• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ohhh miss missssss:KK68::KK68:
Gecen bizim evin merdiven altina kedi saklanmis evin salterleri atti bende salteri kaldirmak icin merdivenin dibine geldim gedi miyavladi birr hisimla bir kacti yuregim agzima geldi :-):-):-)
Esime kizdim arayip senin yuzunler kedilerden dayak yemedigim kalmisti dedim evde olaydin kedi sana saldircakti nerdesin sen dedim
Adamin verdigi cevap ney biliyonmu
Kediyi bahane et bas azari bas azarii :-):-):-)

Gecen bizim evin merdiven altina kedi saklanmis evin salterleri atti bende salteri kaldirmak icin merdivenin dibine geldim gedi miyavladi birr hisimla bir kacti yuregim agzima geldi :-):-):-)
Esime kizdim arayip senin yuzunler kedilerden dayak yemedigim kalmisti dedim evde olaydin kedi sana saldircakti nerdesin sen dedim
Adamin verdigi cevap ney biliyonmu
Kediyi bahane et bas azari bas azarii :-):-):-)

ahah bende çok azarlarım valla ben sinirli karıyamm bağırırım. Adamcazada pek yüklenmişsin diycem ama yüklen yüklen bacımm erkek milletine müstahaktır. tam bi feminist oldum şu sitede takıldığından beri yaff :KK66::KK66:

ahah bende çok azarlarım valla ben sinirli karıyamm bağırırım. Adamcazada pek yüklenmişsin diycem ama yüklen yüklen bacımm erkek milletine müstahaktır. tam bi feminist oldum şu sitede takıldığından beri yaff :KK66::KK66:
Zaten diyo girip oralarda ne ogreniyosann hepp bana olan oluyoo :-):-):-)
Bazende uzuluyom kiz adama cektiriyom bazen hakkaten

Zaten diyo girip oralarda ne ogreniyosann hepp bana olan oluyoo :-):-):-)
Bazende uzuluyom kiz adama cektiriyom bazen hakkaten

erkeklere zulümmmm bacımmmm boşver üzülme acımaa yoksa acınacak hale geliveririz mazallah.
kız bu arada nick in anlamı ne merak ettim şimdi:confused::confused:

:p:p Tamam tamam şeker gibisin:nazar:
index(4).webp
ben cok guzell gariyim tamam mi :-):-):-)

dunku sapiga keske bu resmi yollasaydim kesin asik olurdu:-):-):-):-)
index(4).webp

yine tam gaz kocişleri çekiştirmeye devam haaa :)
en son yazınki tatlı dedikodularımızdan sonra bura bayaa boş kaldı..
ama tekrar toplanmamıza sevindim..
bu arada lily doruğunannesi busraliaras neyim nerdeler yahu?
gören eden var mı?
krizcimmm:KK25:
faatcimmm:KK25:
nasılsınızz?
geçmiş sayfaları okuyamadım..
bu arada eşinle aranız nasıl dostlar anlatım bakiymm:KK50:

Ben iyiyim bebek şükür, seni sormalı ;)

Back
X