Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptim bilem ev kucuk yaa o yuzden cabuk bitiyo canim
Aneee bende diyorum tee bu gizde neden arada salterr gidip geliyo hep bu vuruyomus zaar
Birak evlenmeden once acsin sonra zor acar![]()
Auuu girbaclan heeebgirbac oluna is baska yere gidiy bacimhep o vurdu gırbaçnan
yakında sana da başlar bacim en iyisi sen kendini kurtarAuuu girbaclan heeebgirbac oluna is baska yere gidiy bacim![]()
Sapık yapmış bu böcük beniAuuu girbaclan heeebgirbac oluna is baska yere gidiy bacim![]()
Yok kiz daha bana kibar bakalim aciyo daha bana moreller bu aralar fora ya bende hele bir kendime gelim ozaman goruruzyakında sana da başlar bacim en iyisi sen kendini kurtar![]()
Yarın anlatırsınkisceler bem kavtim malum hazirlik zamani geldi accik suslenim gari![]()
Bocuk deyip gecme bir gun lazim olurSapık yapmış bu böcük beni![]()
Sapık yapmış bu böcük beni![]()
İyileşince o zamanYok kiz daha bana kibar bakalim aciyo daha bana moreller bu aralar fora ya bende hele bir kendime gelim ozaman goruruz![]()
Ama ne yaptın da dövdüm?öylesinn , az dövmedin beni
Ama ne yaptın da dövdüm?
Yanlış tanıtma millete beni![]()
Valla yemek yapasım yoktu adana söyledimbaanne baanee , ne var yemekte acıktım uleyn
![]()
Canım yorum yap şuna bakim nasıl sence bu pike takımı ?Ama ne yaptın da dövdüm?
Yanlış tanıtma millete beni![]()
Valla yemek yapasım yoktu adana söyledim![]()
Çok güzel canım bende var bundan, pikesi beyaz desenleri aynı, özdileğin demi?Canım yorum yap şuna bakim nasıl sence bu pike takımı ?
![]()
Yok kuzum değil , hpsibradan alcam, in love cotton adı , bayıldım rengine 95tl fiyatında kararsız kaldımÇok güzel canım bende var bundan, pikesi beyaz desenleri aynı, özdileğin demi?
Ucuzmuş Ben 149 a almıştım. Rahat yani kışa kadar her mevsim kullanabiliyorsun. 1 tane almaYok kuzum değil , hpsibradan alcam, in love cotton adı , bayıldım rengine 95tl fiyatında kararsız kaldım