- Emoji Skoru
- 2.473
- Puanlar
- 448
Iyi oglenler hanimlar. 24 yaşındayım 2. Uni. Okuyorum 1 senelikte evliyim ailem ankarada ben istanbulda oturuyorum ama istanbulu zerre sahiplenemedim yasadigim yeri sevemedim. Sebebi ise 7 yili bitirip evlendigim esimin ilgisiz tavirlari. Her hafta sonu kayinvalidenin evindeyiz bi haftada karimla çıkalım gezelim demedi evin icindeyken ilgili cogu zamab ama kv evine gittigimizde beni evde birakir mahalleye arkadaşlarının yanına gider son gunlerde iyice takinti oldu kuzenini (erkek)her gittigimiz yere getirmeye basladi e tabi bende takinti yaptim simdi ikisinede pas vermiyorum yüzümü yumuşak gören astarini istiyo . Bide yengec burcuyum duygularim cabuk degisir bi anda moralimi bozacak bisi olsa istemsiz olarak yüzüm asiliyo bununda cok lafini ettiler gelin asik yüzlü diyerek. Ailemin yanimda olamayisi benim okuyo olmam esimin cocukca tavirlari iyice bunaltti beni depresyona girmekten korkuyorum. Konusmaktanda anlamiyo cok abartiyosun diyo halbuki abartmiyorum artik patliyorum ona küçük beyni almiyo. Bende tepkimi evde belli etmeye başladım soguk davranarak vs vs nereye kadar gider böyle bilmiyorum ist. Kimsem yok yanliz kaldim ya ben annemi istiyorum((
GT-I8262 cihazımdan gönderildi
hoşgeldin canım aramıza yeni gördüm seni gecmiş zamanda yazmıssın ama şimdi gördüm açık oldugun zaman mutlaka yaz