EVLILIKTE SIDDET

Siz neden vurmadınız? Hayır ilk gece şiddet görüp neden evli kalıyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum.
Ya benim nasi gucum yetsin 50 kilo kizim karsidaki 100 kilo 2 katim gucum mu yetiyo yetse bile ben böyle siddet karsisinda pusup kalıyorum şoka giriyorum nasil tepki vereceğimi dahi bilmiyorum gormedim etmedim ben boyle bise bunda gordum iste bu alistirdi beni artık normal gormeye basladim

Şiddet uygulayan adamdan hayır gelmez. Dengesiz tipler oluyorlar. Ayrıldığın iyi olmuş. Bende eskiden şiddet görürdüm ayrıldığım eşimden nadirende olsa. En son polis çağırmıştım. Ondan sonra birkaç kez telefon fırlatmış ama şiddet uygulamadı çünkü polisi ararım balkona çıkıp bağırırım diyordum. Ve yaşadığım başka şeylerde vardı ama ayrıldım artık. Yıllar geçtikçe herşeyi baracaktı size kurtulmanıza sevindim.

Evlilikte sorunlar aşılmaya çalışılır ama aldatma ve şiddet... Geriye bakmadan kaçmalı.
Üzüldüm demişsiniz Allahaşkına kendinize gelin. Size üzülmeyen şiddrt uygularken acımayan bir adamın nesine üzüleceksiniz. Ben de şu an şiddet nedeniyle boşanma aşamasındayım.
Ne olur mantıkla bakın olaya. Annenizin babanızın hakkına da yazık. Dayak, şiddet nedir ya. Hiçbir gerekçesi olamaz. Yol yakınken kurtulmaya bakın.

Evlilikte sorunlar aşılmaya çalışılır ama aldatma ve şiddet... Geriye bakmadan kaçmalı.
Üzüldüm demişsiniz Allahaşkına kendinize gelin. Size üzülmeyen şiddrt uygularken acımayan bir adamın nesine üzüleceksiniz. Ben de şu an şiddet nedeniyle boşanma aşamasındayım.
Ne olur mantıkla bakın olaya. Annenizin babanızın hakkına da yazık. Dayak, şiddet nedir ya. Hiçbir gerekçesi olamaz. Yol yakınken kurtulmaya bakın.
Siz peki ilk siddette mi karar verdiniz boşanmaya

Şiddet uygulayan adamdan hayır gelmez. Dengesiz tipler oluyorlar. Ayrıldığın iyi olmuş. Bende eskiden şiddet görürdüm ayrıldığım eşimden nadirende olsa. En son polis çağırmıştım. Ondan sonra birkaç kez telefon fırlatmış ama şiddet uygulamadı çünkü polisi ararım balkona çıkıp bağırırım diyordum. Ve yaşadığım başka şeylerde vardı ama ayrıldım artık. Yıllar geçtikçe herşeyi baracaktı size kurtulmanıza sevindim.
Keşke daha önce ayrilsaymisim dediniz mi hic

Ya benim nasi gucum yetsin 50 kilo kizim karsidaki 100 kilo 2 katim gucum mu yetiyo yetse bile ben böyle siddet karsisinda pusup kalıyorum şoka giriyorum nasil tepki vereceğimi dahi bilmiyorum gormedim etmedim ben boyle bise bunda gordum iste bu alistirdi beni artık normal gormeye basladim
İşte baştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor cidden. Bende 50 kilo civarındayım ama gerektimi adamın kafasına dolabı geçirim. Allah yardımcınız olsun.

Travma yaşıyorsunuz psikoloğa gidin yavaş yavaş tekrardan yaşamaya başlayacaksınız. Bu kadar umutsuz olmanızın sebebi psikolojik şiddet.
Boşanmak sizin kararınız olmalı.
Size dayak atarsa rapor alın ya da hemen karakolu arayıp polis çağırın bakın bir daha yapabiliyor mu?
Ben dayak yemedim, hassas noktam ama itme, kakma oldu. Onda bile insanın içi nasıl soguyor bilemezsiniz. Lütfen evlilik ya da çocuk olaylarından ziyade kendinizi düşünün, sizden bir tane var. İnsanın sağlığı olsun yeniden sever yeniden sevilir. Azıcık cesaret kendinize güvenin.

Siz peki ilk siddette mi karar verdiniz boşanmaya
şiddet ilk haftada başladı. Toplum baskısı dediğimiz olay var ya olmaz olası elalem ne der diye sustum. 2. Olduğunda ki o da 1 ay sonunda idi emniyete gittim uzaklaştırma çıkardım. 15 gün sonra büyük bir bönlük yapıp barıştım. Başka bir ile tayin istedik yeni bir başlangıç değişir düzelir dedim. Psikolojik şiddet sürekli vardı ama fiziksel durmuştu. Derken 9. Ayda canımı zor kurtardığım kabus gibi bir geceden sonra sabahına uzaklaştırma aldırdım, ve dava açtım. Boğazımı sayısız kez sıktı 2 seferinde nefessiz kalmanın sınırından döndüm. Hala aklıma geldikçe deliriyorum.
Şuna inanıyorum ki, şiddet uygulayan bundan vazgeçmez. Ve sustukça yuttukça daha beterinin gelmesi kaçınılmaz.
Ayrıca şiddet uygulayan insanın ağır psikolojik sorunları vardır kesinlikle. Benim evli olduğum kişi kendini normal zanneden bir psikopattı hatta şizofren bile çıkabilir incelense.

şiddet ilk haftada başladı. Toplum baskısı dediğimiz olay var ya olmaz olası elalem ne der diye sustum. 2. Olduğunda ki o da 1 ay sonunda idi emniyete gittim uzaklaştırma çıkardım. 15 gün sonra büyük bir bönlük yapıp barıştım. Başka bir ile tayin istedik yeni bir başlangıç değişir düzelir dedim. Psikolojik şiddet sürekli vardı ama fiziksel durmuştu. Derken 9. Ayda canımı zor kurtardığım kabus gibi bir geceden sonra sabahına uzaklaştırma aldırdım, ve dava açtım. Boğazımı sayısız kez sıktı 2 seferinde nefessiz kalmanın sınırından döndüm. Hala aklıma geldikçe deliriyorum.
Şuna inanıyorum ki, şiddet uygulayan bundan vazgeçmez. Ve sustukça yuttukça daha beterinin gelmesi kaçınılmaz.
Ayrıca şiddet uygulayan insanın ağır psikolojik sorunları vardır kesinlikle. Benim evli olduğum kişi kendini normal zanneden bir psikopattı hatta şizofren bile çıkabilir incelense.
Aynen ben de elalem nw der diye sustum benimde iki kere bogazima bicak dayandi yine de döndük bu yuzden biz musade ettik birazda ben birazda acıdım ışte bana acimayana

Nadide Hayat filmini izlediniz mi? Orada Demet Akbağ diyor ki ... Yaşımdayım hayatımın yarısını başkaları için yaşadım. O kadar doğru bir cümle söyledi ki aslında. Elalem, eş, eşin ailesi derken kadınlar istemediği sevmediği bir sürü şeye katlanmak, bir sürü şeyi yapmak zorunda kalıyor. İleride böyle bir cümle kurmamak için hemen o eş olacak adamdan boşanın.

Akşam üstü eşime bir şey sordum, “ne istiyorsun” diye tersledi. Ağzını topla ne biçim konuşuyorsun dedim. Kös kös oturuyor salonda, yüzüne bakmadım o saat beri.

Bana bu ters çıkışlar bile anormal geliyorken, evliliğimde eşimden daha bir kez dahi olsun salak, manyak vb gibi bir kelime bile duymamışken ben bu adamdan yer yer nefret edip boşamak istiyorken, sen nasıl olur da o kadar dayağı yer oturursun canım kardeşim. Silkelen kendine gel. Sana layık, el üstünde tutan biriyle evlilik yaptığın zaman da(mutlaka gelecek o zaman görürsün), lütfen en ufak şiddetvari hareket ve hakaret vs durumunda öyle bir cırla ki ileriye asla gidemesin yeni eşin.

En iyisini yapmissiniz hem calis hem kv bak bide dayak ye... Ben de cok severek evlendim cok kisa surdu sizin kadar olmasada benim esimde beni itip kakti hakaret etti bende ailemin yanina aldim kadromu suan kurtuldugum icin cok mutluyum

işin ve gelirin var, ailen yanında , egitimlisin.. ilk günden bu yana "sinir hastası " etiketinin ardına sığınan/ sığdırılan eş dediginiz kişiden şiddet gördünüz ve hâlâ acaba diyorsunuz ? madem sinir hastası merak ettim sizden başka kime şiddet uygulamış ?

Kizlar ne olur bana yardim edin akil verin oyle cikmazdaymki..evlendigim ilk gunden beri dayak yiyorum esim de ben de üniversite mezunu ve cok iyi isi olan iki insaniz ama kültürlerimiz tamamen farkli esim sinir hastasi ne kadar kabul etmese bile inanin dayak yedigim seyler o kadar eften putfen mevzular ki gururumu cok kırdi ustelik anneisyle yaşiyoruz o kadar dayak ve annesine gul gibi bakmama ragmen benim ailem istenmiyor su an tayin istedim geldim baba evine ama sanki biraz pisman oldum hala seviyo muyum yoksa bu stockholm sendromu mu ne yapacam ben bu uzuntum ne zaman gececek onun hakkina girmis oldum mu sonucta babasi yok herseyini kendi yapti bidaha dugun yapabikt mi ya nolur yardim
Sinir hastası bi koca ile evlilik. Allah uzak etsin 1 saniye durmam çeker giderdim. Allah yardım etsin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

işin ve gelirin var, ailen yanında , egitimlisin.. ilk günden bu yana "sinir hastası " etiketinin ardına sığınan/ sığdırılan eş dediginiz kişiden şiddet gördünüz ve hâlâ acaba diyorsunuz ? madem sinir hastası merak ettim sizden başka kime şiddet uygulamış ?
Kimseye kaba saba bi adam ama cok korkak

Back
X