EVLILIKTE SIDDET

Saol canim inan böyle yorumlar beni cok rahatlatiyor agir bir depresyon geciriyorum tum gun odadan cikmiyorum bu forumlari takip ediyorum

Kolay degil yasadiginiz ama gulumseyin zorla da olsa. Bu ilk donem en agir surec. Simdi tekrar hayata baslayacaksiniz ve mutluluk hakkiniz bu hayatta. Bu travmayi atlatmaniz zaman alacak ama aileniz size en buyuk destek.
Yazin kagida ofkenizi ve masumsunuz siz kendinizi asla suclamayin. Aciya teslim olmayin. En guzelini yasamak hakkiniz.

Bacım kocan seni döverken kafana fazla vurmuş.
Sağlıklı düşünme yetin yok.
Etrafında akıllıca birileri varsa, annem-baban olur kardeşlerin olur,
olanı biteni doğru düzgün anlat, sana sahip çıksınlar. Aklını başına alana kadar onlardan habersiz karar alma. Bu sırada da psikoloğa gitmeye başla da bir yerden düzelmeye başla...

Bence siz adamın gelecekteki düğünü olur/ olmazı düşünmeyi bırakın kendinizi bir psikiyatristin kapısına atın.
Neyin pişmanlığı?

Kizlar ben seviyorum demedim seviyo muyum onu da bilmiyorum aliskanlik mi bu icinde yaşadığım sey ne siddeti kabullenmek mi bakin icinde olmadan anlayamazsiniz 2 sene boyunca once beni sindirdi kendime olan ozguvenimi kirdi yani sadece fiziksel siddet değil psikolojik siddette gordum ama hani diyorum belki hasta belki bu benim sinavimdi ben kactim sinavdan yani anlatamiyorum geri simdi herseye sifirdan baslicam bosanmis biri olarak hayata devam etmek kolay mi:KK43:
Hastaysa gitsin tedavi olsun ceremesini siz mi çekeceksiniz

Yani onun düğününü uckurunu dusundugumden degil hani babasiz ya acaba ben gunaha girdim mi baska kiz alsa bidaha dugun yapmak zorunda kalmazdi belki onla anlasirdi
Anası hasta oldu diye karısını döven adamla kimse anlaşamaz
Günaha giren de sen değilsin
Senin günahına girmiş o ezik
Bunları düşün

Şu kk’da bir süre vakit geçirince insan görüyor ki şiddet (psikolojik, fiziksel, cinsel, ekonomik) gören bir kadın bu durumu kanıksıyor ve böyle yaşamaya da alışıyor. Hani diyorlar ya her şeyde boşan diyorlar diye, ilk hatada affetmeyeceksin ki bu durumu zamanla normalleştirip kendini suçlamayasın ve psikolojin bozulmaya!

Adam seni öldürse iyi halden indirimle 10 yıla çıkar. Yeni bi tane alır. Oh keyif. Sende yediğin dayakla kalırsın. Türkiye gerçekleri bunlar

Anası hasta oldu diye karısını döven adamla kimse anlaşamaz
Günaha giren de sen değilsin
Senin günahına girmiş o ezik
Bunları düşün
Şu kk’da bir süre vakit geçirince insan görüyor ki şiddet (psikolojik, fiziksel, cinsel, ekonomik) gören bir kadın bu durumu kanıksıyor ve böyle yaşamaya da alışıyor. Hani diyorlar ya her şeyde boşan diyorlar diye, ilk hatada affetmeyeceksin ki bu durumu zamanla normalleştirip kendini suçlamayasın ve psikolojin bozulmaya!
Kesinlikle taviz tavizi doguruyor ilk dayak onun sucuydu ikincisi benim

Ah canımmmm şoktasın sanırım. Hemen pazartesi bulunduğun ildeki en iyi psikoloğa randevu al,( en kötüsünede alsan çözer sanırım) konuş rahatla. Sonrada yapman gerekeni yap. Ben ki forumda çok noşanma yNlılarından değilim ama senin kurtulman laxım ablacım

Bi daha düğün yapamaz hakkına girmiş olursunuz geri dönün (!)

Back
X