- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
Aynen kendimden biliyorum hayır gelmiyor. Ve şiddeti affettikce çığ gibi büyüyor.Şiddet derken? Dayak mı yiyorsunuz?
Öyleyse çok geç, ben şiddetten sonra bir evliliğin düzeleceğine inanmıyorum. Dünyanın en iyi terapisti de gelse, çözemez.
Bir kere el kaldırdıysa geçmiş olsun. Daha da eskisi gibi olamazsınız.
Bir insan kimi döver? Saygı duymadığı, aşağıladığı, ezmek istediği birini döver. Bir insan eşini böyle görüyorsa, o evlilikten hayır gelmez.
Bambaşka biriydi sadece alttan almak değil gözümün içine bakan biriydiEvlenmeden once hic tartisiyor muydunuz hani sizi alttan aliyor muydu
Zaten çocuğu düzelsin diye yapmadım, kötü giden bazı şeyler vardı ama aşılamayacak kadar değildi ve bebek ile beraber sorunlulukla toparlanır dediğim şeylerdi. Bende biliyorum boşanmayı bebeğimi böyle büyütmemem gerektiğini. Sadece insan yuvası dağılsın en azından bi yerden medet umarım algısıyla bekliyor işte. Sandığınız kadar bilinçsiz bir birey değilimBiz nasıl yardım edelim? Boşanmaktan başka bir seçeneğiniz olmamalı.
Kötü giden hiçbir evlilik çocukla düzelmez. Olan yine çocuğa oluyor işte. Bu nasıl bir bencilliktir aklım almıyor.
Benim ki o kadar belli etmemezlik yapmiyorduBambaşka biriydi sadece alttan almak değil gözümün içine bakan biriydi
Hem dayak yiyormuş hem adama yediriyormus ben öyle anladım
Aynen öyle. Ne affedilir? Pardon denince düzelen şeyler belli günlük hayatta. Yanlışlıkla çarparsın, bir şeyi düşürürsün özür dilersin. Ama birini dövdüğün için özür dileyemezsin. Kefareti aynı değil çünkü.Aynen kendimden biliyorum hayır gelmiyor. Ve şiddeti affettikce çığ gibi büyüyor.
Bu süreci biz istemedik, istemedim. Zaten asla dahil etmiyorum olamazda ve olmasına mahal bırakmadan çözüm aramaya çalışıyorum sadeceo cocugun sucu ne peki ?
sizin hastalikli iliskinizin parcasi olmak zorunda mi ?
Bu çocuk olunca düzelir saçmalığını kim çıkarmış? 10 senedir güllük gülistanlık yaşadığım adamla çocuktan sonraki 2 senede kanlı bıçaklı oldum ben. Hobi olarak her ayın başında boşanma dilekçesi hazırlayıp ay sonunda geri çekiyor
Arkadaşım sen iyimisin? Okuduğunu anladınmı? Düzelsin diye çocuk yapmadım. Zaten kötü gidem bazı şeyler vardı ama çokta yıpranmamıştık ama çocuktan sonra sevgi saygı sanki tamamen bitti demek istemedim.Arkadasım siz iyimisiniz?? Böyle bir evliliğe düzelir belki diyerek bide cocukmu yaptınız onun sucu günahı neydi acaba? Sana bir örnek vereyim bi yakınım sizinle aynı durumdaydı bosanma kararı almışlar çünkü ya o bana zarar vericekti ya ben ona deyip bitirdiler bu işi. Zorla güzellik olmaz Bitirin sizde yardım edilecek bisey yok
Ben iyimde sizin iyi olmadığınız ap açık ortada. “Bebekle biraz daha toparlanır dediğim hersey dahada battı” bu yazıyı ben yazmadım siz yazmişsınız…Bu süreci biz istemedik, istemedim. Zaten asla dahil etmiyorum olamazda ve olmasına mahal bırakmadan çözüm aramaya çalışıyorum sadece
Arkadaşım sen iyimisin? Okuduğunu anladınmı? Düzelsin diye çocuk yapmadım. Zaten kötü gidem bazı şeyler vardı ama çokta yıpranmamıştık ama çocuktan sonra sevgi saygı sanki tamamen bitti demek istemedim.
Gerçekten okuduğunuzu anladığınıza eminmisiniz? Zira anladığınızı iddia ediyorsanız konuyu kapatmak mantıklı.“Onu seviyorum” dediğiniz an benim için bu konu kapandı. Allah yavrunuza sağlık sıhhat versin. Zor bir hayatı olacak bu ebeveynlerle zira…
2. Çocuk falan da yapmayın olur da evliliğinizi kurtarmak istersiniz falan (!)
Olması gereken bu değilmi zatenSize siddet uygulayan birisini nasil seviyorsunuz ? kendimden ornek verecek olursam ben "SOGUDUM" mesela
Arkadaşlar olan olmuş artık varlığı olan bı masuma olmasaymış demek anlamsız.şimdi çözüme bakın.Ben iyimde sizin iyi olmadığınız ap açık ortada. “Bebekle biraz daha toparlanır dediğim hersey dahada battı” bu yazıyı ben yazmadım siz yazmişsınız…
Velevki düzelsin diye çocuk yapmamış olun öyle bir evlilikte cocuk sahibi olmak olmayı düşünmekte akıl işi değil.
Kalp bildiğin buz oluyor buzz..Size siddet uygulayan birisini nasil seviyorsunuz ? kendimden ornek verecek olursam ben "SOGUDUM" mesela
Şiddet varken çözüm boşanma. Ama hanımefendi bu seçeneği değerlendirmek istemiyor sanırım.Arkadaşlar olan olmuş artık varlığı olan bı masuma olmasaymış demek anlamsız.şimdi çözüme bakın.
Olan Olmuşta bunun ne çözümü olabilirki. Bu sekilde devam ederse olan o masuma olur artık.Arkadaşlar olan olmuş artık varlığı olan bı masuma olmasaymış demek anlamsız.şimdi çözüme bakın.
sen ne anlarsın margırıt gerçek aşktan... kadın düşmanısın demiştim....Nesini seviyorsunuz ve hala nasıl sevebiliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?