• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ama utandırmayın beniii bak kaçarımmm heeee :17::17::17:ben buranın baş tilkisiyim bikeremm :15::15::15::15:
cırcırböceği ablam benim akıl yaşta değil baştadır hıhhh :21::21::1::1::1:
elbette güzelim elbette - maşallah sen yaşına göre olgunsun:nazar:

elbette güzelim elbette - maşallah sen yaşına göre olgunsun:nazar:

hamdım pişiyorum işte sizin kadar olamasamda saoll eee sen ne işte çalışıyosun anlet bakem bak ben halı yıkamacıyım halı işi varsa halgi ilde olman fark etmez gönder kargoya biz yıkar göndeririz :1::1::1:

hamdım pişiyorum işte sizin kadar olamasamda saoll eee sen ne işte çalışıyosun anlet bakem bak ben halı yıkamacıyım halı işi varsa halgi ilde olman fark etmez gönder kargoya biz yıkar göndeririz :1::1::1:
Ben memureyim kurumumda muhasebeye bakıyorum - halı konusunda ise evimdeki halılar hep metrelik olanlardan onları makineye atabiliyorum :))) oturma odasındakini de kafama estikçe siliyorum ama sen İzmir'desin diye hatırlıyorum ben orada okudum tanıdık eş dost çoktur yönlendirmeleri yapabilirim senin için :34:

ezgi nerde acaba ya merak ettim kızı basım agrıyo migdem bulanıyo dedi bugün ondan ses seda yok
deniz de yok ortalarda ne oluyo bunlara

Ben memureyim kurumumda muhasebeye bakıyorum - halı konusunda ise evimdeki halılar hep metrelik olanlardan onları makineye atabiliyorum :))) oturma odasındakini de kafama estikçe siliyorum ama sen İzmir'desin diye hatırlıyorum ben orada okudum tanıdık eş dost çoktur yönlendirmeleri yapabilirim senin için :34:

ben böle şeyleri istemeye hep utanmısımdır sen nasıl makbul görürsen ablacm düşünmen yeterli :31::29:

ezgi nerde acaba ya merak ettim kızı basım agrıyo migdem bulanıyo dedi bugün ondan ses seda yok
deniz de yok ortalarda ne oluyo bunlara

keke karşılık ezgi ve deniz :52::52::52::52:
aman ne çok abarttım şu kek olayını valla banada bööö ve ööö geldi yani bi geyik yapayım dedim ama yazarkaen bile sıktı beni:27::27:

keke karşılık ezgi ve deniz :52::52::52::52:
aman ne çok abarttım şu kek olayını valla banada bööö ve ööö geldi yani bi geyik yapayım dedim ama yazarkaen bile sıktı beni:27::27:

yaaa varya beni bugün gülmekten yerlere yatırdınn seviyorum seni kız yavru kusum benimmm :52:

Teşekkür ederim efendim çok onore oldum:16::16::16:

ay pırasa mı? kız mevsimi geçmedi mi pırasanın?:44: hani ben severim de erkeklerin sevdiğini düşünmüyorum bzim evde hep ben yerdim:1: artık yemiyorum çünkü anneciğim gibi güzel yapan bri yok:50:
ev sahibi konusunda şanslıyım demek ki - gerçi ufak tefek hoşuma gitmeyen şeyler var ama sağolsunlar kötü niyet yok benden depozito falan da almadılar
bu arada ben de diyet yapmayı çok istiyordum hatta başlamıştım ama batırdım tatlı yedim:26: özel günden dolayı sanırım bugun şekerli şeylere aşeriyorum resmen:39::39:
canım anlattığın kadarıyla maddi durmlar olmasa aranız iyi maşallah :nazar: Rabbim daim etsin inşallah:16:
erkekler konusunda da olmadık hayaller kurmam ama dediğin gibi olmayan birşeyi varmış gibi söylemeseler iyi olur eşin gibi çünkü boş vaatler insanı hayal kırıklığına uğratır Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın duam bu yönde...

Noldu kız evli olduğumu söylemedim halbuki neden öyle düşündün ki acep?:44: sen de bekarsın diye biliyorum yaş kaçtı?

eee yani 45 sayfayı okuyup hemen herşeye yorum yapınca hemen konu sahibi olduk dimi:1::1:

eee lakap takılması hoşuma gitmedi desem yalan olur sizi çok sevdim ve sevildiğimi de hissettim:16:
benim bir tane pijama takımım var üstünde kitty var onun haricinde öyle cici bici takılmıyorum kitty'i de anneciğimle birlikte aldık ondan dolayı çok severim kitty'imi:24:

ay inanmıyorum siz hala ayı yogilerle mi takılıyorsunuz:1:

ay ben yapayım bari 2 sayfadır kek kek demiş durmuşsunuz nereye göndercem adresi alayım:1:

güzel oluyor çizgi kahramanlı ama tabiki tercih meselesi :8::8:
bilmiyorum evet evli olduğuna dair bişey demedin fakat ben ne acep öyle düşünmüşüm :15:

bilmiyorum evet evli olduğuna dair bişey demedin fakat ben ne acep öyle düşünmüşüm :15:

bugün sen kafan hep kek te oldugu için kim evli kim bekar adresleri katıştırdın yavru :1::1::1::1:

sanki onca yıllık evliler gibi kadın erkek ilişkilerinden gem vurduğmdandır belki :1: halbuki hepi topu bir kişiyle görüştüm o da 2 ay sürdü :1: Ama gözlemler işe yarıyor
yakında bu keke tarihe geçecek valla :52::52::9::9::9:
hey Allahım bana kekçi derlerdi şimdi bayrağı size devrediyorum hehe :1:

sanki onca yıllık evliler gibi kadın erkek ilişkilerinden gem vurduğmdandır belki :1: halbuki hepi topu bir kişiyle görüştüm o da 2 ay sürdü :1: Ama gözlemler işe yarıyor
hey Allahım bana kekçi derlerdi şimdi bayrağı size devrediyorum hehe :1:

her gün kek yesem bıkama heralde o kadarım :52::52:
ki ben çabuk bıkan insn keke ile dugusal bağ kurmuşum aramda :27::27:
evet olabilir evlilik hakkında kounşmaların beni yanıltmış olabilir :9:
allah hayırlısını versin senin için ve tüm bekarlara gönderiyorum bunu :52::52:

Back
X