neden sorun olsun ki ?
seven bir insan eşinin ruhunu içini sever
göğüs için evlenecek kişiden zaten hayır gelmez ...
Erkeklerin popo ve göğüs sevdaları yadsınamaz bir gerçek canım,en vasat erkek bile güzel göğüsler hoş bir dolgun popo gördüğünde hemen harekete geçiyor.
Ameliyat istemiyorsan doğal yollarla büyütmeyi geliştirmeyi deneyebilirsin.
Sporla dahi olur bence bu.
Seven erkek böyle şeyleri takmaz diye düşünmeyin,kendinizle bedeninizle daha fazla ilgilenin bence.
Kesinlikle vardır bi yöntemi.
küçük göğüslü olmak evlilikte soruna neden olur mu? kaldı ki benimkilere küçük bile denilemez hiç yok gibi sadece uçları var.. bu yaştan sonrada büyüyeceklerini sanmıyorum (26 yaşındayım) ameliyat ise hiç düşünmüyorum.. artık kendimi böyle kabullendim fakat ileride evlendiğimde sorun olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
popom var buradan biraz kurtarıyorum :) ama göğüs dümdüz
çok uğraştım büyüsünler diye doğal yöntemler masajlar falan.. olmayınca olmuyor işte
desteklilerle falan gizleyip hayalleri yikarsan kesinlikle sorun olur, cok aciga vurmasan da arada sirada boyutlarini belli eden kiyafet giyersin, karsindaki de anlar. sorun olmayacaksa evlenir. zaten erkeklere birsey begendiremezsin illa bir kusur bulurlar. kucuk gogus tahmini olarak cikabilecek sorunlarin icinde kucuk bir yer bile kaplamaz.
Benimkiler de küçük. Hatta hiç sevgilimin olmamasının sebeplerinden birinin bu olduğunu bile düşünüyorum. Erkeklerin de buna önem verdiğini ve evlilikte sorun olabileceğini de düşünüyorum.
kaç yaşındasın canım?
ben kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama yinede bu tür şeylere çok takılıyorum
Ben de buna takılmamaya çalışıyorum ama olmuyor. 29 yaşındayım.
Ama açıkçası sırf göğüslerden dolayı da seçilmek istemezdim. Biraz alçaltıcı olurdu sanki. Fakat yine de erkeklerin seçim kriterlerinden birinin de bu olduğu düşüncesini aklımdan atamıyorum. Ne zaman ki sevgilim olur, o zaman bütün tezlerimi baştan yazarım.
arada tak canim, makyajdan farki yok bence. arada takma :)birkaç aydır destekli sütyeni bıraktım insanları kandırmak gibi geliyordu bana..
takmayınca pek hoş görünmüyorum ama içi boş olunca kendimde rahatsız oluyordum
küçük göğüslü olmak evlilikte soruna neden olur mu? kaldı ki benimkilere küçük bile denilemez hiç yok gibi sadece uçları var.. bu yaştan sonrada büyüyeceklerini sanmıyorum (26 yaşındayım) ameliyat ise hiç düşünmüyorum.. artık kendimi böyle kabullendim fakat ileride evlendiğimde sorun olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?