evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ben cikiyorum esimle konusmam lazim sonrada ye gemi aricam bakalim o ne dicek bu ise ali lar var diyo ama o tavsiye edicem dedi solicem yani dedi ama isi birakmak yok dedi cunku baslayanlsrin bir cogu ayini doldurmadan birakiyolarmis is zormus ama hayat dahada zor
kuzum öyle , müşteri bağlayıpda maaş onun üzerinden ödüyorlarsa salla, o müşteri bağlama işi çok sıkıntılı, ama direk call center gibi maaş+prim ise o zaman yap. Valla kuzum çok zor

kuzum öyle , müşteri bağlayıpda maaş onun üzerinden ödüyorlarsa salla, o müşteri bağlama işi çok sıkıntılı, ama direk call center gibi maaş+prim ise o zaman yap. Valla kuzum çok zor
Yok kuzum musteri baglama degil ayarlama degil yani musterileri aryosun onlarin sikintilari varsa onlari ayarkiyosun odeneklerini kontrol ediyosun ole yani

Konustum simdi yengenle konus bir eger olmazsa avukatlik burosuna gir calis dedi yengemi bir arwyim ben simdi oda onaylsrsa tamam ama yok onaylamazsa arkadasinla konus canim basvuru yapmaya gideyim bixe yakin ya esim dedk sabah ben seni birakirim aksama sen donersin bizim is yerimize cok yakin dedi

Konustum simdi yengenle konus bir eger olmazsa avukatlik burosuna gir calis dedi yengemi bir arwyim ben simdi oda onaylsrsa tamam ama yok onaylamazsa arkadasinla konus canim basvuru yapmaya gideyim bixe yakin ya esim dedk sabah ben seni birakirim aksama sen donersin bizim is yerimize cok yakin dedi
İyi işte bak boşuna sıkıyorsun herşeye canını

bunun ustune caylar gider bayanlar valla sanirim resim yuklemeyi orendim artik

Eklentiler

• index(2).webp
    index(2).webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 71
Back
X