bir fiske vurmadim ki vurulmaz insan evlafdi bu konuşulur anlatilir peki ya sen kocaman kadinsin 2 sene dayak yemisin kendine bunu nasıl reva gordun hic mi utanmadin ben insanim demek gelmedi aklina senin gibileri gorunce dayanamiyorum sinir geliyo bana azicik kendinizi sevin azicik

bir daha düğün yapabilir mi derken?
bu kadar acıyorsanız evleneceği zaman maddi destek çıkarsınız. kız istemeye giderken çiçektir çikolatadır siz alırsınız.
takacağı takıyı falanda alır düğün salonu için destek olursunuz oldu bitti..
Yanlış okuyorum sandım ben
Bütün devrelerim yandı
Boşanacağı adamın düğününü düşüneni de hiç duymamıştım

Doktora gidiyo mu sanki bence diyorum cunku ofke kontrolü yok kaba saba bi adam beni hasta etti ya
Ne iş yapıyor? İş arkadaşlarına da sinirlenince dövüyor mu onları? Müdürüne, şefine, patronuna falan illa ki sinirleniyordur. Döver mi onları da?

kafan yerindemi hani cidden nutkum tutuldu ondan soruyorum iki evladim var bir fiske vurmadim ki vurulmaz insan evlafdi bu konuşulur anlatilir peki ya sen kocaman kadinsin 2 sene dayak yemisin kendine bunu nasıl reva gordun hic mi utanmadin ben insanim demek gelmedi aklina senin gibileri gorunce dayanamiyorum sinir geliyo bana azicik kendinizi sevin azicik
Haklisin ne desen ben de boyle dusunurdum aynen oyle zaman geliyo ki konusamaz dusunemez oluyosun

Back
X