• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
valla okadar yoruluyorumku canim inan yolundami deilmi diye onu bile dusunecek vaktim olmuyo su anda 70 tane alintili cevabim vqr hic birisine yazamiyorum senin bana ozelden yazdiklarini goruyorum ama cevaplayamiyorum uzuluyorum yaa inan seni cok ozledim kizma bana sakin

yok cnım benim sen rahat ol anlıyorum seni uygun olduğunda konuşuyoruz zaten..
ama sen iyi olda önemli değil biz bi şekilde konuşuruz...
ama senle dertleşmeyi özlemişimde bunu tekrar edeyimde..
bi gün ayarlayabilecek olsan bi gün önceden gireceğin saati yazda denk getirip doğru düzgün konuşalım..
öyle tlf.dan olmuyor yani ben beceremiyorum beni illet eder tlf.dan girince :41:

ayy kıyamam ya :( inşllh olur kuzum. sakın ümidini kesme.senelrce tedavi görüp bırakıp sonra kendiliğinden hamile kalan arkadaşlarım var. seninde olucak inşlh.

inşallah canım bu ay çok umutlanmiştim o yuzden çok üzüldüm doktora randevu alıcam nolur bu kandil gününde dua edelim birbirimize:16:

beni unuttun dolma küstümmmm

:53::53::53::53:inanmıycaksın ama yazarken aklımdan geçtin ayşede yazıyım dedim seni ne zamandır girmiyosun göremiyorum seni yani hem yazdım göndermiş oldum ..
niyetliyim yalanım yok valla :34:
başka bişey geçireydim aklımdan keşke :27:
nasılsın ayşecim :8:
sana özel yazıyorum berat kandilin kutlu olsun en mutlu günler senin olsun

:53::53::53::53:inanmıycaksın ama yazarken aklımdan geçtin ayşede yazıyım dedim seni ne zamandır girmiyosun göremiyorum seni yani hem yazdım göndermiş oldum ..
niyetliyim yalanım yok valla :34:
başka bişey geçireydim aklımdan keşke :27:
nasılsın ayşecim :8:
sana özel yazıyorum berat kandilin kutlu olsun en mutlu günler senin olsun

sağol canım bi kaç gündür evde değildim o yuzden giremedim seninde kandilin mübarek olsun Rabbim içinden geçen tüm duaları kabul etsin inşllah:54:

sağol canım bi kaç gündür evde değildim o yuzden giremedim seninde kandilin mübarek olsun Rabbim içinden geçen tüm duaları kabul etsin inşllah:54:

çok mersi aynen seninde öyle dileklerinin dualarının kabul olduğu bi gün olsun
neler yaptın nerelerdeydin nerelerde kaldın öyle :52:

çok mersi aynen seninde öyle dileklerinin dualarının kabul olduğu bi gün olsun
neler yaptın nerelerdeydin nerelerde kaldın öyle :52:

eşimin anneannesine gittik canım 90 yaşındalar ona temiziye :1: hımm bide bugün üzgünüm yukardaki yazışmalarıoku anlarsın kuzum :16:

eşimin anneannesine gittik canım 90 yaşındalar ona temiziye :1: hımm bide bugün üzgünüm yukardaki yazışmalarıoku anlarsın kuzum :16:

maşallah :53::nazar:
tama okıyım bakıyım neye üzgünsün ama ben okuyana kadar ben de sana şunu söyliyim şu mübarek günde hiçbişeye üzlmeyip sadece dua et :29:

Back
X