Evlilikte sorunlar

Ama bu ornekler bize uymuyor hanimlar. Tamam biriktirir ama oda dolusu tabiki degil ornekler cok uç olmuş. Ben evi surekli derli toplu tutmak zorunda kalıyorum benim sorunum bu aslinda. Yoksa ev pis bir halde asla durmaz en basta küçük cocugum var ve ben de tahammul edemem sadece cok cok cok yoruluyorum yetismeye calismaktan
Ben zaten aşırı bir örnek olarak vermiştim bunu , ama siz evi toplamasınız, eşiniz nereye kadar dayanır , ya da eşiniz tek başına yaşıyor olsaydı ne kadar bir süre temizlemezdi evi?

Bence konu sahibi titiz olsa daha ciddi davranırdı. Sıradan temizlik istiyor sadece.

Benim demek istediğim karşısındakini herşeyde suçlaması, baskı kurması, sorumsuz ve aşırı bencil olması farklı bir davranış bozukluğuna ait olabilir.

Çöp ev durumu da ilerleyen senelerde kendisinde meydana gelebilir yalnız yaşarsa tabi. Akşama kadar 5 kere çay demleyip her yere damlatıp da silmemek kadar ne ilacı içtin kardeşin bana da ver ondan 🥲
Tek başına yaşasa belki dediginiz gibi olur bekarken tek yaşadığında her hafta ablasi gelip temizliyormus aile bireylerinin kardeslerin annesinin evinde yatili yardımcılari var temizlik icin ayri gelirler fln rahat yaşantıları var eşimde oyle istiyor sanirim da o kdr lüks bu devirde fazla ben en fazla haftada 1 yardimci alabilirim

Ben zaten aşırı bir örnek olarak vermiştim bunu , ama siz evi toplamasınız, eşiniz nereye kadar dayanır , ya da eşiniz tek başına yaşıyor olsaydı ne kadar bir süre temizlemezdi evi?
Tek yasamis benden önce hep ablasi gelip temizlemis her hafta.. Bana evlenirken dediler aslında bak kizim cok iyidir cok hoştur arti yönleri coktur ama bizim oglumuz daginiktir bu onun en kotu huyunu bastan soyluyoruz dediler de ben bu kdr tahmin etmemistim

Yanı bazen degismiurkar ne yapsak yapalim arada yardımcı alin bence iyi olur siizn icin..Benim eşim de tam tersi eve dışardan gelir yorgunluktan ölse dahi hic oturmadan evi toplar kendince. Toplamak dediğim kumanda yerinde değildir veya düz durmiyirduur yastik yamuktur tezgahta su bardağı vs vardır yanı bana göre ev toplu ama adam rahat etmiyor..bende bu takıntılı hali sevmoyrium biraz spantan ol yanı mutfak havlusunu düzeltme olmezsin. Bu kadar takınti yapma diyorum ama yok..herkeisn derdi ayrı.
Evi süpürmesi 1 saat sürer belki fazla. Evim çok buyuk değil.kafam ağrıyor süpürge sesinden diyorum yok
Yanı aşırı dağınıklık da kötü aşırı titiz takıntılı olmak da
Ne güzel hep boyle devam etsin inşallah tertipli düzenli.

Bu arada duzelteyim evimi tabiki esimin yaptığı givi dağınık asla birakmam. Halilarim 4 ayda 1 yikanir perdelerimde koltuklari yilda 1 kez yikamaci gelir yikar gerekirse 2 kez. Dokulenleri bne toplarim çöp ev ornekleri dönmüş fln asla oyle bir halde birakmam. Sorun şu ki bunları yapmak surekli duzenlemek temizlemek beni cok yoruyor. Yoksa evimi esimin huyunu bildigim icin hemen her gun gozden geçiriyorum mecburen ne var ne yok diye
Canım ben anladım seni. Tek yaşasa öyle olabilirdi demek istedim ☺️ Elbette çok yorucudur eminim.

Okuduğunu anlama sorunun mu var hakareti ye otur mu dedik
Okuduğunu anlayamamak belli ki senin problemin. Üstüne ne dediğinden de haberin yok anlaşılan. "Ota boka ayrılın demeyin." tarzı bir şey söylediğine göre hakaret yemek çok ottan boktan, geçiştirilebilir bir durum senin gibisi için. Daha da cevap yazıp kendini rezil etmesen mi. Hem beğenmediysen yorumunu konuya yapsaydın. Benim ayrılın dememle ayrılacak değil, önerime mantıksız cevaplarınla atlamana gerek yoktu. Dediğim gibi, sen hakaret yiyip sonra kocana biraz trip atarak olayı tatlıya bağlayıp evliliğine devam edebilirsin. benim için durum böyle değil, bunun neresi sana battı anlamadım en başta. :KK48:

Okuduğunu anlayamamak belli ki senin problemin. Üstüne ne dediğinden de haberin yok anlaşılan. "Ota boka ayrılın demeyin." tarzı bir şey söylediğine göre hakaret yemek çok ottan boktan, geçiştirilebilir bir durum senin gibisi için. Daha da cevap yazıp kendini rezil etmesen mi. Hem beğenmediysen yorumunu konuya yapsaydın. Benim ayrılın dememle ayrılacak değil, önerime mantıksız cevaplarınla atlamana gerek yoktu. Dediğim gibi, sen hakaret yiyip sonra kocana biraz trip atarak olayı tatlıya bağlayıp evliliğine devam edebilirsin. benim için durum böyle değil, bunun neresi sana battı anlamadım en başta. :KK48:
Kocam bana hakaret edecek kadar ileeri gidemez sen canını sıkma herkese her konuya bi ayrılın yazan olduğu için gına geldi artık sizden o yüzden cok merak ediyorum gerçek hayatta nasılsınız burada herkes burnundan kıl aldırmıyor ama yazdıkları kadarını biliyoruzzzz maaaleseff

Kocam bana hakaret edecek kadar ileeri gidemez sen canını sıkma herkese her konuya bi ayrılın yazan olduğu için gına geldi artık sizden o yüzden cok merak ediyorum gerçek hayatta nasılsınız burada herkes burnundan kıl aldırmıyor ama yazdıkları kadarını biliyoruzzzz maaaleseff
Bak işte, senin kocan hakaret etmiyor diye tuzun kuru. Buradaki kişiye kendi sorumluluğunu yapamadı diye hakaret edip huzurunu kaçırıyormuş. Benim değil senin canın sıkılmış belli ki. Hakaret işitmiş millete, ayrılmayın yuvadır, muamelesi yapıyorsun burada. Bana da sizin gibilerden gına geldi, kendilerinin başına gelse yerinde durmazlar ama başkasına olunca sabredin düzelir, dersiniz. Mutsuz mutsuz yaşasınlar diye herhalde. Valla gerçek hayatımı hiç merak etme, bu tarz kaba ve sorumsuz erkeklere tahammül göstermişliğim yok. :63:

Back
X