• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
tutdurdum hep yaptığım yaş pasta çünki :)
dayanamadın dimi minnoşu görünce :)
18kiloda baya kilolu obez olmuş bebekcik:(
bu yaşta 18 kilo çokkkkkk :(
demekki herkes senn gibi sıkıyo bebişi oda takdik öğrenmiş aferim ona fazla sıkana cimcik atıyo:16::16::16::16::16::16:
ohhhhhhhh iyi yapmış sana :9::9::9::9::9::9::9::9:
bnde ayın 24de istnbula gidicem ailemn yanına:10::10::10::10:

görsen ama of çok tatlıydı yok gördüklerim benim gibi abartmıyordu ben resmen çenesinin altını yırgaladım :52:
tırnakları da uzundu manyak bebeğin tehlikeli bebek :27:
ay ne güzel hadi bakalım ne kadar kalcaksın eşinle mi gidiceksin :10:

görsen ama of çok tatlıydı yok gördüklerim benim gibi abartmıyordu ben resmen çenesinin altını yırgaladım :52:
tırnakları da uzundu manyak bebeğin tehlikeli bebek :27:
ay ne güzel hadi bakalım ne kadar kalcaksın eşinle mi gidiceksin :10:

iyi yapmış sana :27::27::27::27::27:
haketmişsn çünki:9::9::9::9::9::9:
yok tek ben gidicem 1 ay kalırm heralde hepinizi özlicem ama:50::50:

iyi yapmış sana :27::27::27::27::27:
haketmişsn çünki:9::9::9::9::9::9:
yok tek ben gidicem 1 ay kalırm heralde hepinizi özlicem ama:50::50:

aşkolsun hakketmişim demek ha :14::27:
bizde seni özleyecez ama ilk önce eşin özleyecek seni eşssiz o kadar uzun zaman gitmesydin keşke :8:

aşkolsun hakketmişim demek ha :14::27:
bizde seni özleyecez ama ilk önce eşin özleyecek seni eşssiz o kadar uzun zaman gitmesydin keşke :8:

mıncıklarsan kuzuyu :53::53::53::53::53::53:
eşim gelir hasretime dayanamz bnm :9::9::9::9::9::9:
birazda tek takılak değilmi 2 gardaş gibiyik zaten :16::16::16::16::16:

mıncıklarsan kuzuyu :53::53::53::53::53::53:
eşim gelir hasretime dayanamz bnm :9::9::9::9::9::9:
birazda tek takılak değilmi 2 gardaş gibiyik zaten :16::16::16::16::16:

ama ama ben mıncıklayarak seviyorum napıyım daha öncede söylediğim gibi tombiş bebek görünce dayanamıyorum ama canını acıtmak veya zarar vermek niyetinde değil :55::55:
kayserideydin dimi sen :28:
gardaş gibimiydiniz :9::9::9::27:

ama ama ben mıncıklayarak seviyorum napıyım daha öncede söylediğim gibi tombiş bebek görünce dayanamıyorum ama canını acıtmak veya zarar vermek niyetinde değil :55::55:
kayserideydin dimi sen :28:
gardaş gibimiydiniz :9::9::9::27:

sev sev sen bebişler uyanık seni
mıncıklarlar öyle işte:9::9::9::9::9:
evet cnm kayserideyim:16::16::16:
aynen gardaş gibiyiz :9::9::9::9::9:

sev sev sen bebişler uyanık seni
mıncıklarlar öyle işte:9::9::9::9::9:
evet cnm kayserideyim:16::16::16:
aynen gardaş gibiyiz :9::9::9::9::9:

şu evlilik çok bambaşka bişey olsa gerek düşünsene bi ömür boyu bir arada olmak bunun için allah ayrı bi sabır saygı sevgi veriyor heralde :6:

şu evlilik çok bambaşka bişey olsa gerek düşünsene bi ömür boyu bir arada olmak bunun için allah ayrı bi sabır saygı sevgi veriyor heralde :6:

aynn cnm ben yapamm diyodum ewlennce ama mutlu görültülü geçiniyoz allaha şükür ben bile yapıyosam herkes yapar:9::9::9::9::9:
1.5 yıl oldu evleneli

Günaydın hanımlar :3:
Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı güzel bir hafta diliyorum:16:
Kimler aramızda bugün bakalım????

Lily - buradaaaaaa:3::3::3::3::3::3::3:

Selam canım senin ve tüm arkadaşlarımızın geçmiş kandili mübarek olsun dün pek giremedim daha doğrusu birkaç yere girince yetişemedim diyelim:17: ben de özelden yazmıştım sana:3: hoşgeldin sefalar getirdin:29::16: ne kursu düşünüyorsun canım? oyy canım benim maşallah Rabbim kabul etsin orucunu:nazar: canım infertilite ile pko farklı diye biliyorum yani biri yumurtalıkta kist oluşması bir diğeri de kısırlık ama bunun da evreleri var sanırım yani hiç çocuk sahibi olamazsın değil sonuçta... Başınız sağolsun Canım nişanlın babasının yitirmenin acısını atlatamamış ve bunu sinirle ifade ediyor gibi geldi bana ama tabii önceden de öfkeliyse bir uzman desteği alması gerekebilir. Yani sinirli bir erkeğin sinirini sen alamazsın ancak kontrol etmesine destek olabilirsin ama düzelmeyi kendi istemeli ssen değiştiremezsin canım emziriyorsan çok diyet falan yapmamaya çalış çünkü bebeğin küçük henüz - Allah bağışlasın yavrunu kuzucuğu benim için de öp:emir_bebek::nazar::38:
canım sıkı diyet yapmıyorum yapamamda zaten,Emzirirken kolay verdiğim için azcık dikkat ediyorum sadece:)Öptüm senin için oğlumu:)

canım sıkı diyet yapmıyorum yapamamda zaten,Emzirirken kolay verdiğim için azcık dikkat ediyorum sadece:)Öptüm senin için oğlumu:)
teşekkür ediyorum öp tabii kuzucuğu annesi :38: bebeklere ben doyamıyorum yaaa mis gibi kokuyorlar:16:

Iyi oglenler hanimlar. 24 yaşındayım 2. Uni. Okuyorum 1 senelikte evliyim ailem ankarada ben istanbulda oturuyorum ama istanbulu zerre sahiplenemedim yasadigim yeri sevemedim. Sebebi ise 7 yili bitirip evlendigim esimin ilgisiz tavirlari. Her hafta sonu kayinvalidenin evindeyiz bi haftada karimla çıkalım gezelim demedi evin icindeyken ilgili cogu zamab ama kv evine gittigimizde beni evde birakir mahalleye arkadaşlarının yanına gider son gunlerde iyice takinti oldu kuzenini (erkek)her gittigimiz yere getirmeye basladi e tabi bende takinti yaptim simdi ikisinede pas vermiyorum yüzümü yumuşak gören astarini istiyo . Bide yengec burcuyum duygularim cabuk degisir bi anda moralimi bozacak bisi olsa istemsiz olarak yüzüm asiliyo bununda cok lafini ettiler gelin asik yüzlü diyerek. Ailemin yanimda olamayisi benim okuyo olmam esimin cocukca tavirlari iyice bunaltti beni depresyona girmekten korkuyorum. Konusmaktanda anlamiyo cok abartiyosun diyo halbuki abartmiyorum artik patliyorum ona küçük beyni almiyo. Bende tepkimi evde belli etmeye başladım soguk davranarak vs vs nereye kadar gider böyle bilmiyorum ist. Kimsem yok yanliz kaldim ya ben annemi istiyorum :(((

GT-I8262 cihazımdan gönderildi

Back
X