EVLILIKTE SIDDET

Siz bu adamdan sakın ayrılmayın.
Siz kendi ayaklarınız üzerinde duramazsınız.
Güçlü kadın sizin tam tersinizdir.
Bakar yaşadığı olaylara, kendini layık görmediği yerde de beş dakka durmaz.
Bence siz bu adamı hala seviyorsunuz.
Ve size tamam ben hatalıyım gel dese koşa koşa gidersiniz.

Kizlar ne olur bana yardim edin akil verin oyle cikmazdaymki..evlendigim ilk gunden beri dayak yiyorum esim de ben de üniversite mezunu ve cok iyi isi olan iki insaniz ama kültürlerimiz tamamen farkli esim sinir hastasi ne kadar kabul etmese bile inanin dayak yedigim seyler o kadar eften putfen mevzular ki gururumu cok kırdi ustelik anneisyle yaşiyoruz o kadar dayak ve annesine gul gibi bakmama ragmen benim ailem istenmiyor su an tayin istedim geldim baba evine ama sanki biraz pisman oldum hala seviyo muyum yoksa bu stockholm sendromu mu ne yapacam ben bu uzuntum ne zaman gececek onun hakkina girmis oldum mu sonucta babasi yok herseyini kendi yapti bidaha dugun yapabikt mi ya nolur yardim
Pismansaniz dönün eve
Ellerini öpün kocanızın
Bana kalkan bu ellerin kıymetini bilemedim deyin
Affeder belki

Kizlar ne olur bana yardim edin akil verin oyle cikmazdaymki..evlendigim ilk gunden beri dayak yiyorum esim de ben de üniversite mezunu ve cok iyi isi olan iki insaniz ama kültürlerimiz tamamen farkli esim sinir hastasi ne kadar kabul etmese bile inanin dayak yedigim seyler o kadar eften putfen mevzular ki gururumu cok kırdi ustelik anneisyle yaşiyoruz o kadar dayak ve annesine gul gibi bakmama ragmen benim ailem istenmiyor su an tayin istedim geldim baba evine ama sanki biraz pisman oldum hala seviyo muyum yoksa bu stockholm sendromu mu ne yapacam ben bu uzuntum ne zaman gececek onun hakkina girmis oldum mu sonucta babasi yok herseyini kendi yapti bidaha dugun yapabikt mi ya nolur yardim
bazı kadınlar, acıdan zevk alıyor...dayağı, hakareti ilgi sevgi sanıyor...

Kizlar ben seviyorum demedim seviyo muyum onu da bilmiyorum aliskanlik mi bu icinde yaşadığım sey ne siddeti kabullenmek mi bakin icinde olmadan anlayamazsiniz 2 sene boyunca once beni sindirdi kendime olan ozguvenimi kirdi yani sadece fiziksel siddet değil psikolojik siddette gordum ama hani diyorum belki hasta belki bu benim sinavimdi ben kactim sinavdan yani anlatamiyorum geri simdi herseye sifirdan baslicam bosanmis biri olarak hayata devam etmek kolay mi:KK43:
Her gün dayak yiyerek psikolojik şiddet görerek yaşamak daha mı kolay ve güzel sizce?

bir daha düğün yapabilir mi derken?
bu kadar acıyorsanız evleneceği zaman maddi destek çıkarsınız. kız istemeye giderken çiçektir çikolatadır siz alırsınız.
takacağı takıyı falanda alır düğün salonu için destek olursunuz oldu bitti..
Gerçekten traji-komik bir durum gulsem mi üzülsem mi bilemedim?

hiç bir şey başka birine el kaldırmasına bahane değil. ama kendine yedirebiliyorsan biz ne desek boş. evliliğine de dayak yemeye de devam et.

Tabiki hayir 2 senede 20 sene yaşlandim kendimi saldim keske hic evlenmeseydim diyroum şimdi o kadar gozumde büyüyor ki o süreç
Gözünüzde büyümesin fiziksel ve psikolojik sağlığınız hatta hayatınız tehlikede.
Hemen bir avukat bulun ardından da psikolojik yardım alın.

Seni döven adamı cidden hala seviyorum diyebiliyor musun? Kafayı mı yediniz ya. Başka erkek mi kalmadı, başka adam gibi adam mı kalmadı. Bırakın sürünsün. Bunlara yüz verdikçe üste çıkarlar. İnsansın öncelikle sen. Karşındaki de insan. İnsan insana bunu yapmaz, yapamaz. Bir de eşim dediği birine. Kültür farkı falan değil bu. Sakın barışma bu kişiyle.

Ama sen baştan beri dayak yemeyi kabullenmişsin, normal geliyor sana artık herhalde. Eğer öyleyse biz ne dersek boş.

Ya bene o hasta ben de 2 sene ikisini de çocuğum gibi mi gordum bilmiyorum bana cok çektirdi daha ilk gece başladı dayagi ama yine de kotu olsun isteyemiyorum ustelik 5 parasiz kalan benim ev araba tek bise istemedim
Yorum yapamıyorum ilk günden dayak, özlem,aşk... Beynim yandı.

Ya ne düğünü kardeşim sen bizle kafa mı buluyosun? Başka bir hemcinsinle evlensin de onu mu dövsün pislik herif!
Allahım sen aklıma mukayet ol.

Öncelikle şunu söyleyebilirim şnsanın kendine ettiğini dokuz köy toplansa edemezmiş ah beee bacım sürekli şiddet görmek de ne demek allahını seversen böyle bir adamın sevgşside batsın yerşn dibine aenin ona acıdığın kadar o sana acımamışki canını yakmış
Durum ortada yanlız şu var sende gözlemlediğim sen bu şiddet olayına alışmışsın sanki keşeke sana ilk elini kaldırdığında ına gereken dersi verseydin bu kadar basitleştirmeseydin

Öncelikle şunu söyleyebilirim şnsanın kendine ettiğini dokuz köy toplansa edemezmiş ah beee bacım sürekli şiddet görmek de ne demek allahını seversen böyle bir adamın sevgşside batsın yerşn dibine aenin ona acıdığın kadar o sana acımamışki canını yakmış
Durum ortada yanlız şu var sende gözlemlediğim sen bu şiddet olayına alışmışsın sanki keşeke sana ilk elini kaldırdığında ına gereken dersi verseydin bu kadar basitleştirmeseydin
Canim daha ilk gece dövdü ben ilk gece sabahi dönsem ne derler biliyosun hos ben kendimden eminim ama elalem ne der diye cok takinti yaptım zamaninda e ben ses etmeyince devami geldi tabi

Ya bene o hasta ben de 2 sene ikisini de çocuğum gibi mi gordum bilmiyorum bana cok çektirdi daha ilk gece başladı dayagi ama yine de kotu olsun isteyemiyorum ustelik 5 i kalan benim ev araba tek bise istemedim

İlk gece neyi ad edip dövdü çok merak ettim gerçekten

Back
X