- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi Napacamben87
Herşeye tamam da bidaha düğün yapabilir mi diye düşünmek ne.
Para verin bari
Para verin bari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pismansaniz dönün eveKizlar ne olur bana yardim edin akil verin oyle cikmazdaymki..evlendigim ilk gunden beri dayak yiyorum esim de ben de üniversite mezunu ve cok iyi isi olan iki insaniz ama kültürlerimiz tamamen farkli esim sinir hastasi ne kadar kabul etmese bile inanin dayak yedigim seyler o kadar eften putfen mevzular ki gururumu cok kırdi ustelik anneisyle yaşiyoruz o kadar dayak ve annesine gul gibi bakmama ragmen benim ailem istenmiyor su an tayin istedim geldim baba evine ama sanki biraz pisman oldum hala seviyo muyum yoksa bu stockholm sendromu mu ne yapacam ben bu uzuntum ne zaman gececek onun hakkina girmis oldum mu sonucta babasi yok herseyini kendi yapti bidaha dugun yapabikt mi ya nolur yardim
Haklisiniz ne deseniz zaten saglam düşünebilsem bu kadar medet ummam gelecek en ufak destek ve fikirden mahvetmis sadece vucudumu degl zihnimi de mahvetmisPismansaniz dönün eve
Ellerini öpün kocanızın
Bana kalkan bu ellerin kıymetini bilemedim deyin
Affeder belki
bazı kadınlar, acıdan zevk alıyor...dayağı, hakareti ilgi sevgi sanıyor...Kizlar ne olur bana yardim edin akil verin oyle cikmazdaymki..evlendigim ilk gunden beri dayak yiyorum esim de ben de üniversite mezunu ve cok iyi isi olan iki insaniz ama kültürlerimiz tamamen farkli esim sinir hastasi ne kadar kabul etmese bile inanin dayak yedigim seyler o kadar eften putfen mevzular ki gururumu cok kırdi ustelik anneisyle yaşiyoruz o kadar dayak ve annesine gul gibi bakmama ragmen benim ailem istenmiyor su an tayin istedim geldim baba evine ama sanki biraz pisman oldum hala seviyo muyum yoksa bu stockholm sendromu mu ne yapacam ben bu uzuntum ne zaman gececek onun hakkina girmis oldum mu sonucta babasi yok herseyini kendi yapti bidaha dugun yapabikt mi ya nolur yardim
Her gün dayak yiyerek psikolojik şiddet görerek yaşamak daha mı kolay ve güzel sizce?Kizlar ben seviyorum demedim seviyo muyum onu da bilmiyorum aliskanlik mi bu icinde yaşadığım sey ne siddeti kabullenmek mi bakin icinde olmadan anlayamazsiniz 2 sene boyunca once beni sindirdi kendime olan ozguvenimi kirdi yani sadece fiziksel siddet değil psikolojik siddette gordum ama hani diyorum belki hasta belki bu benim sinavimdi ben kactim sinavdan yani anlatamiyorum geri simdi herseye sifirdan baslicam bosanmis biri olarak hayata devam etmek kolay mi![]()
Gerçekten traji-komik bir durum gulsem mi üzülsem mi bilemedim?bir daha düğün yapabilir mi derken?
bu kadar acıyorsanız evleneceği zaman maddi destek çıkarsınız. kız istemeye giderken çiçektir çikolatadır siz alırsınız.
takacağı takıyı falanda alır düğün salonu için destek olursunuz oldu bitti..
Tabiki hayir 2 senede 20 sene yaşlandim kendimi saldim keske hic evlenmeseydim diyroum şimdi o kadar gozumde büyüyor ki o süreçHer gün dayak yiyerek psikolojik şiddet görerek yaşamak daha mı kolay ve güzel sizce?
Gözünüzde büyümesin fiziksel ve psikolojik sağlığınız hatta hayatınız tehlikede.Tabiki hayir 2 senede 20 sene yaşlandim kendimi saldim keske hic evlenmeseydim diyroum şimdi o kadar gozumde büyüyor ki o süreç
Yorum yapamıyorum ilk günden dayak, özlem,aşk... Beynim yandı.Ya bene o hasta ben de 2 sene ikisini de çocuğum gibi mi gordum bilmiyorum bana cok çektirdi daha ilk gece başladı dayagi ama yine de kotu olsun isteyemiyorum ustelik 5 parasiz kalan benim ev araba tek bise istemedim
Canim daha ilk gece dövdü ben ilk gece sabahi dönsem ne derler biliyosun hos ben kendimden eminim ama elalem ne der diye cok takinti yaptım zamaninda e ben ses etmeyince devami geldi tabiÖncelikle şunu söyleyebilirim şnsanın kendine ettiğini dokuz köy toplansa edemezmiş ah beee bacım sürekli şiddet görmek de ne demek allahını seversen böyle bir adamın sevgşside batsın yerşn dibine aenin ona acıdığın kadar o sana acımamışki canını yakmış
Durum ortada yanlız şu var sende gözlemlediğim sen bu şiddet olayına alışmışsın sanki keşeke sana ilk elini kaldırdığında ına gereken dersi verseydin bu kadar basitleştirmeseydin
Ya bene o hasta ben de 2 sene ikisini de çocuğum gibi mi gordum bilmiyorum bana cok çektirdi daha ilk gece başladı dayagi ama yine de kotu olsun isteyemiyorum ustelik 5 i kalan benim ev araba tek bise istemedim
Dugunde benim bi akrabama kizmis o.yüzdenİlk gece neyi ad edip dövdü çok merak ettim gerçekten