evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

kız beni kocam nasıl kandırdır bilmom yaaa he dedim ama niye he dedim hala düşünüyorum

Ben de çerkez değilim ama en az bi çerkez kadar güzel dans ederim..
Oğlak burcuyum,,, anadan doğma bu kıllığım yani
Gencim güzelim...
I'm the best alayına restttt

Anaaamm vallaha da aynı burçtanmışız. Kabul edelim çoookk zoruz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim ki şömine başında içilen şarapla kandırdı o da rüyamda yani..
anca orada olur zaten
biz anca balkonda semaverde çay içeriz

calısıyorum calısıyorum calısıyorum büroya girdim iki dakk buramısın diye bakmaya seni yakamıcamda kimi yakalıcam yokluun belli oliyyy kuzuuuu beni bu diyarlarda ıssız çöllerde ac susuz komaaa gelll neşemiz bol olaa

aa kuzum demek antalya iyi 2 saat sin bana ..
asırı sıcak suanda zaten 45 50 derece var dısarı
kac yasındasın? evli msin? :13:

Var o kadar ki dahası da olucakmış cayır cayır mahvolduk :)
24 yaşındayım ben, nişanlıyım. 1 ay sonra düğünüm var, beklerim canımmm gel -karşılıklı kk namına göbek atalım :))

BUYRUN TİLKİLER
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113oLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:

:113:sarihperi :113:

:113:umitli:113:

:113:3kelebek3 :113:

:113: hallac:113:
[/CENTER]

listeye eklenmek isteyenler lütfen alıntı ile sölesinler yani beni alıntılasınlarrr anemmm ben kaçtım yavrularr daha cok ama cok işim varr hadi gari öptüm sizi yavru tilkilerim canolarım

yavrum allah kolaylık versin.odun kocan seni üzmesin de açılk sıcak geçer.senin sezonun zaten bundan 3 ay sonra bu kadarv işin olmazç dinlenirsin.akşama yemeğe teyze kızları gelecek. başım ağrıyor açılıkdan.ne yapsam diye mutfakda dolaşıyorum öyle. yerimiz yakın olsada send gelsen kuzum.birzdan çıkarım kendine iyi davran

babamın eşime ilk uyarısı neydi biliyor musun ; ben eşimi aileme hiç ezdirmedim .. sende ezdirmezsin umarım ..

Baba uyarısı etkilidir belki bilemedim canım benim babam rahmetli..
Ama yapıyla ilgili diye düşünüyorum yaa sorsan eşime o beni ezdirmiyor ki, kabul etmiyor bunu.
Heralde tepeme s.ıçmaları lazım daha çok afedersiniz..

Canım zaten sevgi olmasa asla çekilmez aynen.
Benimki de babalık yapıyor kardeşine.
Gizli gizli değil ama açık açığa para verir, harcar.
Para için asla laf etmedim, etmem. Yapsın, Allah görsün de.
Yine bile ne iyi gelin sonuçta kocası artık kendi hayallerinden kısıp bize harcıyor, ses etmiyor demezler de
hakkımı aradım diye saygısız gelin derler canım hayat böyle..

offffff eşimde oğlakya tek sevmedipim huyu. terslik bende koçum bende inatçıyım. ama onun kadar değil.

Aman aman benim de kız kardeşim koç. Ne ara iyiyz ne ara zıtlaşıp birbirimize girioz valla bende hiç anlamıyorum :)
He bide doruğunannesi ya nickin, o da ayrı bi hoşuma gitti çünkü bizim de var bi oğluşumuz 2 yaşında. Onun da adı doruk :)) allah tüm evlatlara güzel ömürler versin :)

oohh yandan yandannn

hayırlı ugurlu daim olsunn cnm .. :123::123::123::123:

oohh yandan yandannn

hayırlı ugurlu daim olsunn cnm .. :123::123::123::123:

Oyy canımsın :)) tşk ederim Allah pişman etmesin bi ömür mutlu evliliklerimiz olsun hepimizin.

Ama yeni ev yeni düzen içim kıpır kıpır. Nasıl olucak nası başarıcam düşüncesi var hep aklımda. Kendime engel olamıyorum bu düşüncelerle ilgili

ayayay yerim o doruğun ben. benimki baha doruk 2 isim koyduk. yavrularımız yaradana emanetler.inatçı falan ama iyi adamdır kocam hamdolsun.merhametli vicdanlı. eli açık olur oğlaklar. napalım inat minay anlaşıyoruz işte.listeye adını yazdır krizanteme alıntı yaparsan senide ekler. tatlım buralarda ol ben bu ara pek giremiyorum misafirlerden. sonra görüşürüz şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…