• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
baş tilkiden yavru tilkilere sesleniyorumm günaydınnn kk hatunlarının sakinleri nabersiniz :1::1::1::1:

BEBEM tek parça geldim topikciğe :21:
haha o da güzel şükür kavuşturana diyelim:9: nasıl geçti kına???

Nasıl amaaa

ßůšr@
resim güzelmiş - kalemtraş ben oluyorum sanırım çünkü beni bitiren bir ilişki olacağını anladığım an bırakırım hiç uğraşamam:19:

baş tilkiden yavru tilkilere sesleniyorumm günaydınnn kk hatunlarının sakinleri nabersiniz :1::1::1::1:
Günaydın baş tilki:1: Nasılsınız sayın evli ve evlilik konusunda bilgilenmek isteyen hanımlar??? (Dolma ile ben yani:29:)

resim güzelmiş - kalemtraş ben oluyorum sanırım çünkü beni bitiren bir ilişki olacağını anladığım an bırakırım hiç uğraşamam:19:

Lily lily Günaydın hayatım yine aynı şeyi yapiyosun büyük konuşuyorsun... :cool:

ßůšr@

al bendende okadar işte ama eşimin çokyakın arkadası olduğu için canım illede gidicen diyo bide ogececi işe gittibile çoktan ben yalnız kaldım aralarında akşama bana bol şansssss:nazar:

Naptn canım tek parça geldiğine göre korkulan olmadı sanırım... :thumbup:

ßůšr@

yettimmm:1: kızlar nerdesiniz diyet yapanlar ne dururmdasınız. cırcırböceği tekmil almamış daha:9:krizantemim sen nerdesin.:47: kahveler benden:ssz:

Eklentiler

• $1398497042083.webp
    $1398497042083.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 49
menüm gelsin

sabah: salatalık domates bolzeytinyağlı, siyah çay şekersiz
öğlen: su:1:
akşam henüz belli deil yavrular ne isterse onuda yazarım. arkagaşlar bunları neden yazıyorum? benim gibi diyete başlayan arkadaşlara belki örnek bi menü olur diye. karatay diyeti ile başladım daha önce denediğim için böyle istedim.
duamız gelsin :1:

Yarabbi...!!! biz yedik içtik....düşünmeden bu hale geldik ....
Doğru yolu bulduk karbonhidrattan uzak durduk...
Yarabbi bizi sivribiber gibi dümdüz et Dolmalık biber halimizden çıkar...bizi şişkolukla sınama Yarabbi....Yiyip yiyip kilo almayan kullarından et ...bende ki kiloları al amannn bu nasılsa ne yapsa veremez diyen kullarına aktar yarabbi....haset insanların ağzını kapatacak kiloya indir yarabbi...şu amin diyen kullarını geri çevirme yarabbi...bize de boğazımızı tutma gayreti ver yarabbi...çikolata görünce dayanma gücü kudreti ver Yarabbi....
TARTI ÜZERİNDE BİZİ SINAMA YARABBİMM....:)
aminnn:42:

menüm gelsin

akşam henüz belli deil yavrular ne isterse onuda yazarım. arkagaşlar bunları neden yazıyorum? benim gibi diyete başlayan arkadaşlara belki örnek bi menü olur diye. karatay diyeti ile başladım daha önce denediğim için böyle istedim.

Yarabbi bizi sivribiber gibi dümdüz et Dolmalık biber halimizden çıkar...bizi şişkolukla sınama Yarabbi....Yiyip yiyip kilo almayan kullarından et ...bende ki kiloları al amannn bu nasılsa ne yapsa veremez diyen kullarına aktar yarabbi....haset insanların ağzını kapatacak kiloya indir yarabbi...şu amin diyen kullarını geri çevirme yarabbi...bize de boğazımızı tutma gayreti ver yarabbi...çikolata görünce dayanma gücü kudreti ver Yarabbi....

Kahve için teşekkürler canimm...

Bu ne nasıl bi dua bu yaa bayıldım...

ßůšr@

Bu arada kızın nasıl oldu yaa...geçmiş olsun canım. ..

ßůšr@

Bu arada kızın nasıl oldu yaa...geçmiş olsun canım. ..

ßůšr@
sen bebiş nasıl yavru uykusu nasıl oldu düzeldimi bakim

menüm gelsin

:60::60::60::60::60::60: yarabbim ben yiyip yiyip kilo almayanlardan olmak istiyorum yaa
yettimmm:1: kızlar nerdesiniz diyet yapanlar ne dururmdasınız. cırcırböceği tekmil almamış daha:9:krizantemim sen nerdesin.:47: kahveler benden:ssz:
siz evde yemek duası yaparken ben halıları kontrol ediyordum hıh gidicek halıları bakim nasl olmus diye ancak yettim guzummm :1::1::1:
Günaydın efendim gunaydin... :*

ßůšr@
:54::54::54::54::54::54::54:

kız seni yeseler yeseler bitiremezler yeniden kendini onarırsın sen :1::1::1::1:

Günaydın baş tilki:1: Nasılsınız sayın evli ve evlilik konusunda bilgilenmek isteyen hanımlar??? (Dolma ile ben yani:29:)
günaydın cırcırböcegi bakıyorum ben yokken ötmemişssin illa ben mi olmam kardeşim bu töpikte banane yaaa olmaz ama :19::19::1::1::1:

Kizlarr napiyosunuz. Bana kiz ismi onerebilirmisinizz :)

kardeşim illa ben mi olcam bu konuda cenemiz düşsün bidaki geldiğinizde bensiz dökülün aaaa olmuyor ama bakiyorum günaydın günaydınn nasılsınız diyen yok karsı tarafaa elinizi uzatınn bakimmmm örgü şişimle vurucam ellerinize :6::6::6:
:1::1::1::1::1::1:

Krizantem,
Son günlerde bu topiği okumak için diğer topikleri boşladım dedim biraz onlara ada vakit ayırayım:34:

Ezgi,
Kızım olursa ismini İrem koymak istiyorum hem kısa hem zarif, kulağa hoş geliyor. Manası da cennet bahçesiymiş. Zeynep ismini de çok severim, eskimeyen ve hep modern kalan isimlerden:34:
Hira da güzel bir isim bir yakınımızın kızının adı Hiranur çok da beğenirim manası da Nur dağı ki anlam bütünlüğü sağlanmış oluyor:34:
Berra ya da Berrak da güzel - temiz, duru manasında

Back
X