- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün evdeyim ondan böyle canım işten kkya girmiyorum kolay gelsin10 dakika kayboldum sayfalar dolmuş napim okumaya çalışıyorum. bune hızzz hemde iş yerindeyim arada işte yapalım demiii![]()
Hayırdır canım belli bir sebebi var mı?Ay benim bugün canım sıkıldı yahuu![]()
Ya biz bu muhabbeti yapmıştık bir ara krizantemle o yüzden deja vu dedim :)lily86 cım devaju derken anılarını tekrar yaşattık sana soryy ama napalım bu konular kapanmaz ki hep aynııı![]()
Ayyyy yazdıklarına koptum resmen yaaa heee çenem düşük haklısın ahahahahahh yazmadan duramıyorum napıyım muhabbetine doyum olmuyorAtti gene havasi hssbam yuz sayfaya bakiyomsuss bak heleee sen sadece bana bak saga soka bakma alla alla![]()
Arkadaş cinsellik forumunda kayboldu heralfernandohoze ince isleri birakkk artik yaaa
Gozluk veremmi bacimBen bugün evdeyim ondan böyle canım işten kkya girmiyorum kolay gelsin
Hayırdır canım belli bir sebebi var mı?
Ya biz bu muhabbeti yapmıştık bir ara krizantemle o yüzden deja vu dedim :)
Ayyyy yazdıklarına koptum resmen yaaa heee çenem düşük haklısın ahahahahahh yazmadan duramıyorum napıyım muhabbetine doyum olmuyorha bu arada hava atmadım kız tam tersi formdan düştüm diyrum
![]()
Neee konularmis beee kizi kendinden aldiArkadaş cinsellik forumunda kayboldu heral![]()
Koca neki yaaa havayi bos yere bitiren bir canli isteee sana takilmadan yapamiyom bacimmKız gözlükle ne alaka? Eskiden işte boş kaldıkça bakardım şimdi akşam bir iki saatte yetişmeye çalışıyorum ondan
diğer konunun ayrıntılarını siz daha iyi biliyorsunuz malum bende koca falan yok![]()
Sebebi yok, geldiler bugünBen bugün evdeyim ondan böyle canım işten kkya girmiyorum kolay gelsin
Hayırdır canım belli bir sebebi var mı?
Ya biz bu muhabbeti yapmıştık bir ara krizantemle o yüzden deja vu dedim :)
Ayyyy yazdıklarına koptum resmen yaaa heee çenem düşük haklısın ahahahahahh yazmadan duramıyorum napıyım muhabbetine doyum olmuyorha bu arada hava atmadım kız tam tersi formdan düştüm diyrum
![]()
Bencede kuzumOkadar dua senin bunyene yabsnci gelmistiii bazim ondan dir![]()
fernandohoze ince isleri birakkk artik yaaa
Arkadaş cinsellik forumunda kayboldu heral![]()
Abooooo o donemleer fenaa donemlerSebebi yok, geldiler bugünreglinin işaretleri bunlar
![]()
Evliligin bas yapitlarindan biri o kesinolurmu dostum cinsellik önemli
okudum geldiiimmm![]()
Takıl bana hayatını yaşaKoca neki yaaa havayi bos yere bitiren bir canli isteee sana takilmadan yapamiyom bacimm![]()
Hımm pms dönemleri biraz sancılı off ya kadın olmak hep zor dimiSebebi yok, geldiler bugünreglinin işaretleri bunlar
![]()
Hoşgeldinolurmu dostum cinsellik önemli
okudum geldiiimmm![]()
Valla ya benim hormonlarımı aşırı derecede etkiliyor, ya çok sinirli oluyorum yada çok kırılganAbooooo o donemleer fenaa donemler![]()
Bende fazlasyla migde bulantisi yapiyor kuzumValla ya benim hormonlarımı aşırı derecede etkiliyor, ya çok sinirli oluyorum yada çok kırılgan![]()
Ayy ivettt ya kimlik değiştşricem yakında , biz hem çalışıoz hem çocuk doğuruyoruz, hem kocayla ilgileniyoruz, ev işlerini yapıyoruz, yemek yapıyoruz, kendimiz için kuaföre gidip yolunuyoruzTakıl bana hayatını yaşa
Hımm pms dönemleri biraz sancılı off ya kadın olmak hep zor dimi
Hoşgeldin![]()