evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

Bunlarin hepsini ani anina yasadik seninle...ne kadar zor zamanlar gecitdin canim...Allahbir daha yyasatmasin inş.. O kaynin ce KV ile de hic muhatap olmayan artik

Bunlarin hepsini ani anina yasadik seninle...ne kadar zor zamanlar gecitdin canim...Allahbir daha yyasatmasin inş.. O kaynin ce KV ile de hic muhatap olmayan artik
zaten sildim artık isyancım üzülmüyorum bile gercekten umrumda değiller zamanında okadar canımı acıttılarki şimdi gözümde degerleri kalmadı

tek topikten yaz basım döndü
gel haydi topiğimize uleynnnn
ulynn durun bende gelem
ayy canım benimm
yaa işte uzaktan davulun sesi hoş geliyor ama insanlar işte boş boş konusuyor üzülmüyoruz zannediyorlar ama
işte üzülüyoruz ama artık eskisinden daha güzlüyüm inş her sey düzelecek

bu sıkıntılar yüzünden zaten o bebegi düşürdüm herkezz üzülürken benim kv üstün körü gecmiş olsun dedi yanıma bile gelmek istemedi kapattı
neysee kendi yaptı kendi etti oğlunu kendinden soguttu

üzülme deymez boşver keyfine bak :)

evet kuzummm .. hayırlısı ile hersey olur gider .. benim topiğe baskın yaptı kızlarrrrrrrrr

Allahım bu mutlulugu,isteyen herkese & bana tattırsın cnm ..

Amiiiinnn canım benim inşallah kimseye aratmasin valla...

cnm alıntılı yaz , görmemisim ..
evet yazmadı 3 müzüz sanırım 10/10/2010 da evlenen
hani evini yüklicektin göremedim cnm ?

Kuzum annemlere geçtim ben ya eşim seyahatte de yine eve geçince ben de göndericem ya özendim valla çok hoş evin düzenin Allah bozmasin mutluluğunu...bi bebekle ikiye katlasin...

ßůšr@

Canım arkadaşm yaa çok zor zamanlar geçirmiş olmana üzüldüm inan ki ama ben bu yazdıklarını güzel tarafiyla degerlendirdim...
Bak öncelikle ben burda eşi için fedakarlık yapan düzenini bozup düzen kurmaya çalışan bi erkek gördüm. ..
İkincisi ailesini bile yalnız bırakıp seninle zorluk göğüslemeye hazır bi erkek gördüm ki babası yok ona rağmen annesini yalnız bırakıp seninle kalmış...
Üçüncüsü maddi sıkıntıya dayanip olgunlasan ve karısının desteğiyle güç alan bi erkek gördüm...
Dördüncüsü ailesinin gerçek yüzünü görmüş ve seni gerçek aile bilmiş bi erkek gördüm...
Sonuç ne biliyo musun birbirine sonuna kadar sarılmış ve bir kişi olmuş iki insan....
Canım sen bu eşe sonuna kadar sırtını yasla ve o kötü günleri bu yazdığım gibi değerlendir...
Hani her şerde bir hayır var derler yaa....
Allah mutluluğunuzu bozmasin önüne bak sadece ve unutmaya çalış....

ßůšr@

bilmiyorum büşracım gercekten evet kocam bana her konuda fedakarlık yaptı ama nankörlükleri ve sorumsuzlukları cok oldu halada öle bazen yalanınıda yakaladım güvensizlik oluştu yani
bunların haricinde bir sürü daha bir cok şey yasadım bunları anlatma sebebim ben ozaman bu acıları yaşarken yalnızca ben yasıyormus gibi hissediyor üzülüyordum ama şimdi anladımki hayır bir cok kişi de benim gibi olan varmıs
anladım ki gercek dostlar sizlermişssiz hep bana destek oldunuz hep yanımdasınız
ve yürekten benle konusuyorsunuz bu bana yeter

bilmiyorum büşracım gercekten evet kocam bana her konuda fedakarlık yaptı ama nankörlükleri ve sorumsuzlukları cok oldu halada öle bazen yalanınıda yakaladım güvensizlik oluştu yani
bunların haricinde bir sürü daha bir cok şey yasadım bunları anlatma sebebim ben ozaman bu acıları yaşarken yalnızca ben yasıyormus gibi hissediyor üzülüyordum ama şimdi anladımki hayır bir cok kişi de benim gibi olan varmıs
anladım ki gercek dostlar sizlermişssiz hep bana destek oldunuz hep yanımdasınız
ve yürekten benle konusuyorsunuz bu bana yeter

Evet canim ben biliidumm cok sey atlattinizz ama rakilma buda gecicek ozamnkar da boyleydinn uzulldun agladin ama gecti cok az kaldi allahinn izni ile buda biterr kuzummm sen sadece kocanin yaninda ol oda senin kmsenin sizi uzmesine izin vermeyinn...

cepten yazıyorum ondan rahat yazamıyorum ve ayrıca şu duygusallığım had safhada onun için tek diyeceğim hayat gerçekten çok kısa birbirinizin kıymetini bilin

canım krizim bu para olayları ve kaynının yaptıklarinı kısmen anlatmıştın o zamanda söylemiştim para ve borç çok hassas konular hele akraba işin içine girince..Allah yine yüzünüze bakmışki borcun belli kısmını kalmış onu da Allahın izniyle ôdersiniz inşallah pùrùz çıkmaz ve çıkartmazlar

Kız nerdesiniz niye beni cagirmiyosunuz....

ßůšr@
burdayız cano burdayız sen niye pc den girmiyosun ki ya okadar sana yazıyorum alıntılarımı görmüyosun
Evet canim ben biliidumm cok sey atlattinizz ama rakilma buda gecicek ozamnkar da boyleydinn uzulldun agladin ama gecti cok az kaldi allahinn izni ile buda biterr kuzummm sen sadece kocanin yaninda ol oda senin kmsenin sizi uzmesine izin vermeyinn...
bundan sonra izin vermem kuzum bundan sonra kimse umrumda değil

çıkartsalar bile kim takar dolma

günaydın tilki güzellerii
hele bir bakin bakam bana nassılsınız kuzularımmm
son zamanlarda halinizi soramadım
artık baş tilkinizin kusuruna bakmıcaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…