• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
yine beni yemeler başladı sonu dolma sarmalarla biter bu konu :52::52:
neler yapıyorsun ne zamandır denk gelemiyoruz :6:

şekerim hayatım koca çocuklar misafirler market arasında geçiyor şimdilikç tatile gitmek istiyorum pilanda yapıyorum ama beni takan kim yine yatılı misafirden başımı alamıcam bu yazda:47: sen anlat :26:

şekerim hayatım koca çocuklar misafirler market arasında geçiyor şimdilikç tatile gitmek istiyorum pilanda yapıyorum ama beni takan kim yine yatılı misafirden başımı alamıcam bu yazda:47: sen anlat :26:

ben de bi bekar olarak tatile gitmek istiyorum bak ortak sorun :52:
sınavlar ve araya giren ramazandan dolayı erteleniyor tabiki :8::8:
senin kaç çocuğun vardı ben 1 diye biliyordum yani doruğun annesi deyince öyle tahmin ettim :55::55:
burayada yaz geldi cıvıl cıvıl her yer insanın gerçekten bi tatil yapası geliyor..
şimdi bi arkadaşım antalya kampında ohh var ya keyfini çıkar diyorum bende heveslendim valla :32::32::27:

doruk senin bu maddelerin hepsi bizde var ,yapıyoruz ,süper evlilik mi bizimki şimdi :60:

şu ayrı banyo işinide isterdim hani :)
güzel olurdu valla - ben tek yaşıyorum ama ailemle yaşarken bile annemle biz klozeti silmek için çamaşır suyu+su ile camsil kutusuna dezenfektan yapıp kullanırdık yani kendi ailemizde bile hassasken eşler arası da olsa fena olmaz

evet kesinlikle herkese aynı omamalı zaten bunu farkedebiliyoruz..
ben genelde inceyimdir ama hayat öyle bi yapmışki etraf menfaatçilerle dolu onun için hakkedene yapıyorum maalesef
haklısın - ama ne kadar kötü olursam olayım teşekkürü eksik etmem bu benim kendime saygım olarak düşünürüm karşıdaki hak etmese bile

ben de bi bekar olarak tatile gitmek istiyorum bak ortak sorun :52:
sınavlar ve araya giren ramazandan dolayı erteleniyor tabiki :8::8:
senin kaç çocuğun vardı ben 1 diye biliyordum yani doruğun annesi deyince öyle tahmin ettim :55::55:
burayada yaz geldi cıvıl cıvıl her yer insanın gerçekten bi tatil yapası geliyor..
şimdi bi arkadaşım antalya kampında ohh var ya keyfini çıkar diyorum bende heveslendim valla :32::32::27:
bn de tatil istiyorum valla... tatil diye izin aldık yorulduk geldik iş başı yine...
bu arada 3 çocuk yaş 34 diye yazmış sanki bir yerde:44:

yani ayrı banyolarımı kullanıyorsunuz :) eşimde olsa bir erkeğin girdiği klozete otrmak tedirgin ediyorum beni:60:
evet genelde ayrı banyolar ve tuvaletler ,ama tuvalet bazen aynısı da oluyor ,biri çocukların odasının yanında biri yatak odasında o yüzden çocuklar uyuyorken birimiz birine birimiz birine giriyor :))

Back
X