• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Hoşbuldum canım..
Valla konumdan biliyorsun eh işteyim, karmaşığım..

bosver canım oluyo böyle seyler .:24:
her zmn bir olmuyo insan ..:49:
oluruna bırak,dilerim düzelir aranız hersey .. :16:

cepten iyi olmuyo :1::1:
he ya kk kolik oldum ya :23::23:
kociş diyo ki kk nı n içine düş :9:

kız benmki bir ara takmıstı yaaa şifremi ögrenecek muneye yazacakmıs diyo baş yetkili kimse ona yazıcammm
karımı benden aldınız diye sana komplo kurucam diyordu ama beni sizden koparamaz halt yemiş benim kociş :36::57::63::63::63::63::63::63::63::63:

Hoşbuldum canım..
Valla konumdan biliyorsun eh işteyim, karmaşığım..

bosver canım oluyo böyle seyler .:24:
her zmn bir olmuyo insan ..:49:
oluruna bırak,dilerim düzelir aranız hersey .. :16:

Şuan aramız iyi olarak gitti işe zaten canım, sözde iyiyiz.
İçimde bir kaya, kalbim kırıklarla dolu.. Birikiyor birikiyor dolup taşıyorum:ssz:

valla canım cıktı eses cimm ama iyi para kazandık gene sükür :1::1::1:

bu temmuzda iki yıl olucak işte bakalım kocam hatırlıcakmı :ssz::ssz:

ben şimdiden başının etini yiyom..hatırlamaz diye bişi yok..
hatırlamak zorundaaa:27::27:
yani sakince durup aklına gelmesini beklemicemm..
ikide bir aklına getirerek kendime hediye aldırtma hazırlığı içerisindeyim:9::52::52::52::27::27:

dolmammmm dolmaların enzeytinyaglısı en çıtırı:1: nerdesin sen:ssz:

vay vay bu ne güzel iltifatlar böyle çok mersi o senin çitırlığın :) benim pc pörtledi şu an cepten mecburen girdim ayrı yetten :p şu aralar pek yoğunluktur gidiyor..sen nasılsın neler yapıyosun ramazana hazırmısın :) gün içerisinde bol bol topiğe giriyim de karnınızı acıktırıyım :pp

teşekkür ederim cnm:38:
açıkçası ben kendi açımdan bakarak yazacağım:
1- ima yerine direkt söylemektir prensibim
2- kimsenin mesajlaşmasını okumam kendimki de okunsun istemem özele müdahale söz konusu burada hatalısın
3- arkadaşıyla konuştuğunun önünü arkasını bilmediğin için yanlış yorumlama söz konusu olabilir boşuna takıntı etmişsin

selam dolmaaaa:3::3::3: seni görmek ne güzel

ben de seni bacıların güzeli:16::16::16::29::29::38:
ümitliyi unutmuşsun

selam arkadaşım nasılsın:16:

selam canım:3: kız sen de habire banlanıyorsun hayırdır?

selam lilly :) çok saolasın seni de görmek ne hoş :) ay pcden kkya girmeyi özledim bu ne böyle cepten girmek çok kasıyor :p

vay vay bu ne güzel iltifatlar böyle çok mersi o senin çitırlığın :) benim pc pörtledi şu an cepten mecburen girdim ayrı yetten :p şu aralar pek yoğunluktur gidiyor..sen nasılsın neler yapıyosun ramazana hazırmısın :) gün içerisinde bol bol topiğe giriyim de karnınızı acıktırıyım :pp

Slm kuzum nber

...

ben şimdiden başının etini yiyom..hatırlamaz diye bişi yok..
hatırlamak zorundaaa:27::27:
yani sakince durup aklına gelmesini beklemicemm..
ikide bir aklına getirerek kendime hediye aldırtma hazırlığı içerisindeyim:9::52::52::52::27::27:

Suanda kocamla ksk de dondurma yemege ciktik bir yandan da size yaziyorum

...

:):) Ay canım konuda değilim aslında.. Öyle takılıyorum.
Film arıyorum izlesem diye sahuru yapıp yatcam da..
Sen ne yaptın?

Biz bubaatte bir hali aldik sonrada dondurma yiyoruz kafenin netinden cepten size baglaniyorum senin koca yokmu buralardasin bu saatte

...

Biz bubaatte bir hali aldik sonrada dondurma yiyoruz kafenin netinden cepten size baglaniyorum senin koca yokmu buralardasin bu saatte

...

Gececi benimki canım.
Bu gece yok..
Yarın var..

Afiyet olsun ben de bir şeyler tıkınayım :)
Oy çok kilo aldım ama yemeden de duramıyorum yemek mutluluk veriyor bana:ssz:

Slm kuzum nber

...

iyidir cnm senden naber esasında pek iyilikte diyemem hayatımda ilk defa dişimi temizlettim aman allahım o nasıl bişeydir öyle kafam zonkluyor :p bi de doktoru pek bi uyuzdu ıyy :p ama herşeye rağmen bu sabahki kahvaltım pek bi değişik oldu pomzamı yedim oturdum :)

iyidir cnm senden naber esasında pek iyilikte diyemem hayatımda ilk defa dişimi temizlettim aman allahım o nasıl bişeydir öyle kafam zonkluyor :p bi de doktoru pek bi uyuzdu ıyy :p ama herşeye rağmen bu sabahki kahvaltım pek bi değişik oldu pomzamı yedim oturdum :)

Ponza ne ki bilmiyom ben ne cahilim :-)

...

Back
X