Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülüyorum durumuna,beşparasız kalmak çok zordur eminim..Elimden bir şey gelmiyor ama...Kabul etmedi borç göndermemi de..
böyle dik duruşlu bir adamın para kabul ediceni zanetmiyordum bende tam tersine belki o bunu sormana belki kırılmıstır bile senin yapman gereken ona destek olman madii yönden bile olmasa sürekli bu buhramlı konu acarak onu bunaltma sen aklına geldiğinde sürekli bu konuları konusacak diye hatırlamasına izin verme seni düşünerek huzurlu olmasını saglaki hep senle olmak istesin erkekler çok fazla maddi acıdan napıcaksın napıcaz diye sorarak ona yardım etmek istesek de bir yöntem bulmaya calıstımızı anlamıyorlar baskı altında hissediyorlar cogu zaman ben eşimle maddi sıkıntıları hep böle yaparak bunalttım aramız bu yüzden bir ara limoni oldu dogukluk girdi bende sonradan fark ettim ve durumu düzelttim hoş beş sohbet konuları acarak şimdi olay tam tersine döndü
Ne isle ilgileniyorsun ? Ben korkuyorum sanki biraz dogumdan daha dun gece youtube dan dogum izledim icim bi fena oldu :18:
Evet...Bugün de tr de yapılacaklardan konuştum ikinci kez..Geçen de tr de ev almanın kolay olduğu falan(toki).
Geçen konuşmamdan rahatsız olmuştu,ben de gücenmiştim..Bugün daha iyi konuştu..Bugün tr de yapılacaklardan bahsettim..Babası ''napacaksın tr 'de'' demiş de ...Yardım etmiyor tabi..Ayrı yaşıyorlar zaten..
Bugün de biraz rahatsız etti ama belli etmedi..Gitti gelecem bir saat sonra''dedi..
Ben de susayım bari bu konularda..Adam yeme içme derdindeyken herhalde bu konular geriyor..
Çok tşk ederim..Yine görüşelim,yine takib et beni..
Tr'de yapılabilecekler konusunda fikir de beklerim:)
Bende bizim kuvetde dogurmayi dusunuyorum :)) ne guzel masa basi :)
sıcak suyu actın mı zaten olay bitmiştir cinsiyeti daha bell olmadı demi hee sorma masa basıymıs okadar telde görüşüyorumki eve gidince beyin denen br şey kalıyormu bir sor bakalım![]()
bencede gerilecektiir çünkü her şeyi kendi basına yapmaya karar vermiş çoktan senin ona maddi imkan sorman onu anlamıyor imajı sunar kendi kafasında ona manevi olarak destek olman lazım bir süreliğine konusunu acma genede sen her zaman yardımcı olmaya calısırım canım normal sohbetede gel sadece fikir almaya değil memur hanim![]()
Kız:)) kiyamam bilirim o yorgunlugu :106::
Gelirim de geyik yapamıyorum galiba ben:)Takib edemiyorum:)
Gelirim yine bu topiğe şekerim:)
cok anlayıslı bir kocam car saolsun birde eve aynı zamanda griyoruz herif yemek hazırmı diyor yaa anla yani halimikız olsun taşta olsun yaa kızlar için okadar cicili biili şeyler varkii etek metek taçlar tokalar falan insanın ici gidiyor yaa
Goster mutfagin yolunu azda onlar yapsin. Aynen ole esim zaten sehir disina cikiyor bazen oyalaniriz ana kiz allah hayirlisini nasip etsin ama kiz bi baska allahta biliyo gonlum kizdan yanaydi
bencede kız olsun taştan olsun diye boşuna dememişleryaa çok marifetli sorma mutfaga bir girdimi halım malım her yer her yerde bir makarna yapmıs sözde bana insan makarnayı yakarmı ya benim kocam yakmıs düşün benim halimi çok beceriklidir cokk
evde işte hep birbirimizi göüşüyoruz ya insan bunalmıyor değil ama sen de gene bir özlem oluyordur böle çok cıvık cıvık oluyoO derece he![]()
evde işte hep birbirimizi göüşüyoruz ya insan bunalmıyor değil ama sen de gene bir özlem oluyordur böle çok cıvık cıvık oluyo
Anlamadim tatlim
şimdi eşimle biz kendi işimizle urasıyoruz ya evdede iştede hep beraberiz bu yüzden dip dibe olunca cıvıklasıyor ilişki siz gene uzakta oluyorsunuz zorlukları oldunda geldiğinde o heyecan oluyordur gördüğünde ama bizde sanırım artık o fasıl kalmadı![]()