Ne diyeceğimi bilemiyorum, Eşimde öyle her şey ben yapıyorum sadece ütü yapar ve mobilyalar ya da ağır eşyalar kaldırır ben temizlik yaparken, bunuda belfıtığı olduğum için bunlar yapar, şehir dışında üniversite okuyordum hafta sonraları geliyordum oturmadan temizlik yapmaya başlıyordum, ondan hiç bir şey bekleyemem ev işleri benim planlarından biri oldu kendime de üzmem çünkü küçükken yapmış bir şey ne diyeyim başka.Arkadaşlar merhaba,
Biraz dertleşmek için belki bu arada güzel tavsiyelerde alırım diye konu acmak istedim. Eşim ile bir türlü ev işleri ve evin sorumlulukları konusunda uzmanlaşmaya varamiyoruz. Eşim söylemeden asla asla birsey yapmaz. Ancak soylersem ve kendi istediği zaman yapar. Yapmam demez yapar ama vakitlice yapılması gereken şeyi bekletir bekletir taa ki ben soyleyene kdr. Ben soyledigimde ise yapicam dedim ya niye darliyorsun diye o kızar. Yer de bisey olsa üzerinden atlar gecer o derece.. Sanki konuk oyuncu evimizde. Sen almasan ben almasam kim alacak.. Ikimizde cok yoğun çalışıyoruz benim evden çıkisim 6 mesaim gece 9 lara kdr uzuyor en erken 7 de bitiyor. Arkadaslar 1 çocuğumuz var ama yok biz bu düzeni tutturamadik kavga konularimiz bile hep ayni hic degismedi 6 yıldır. Giysi dolabina biskuvi koyar bozuk paralari evin muhtelif yerlerine saçar gecen yediği gofreti gidip denk geldigi cekmece içine atmış.. Disardan gelen poseti yuz kez dememe rağmen mutfak bankosuna veya masaya koyar. Ya kisacasi cok cok daha fazlasi var eksiği yok. Yap diyince bulaşık yıkar supurge yapar herseyide yapar ama o yapmaya ikna süresi o anki çatısmamiz bitmedi cozemedik bu isi. Ilk 3.5 yil duzenli yardimcimiz geliyordu sonra birkac kez taşındık ve ben bir daha birden fazla kişiyle denesemde doğru kişiyi bulamadim ve pes ettim. İşleri yapma konusunda zaman yaratabiliyoruz ama neden hep benim soylemem yonlendirmem ve onun isyanlarıni alttan almamla olmak zorunda. En son haftasonu hadi evi temizleyelim de disari erken çıkalım dedigim için bir oturmadım daha yeni kalktik diyip birde hakaret etti. Saat olmus 11 zaten sabah 8 de kalkiyoruz 1 gibi evdem cikicaz biseyler yapmamiz lazim ben sabahtan beri yapacagimi yapiyorum ama tek başıma bitiremiyorum. Simdi 3 gündür konusmuyoruz bana bu kdr hakaret ettigi için. Arkadaslar ben mi cok sey bekliyorum topluma göre yeterince şey yapiyormus ben memnuniyetsizmisim ona göre.. Lutfen siz soyleyin beklentilerim cok mu