- Konu Sahibi Napacamben87
Dugunde benim bi akrabama kizmis o.yüzden
Siz neden vurmadınız? Hayır ilk gece şiddet görüp neden evli kalıyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dugunde benim bi akrabama kizmis o.yüzden
Ya benim nasi gucum yetsin 50 kilo kizim karsidaki 100 kilo 2 katim gucum mu yetiyo yetse bile ben böyle siddet karsisinda pusup kalıyorum şoka giriyorum nasil tepki vereceğimi dahi bilmiyorum gormedim etmedim ben boyle bise bunda gordum iste bu alistirdi beni artık normal gormeye basladimSiz neden vurmadınız? Hayır ilk gece şiddet görüp neden evli kalıyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum.
Siz peki ilk siddette mi karar verdiniz boşanmayaEvlilikte sorunlar aşılmaya çalışılır ama aldatma ve şiddet... Geriye bakmadan kaçmalı.
Üzüldüm demişsiniz Allahaşkına kendinize gelin. Size üzülmeyen şiddrt uygularken acımayan bir adamın nesine üzüleceksiniz. Ben de şu an şiddet nedeniyle boşanma aşamasındayım.
Ne olur mantıkla bakın olaya. Annenizin babanızın hakkına da yazık. Dayak, şiddet nedir ya. Hiçbir gerekçesi olamaz. Yol yakınken kurtulmaya bakın.
Keşke daha önce ayrilsaymisim dediniz mi hicŞiddet uygulayan adamdan hayır gelmez. Dengesiz tipler oluyorlar. Ayrıldığın iyi olmuş. Bende eskiden şiddet görürdüm ayrıldığım eşimden nadirende olsa. En son polis çağırmıştım. Ondan sonra birkaç kez telefon fırlatmış ama şiddet uygulamadı çünkü polisi ararım balkona çıkıp bağırırım diyordum. Ve yaşadığım başka şeylerde vardı ama ayrıldım artık. Yıllar geçtikçe herşeyi baracaktı size kurtulmanıza sevindim.
İşte baştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor cidden. Bende 50 kilo civarındayım ama gerektimi adamın kafasına dolabı geçirim. Allah yardımcınız olsun.Ya benim nasi gucum yetsin 50 kilo kizim karsidaki 100 kilo 2 katim gucum mu yetiyo yetse bile ben böyle siddet karsisinda pusup kalıyorum şoka giriyorum nasil tepki vereceğimi dahi bilmiyorum gormedim etmedim ben boyle bise bunda gordum iste bu alistirdi beni artık normal gormeye basladim
Keşke önceden ayrılsaydım. Bu tip adamlarla evlilik yürümüyor zaten. Ama zararın neresinden dönülürse kardır kesinlikle.Keşke daha önce ayrilsaymisim dediniz mi hic
şiddet ilk haftada başladı. Toplum baskısı dediğimiz olay var ya olmaz olası elalem ne der diye sustum. 2. Olduğunda ki o da 1 ay sonunda idi emniyete gittim uzaklaştırma çıkardım. 15 gün sonra büyük bir bönlük yapıp barıştım. Başka bir ile tayin istedik yeni bir başlangıç değişir düzelir dedim. Psikolojik şiddet sürekli vardı ama fiziksel durmuştu. Derken 9. Ayda canımı zor kurtardığım kabus gibi bir geceden sonra sabahına uzaklaştırma aldırdım, ve dava açtım. Boğazımı sayısız kez sıktı 2 seferinde nefessiz kalmanın sınırından döndüm. Hala aklıma geldikçe deliriyorum.Siz peki ilk siddette mi karar verdiniz boşanmaya
Aynen ben de elalem nw der diye sustum benimde iki kere bogazima bicak dayandi yine de döndük bu yuzden biz musade ettik birazda ben birazda acıdım ışte bana acimayanaşiddet ilk haftada başladı. Toplum baskısı dediğimiz olay var ya olmaz olası elalem ne der diye sustum. 2. Olduğunda ki o da 1 ay sonunda idi emniyete gittim uzaklaştırma çıkardım. 15 gün sonra büyük bir bönlük yapıp barıştım. Başka bir ile tayin istedik yeni bir başlangıç değişir düzelir dedim. Psikolojik şiddet sürekli vardı ama fiziksel durmuştu. Derken 9. Ayda canımı zor kurtardığım kabus gibi bir geceden sonra sabahına uzaklaştırma aldırdım, ve dava açtım. Boğazımı sayısız kez sıktı 2 seferinde nefessiz kalmanın sınırından döndüm. Hala aklıma geldikçe deliriyorum.
Şuna inanıyorum ki, şiddet uygulayan bundan vazgeçmez. Ve sustukça yuttukça daha beterinin gelmesi kaçınılmaz.
Ayrıca şiddet uygulayan insanın ağır psikolojik sorunları vardır kesinlikle. Benim evli olduğum kişi kendini normal zanneden bir psikopattı hatta şizofren bile çıkabilir incelense.
Sinir hastası bi koca ile evlilik. Allah uzak etsin 1 saniye durmam çeker giderdim. Allah yardım etsin. Hakkınızda hayırlısı olsun.Kizlar ne olur bana yardim edin akil verin oyle cikmazdaymki..evlendigim ilk gunden beri dayak yiyorum esim de ben de üniversite mezunu ve cok iyi isi olan iki insaniz ama kültürlerimiz tamamen farkli esim sinir hastasi ne kadar kabul etmese bile inanin dayak yedigim seyler o kadar eften putfen mevzular ki gururumu cok kırdi ustelik anneisyle yaşiyoruz o kadar dayak ve annesine gul gibi bakmama ragmen benim ailem istenmiyor su an tayin istedim geldim baba evine ama sanki biraz pisman oldum hala seviyo muyum yoksa bu stockholm sendromu mu ne yapacam ben bu uzuntum ne zaman gececek onun hakkina girmis oldum mu sonucta babasi yok herseyini kendi yapti bidaha dugun yapabikt mi ya nolur yardim
Ne kadar sürede atlattinEn iyisini yapmissiniz hem calis hem kv bak bide dayak ye... Ben de cok severek evlendim cok kisa surdu sizin kadar olmasada benim esimde beni itip kakti hakaret etti bende ailemin yanina aldim kadromu suan kurtuldugum icin cok mutluyum
Kimseye kaba saba bi adam ama cok korkakişin ve gelirin var, ailen yanında , egitimlisin.. ilk günden bu yana "sinir hastası " etiketinin ardına sığınan/ sığdırılan eş dediginiz kişiden şiddet gördünüz ve hâlâ acaba diyorsunuz ? madem sinir hastası merak ettim sizden başka kime şiddet uygulamış ?