iyim canim sen nasilsin.bende oyle bakiniyodum iyiki burdasin
Zaten kimseye bişey anlatmıo , dışardan bakınca çok sessiz iç dünyası baya fenaymış
Yok yawrum der miyim hiç belli etmedim ergenus zaten olur böyle şeylerde allah şaşırtmasın tabi kimseyi
Benim tosunda beni bonibonla kandırdı
iyim canim sen nasilsin.bende oyle bakiniyodum iyiki burdasin
Ben de çerkez değilim ama en az bi çerkez kadar güzel dans ederim..
Oğlak burcuyum,,, anadan doğma bu kıllığım yani
Gencim güzelim...
I'm the best alayına restttt
ben geldimmmmmmm
hemende yakalarkaymaklı şöbyetim misafir çookk. tr dışından hepsi. ya ben onlardayım ya onlar bende. anam ağladu ule bugunde sinirlerin çok grgin. gece 1 civarı benmki hayatım yiyip yatalım dedi oke dedim gittim mutfağa tam çayı demledimki geldi dayanamıorum gel yatalım demezmi amaçayyyyy yokdedi olsun ben uyuyorum ayakta saati kuruyum 2,5 gibi kalkalım. onada tmm dedm. yattık o yatış oğlnın ağlamsın auyandım sabah olmuş 6 velhasıl açımm sinirliyim saat nasıl dolacak biliorum. sbaah da kedi gibi kaçtı biliorya yiyecek fırçayı sen napıyosun tatlım anlat:26:
bende kangalın bi köyündenim canım
nasip olurda uğrarım inşallah
seninde istanbula yolun düşerse beklerim bi kapında burada olsun
Anaaamm vallaha da aynı burçtanmışız. Kabul edelim çoookk zoruz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aa kuzum demek antalya iyi 2 saat sin bana ..
asırı sıcak suanda zaten 45 50 derece var dısarı
kac yasındasın? evli msin? :13:
hos bulduq canim.iyim saqolasinhoş geldin canım aramızanber nasılsın
cook özledim bacım nerelerdesin yahuu sen ..
girmiyosun kk ya bakıyorum msj da atılmıyo ...
calısıyorum calısıyorum calısıyorum büroya girdim iki dakk buramısın diye bakmaya seni yakamıcamda kimi yakalıcam yokluun belli oliyyy kuzuuuu beni bu diyarlarda ıssız çöllerde ac susuz komaaa gelll neşemiz bol olaa
babamın eşime ilk uyarısı neydi biliyor musun ; ben eşimi aileme hiç ezdirmedim .. sende ezdirmezsin umarım ..
Aynen dostum...
Kendi kocalığının hakkından geldi millete babalık yapmadığı kaldı...
Yani şükretsin ki Allah sevgisini koymuş içime öyle ortada buluşuyor yoksa işi zordu...
Kendisine de dedim..dua et içimdeki sevgin bitmesin yoksa yaptıkların kaldırılacak gibi değil...
Sustu...hak verdi tabi...herkes ne olduğunu bilir...
offffff eşimde oğlakyatek sevmedipim huyu. terslik bende koçum bende inatçıyım. ama onun kadar değil.
Var o kadar ki dahası da olucakmış cayır cayır mahvolduk :)
24 yaşındayım ben, nişanlıyım. 1 ay sonra düğünüm var, beklerim canımmm gel -karşılıklı kk namına göbek atalım :))
hos bulduq canim.iyim saqolasin
bende seni tatlim.internetim calismiyo,bende pek giremiyorum.senden ne haber napiyorsun.guzel arkadasim
Baba uyarısı etkilidir belki bilemedim canım benim babam rahmetli..
Ama yapıyla ilgili diye düşünüyorum yaa sorsan eşime o beni ezdirmiyor ki, kabul etmiyor bunu.
Heralde tepeme s.ıçmaları lazım daha çok afedersiniz..
ooff buu erkeklerrr
sende eşinle mutlu ol salla ailesini
oohh yandan yandannn
hayırlı ugurlu daim olsunn cnm .. :123::123::123::123:
Aman aman benim de kız kardeşim koç. Ne ara iyiyz ne ara zıtlaşıp birbirimize girioz valla bende hiç anlamıyorum :)
He bide doruğunannesi ya nickin, o da ayrı bi hoşuma gitti çünkü bizim de var bi oğluşumuz 2 yaşında. Onun da adı doruk :)) allah tüm evlatlara güzel ömürler versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?