• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
benim okuz kocamla o kotu gunleri yasadiktan sonra babamlara gittim daha sonra bir sekilde aileler girdi araya kendince aciklama yapmaya kalkti ama iste geri dondum simdilik affetim iste ama hala soguk davraniyorum tamam beni fiziksel olarak aldstmamis olsada aldatmak aldatmaktir iste dolmacim faceden konusmus bir kac kizla ama bulusma olmamismis salakmista falan filan kotu gunlerde iste

evet doğru söylüyosun aldatmanın her şekli kötü..
allah kimsye yaşatmasın şeytana uydurtmasın..
ve sizin içinde bi daha olmaz ders olur o eşine akılna başına toplar bizi burada psikopata bağlatmasın ayaklanırız vallaaa:KK53:
ankaraya ne zaman geldiniz ne kadar kaldınız

iki hafta once geldik sabah geldik ertesi gun donduk canim ve butun gunumuz bostu biliyomusun o gun buraya baktim seni bulamadim sana ulasabilegim baskada bir yol yoktu

iki hafta once geldik sabah geldik ertesi gun donduk canim ve butun gunumuz bostu biliyomusun o gun buraya baktim seni bulamadim sana ulasabilegim baskada bir yol yoktu
aaa hadi ya tühhhhhhh kötü olmuş eskiler ateşle haberleşirlermiş ya nasıl oluyor o öyle acaba bi deneseydin sende belki becerebilirdik :KK70:

kiz anamm kocaman ankara benim dumanimi tanisan onu bilemm denerdimm :-):-):-):-):-)

bence denemkte fayda vardı bu kadarcık teknolojik bi zamanda senin ateşle haberleşmeni gören yetkililer herhal ....devamını getiremiycem :KK53::KK53:
Ammanim booooooooo
Tv lere duserdim vallaha ozaman acirda halime gelirsin yanima hasbam
O durumlsradusmusken gelbarii acida hakime :-):-):-):-)

:-):-):-):-):-):-) senin ben o kafani operim ulynnnnn :-):-):-):-)

:oops::oops::oops::oops::oops:
şimdi oralar ne güzeldir dimi?
ankara puslu :KK53:
puslu puslu oturyoruz :KK53:
bide ayaz mı ayaz anlatamam yeni yıla donarak girecez çünkü kar yağmadan gece ayazıyla yerler buz oluyosa bizde haliyle budan adam oluruz artık :KK70:

deliiii yaaaaa izmirde soguk kuzucum yaaa yilbasinda ne yapcaz bilmiyom heee ufff yaaa bu yilbasinda huzur istiyorum 2014 benim icin cok zordu be kuzum

Geldim kuzucuk ne sabirsiz ciktin aen oyle yazdiklarinizi ancak okudum :-)

Cocuklar bir yandan, biri tuvalete gidecek oburu emecek telefon can cekisiyo sarji yok :-)

Kiz kardesimi bekliyordum sadece benim sulale gelmis :-) ancak kalktilar geldim bende. Caylari bitirsiniz mi ben sahlep iciyim bari :-) size de yapam mi

Back
X