evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
caylarrrrrr:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
54b3d5c06099d87219d2e1ba.webp

Ayletme beni söyletme beni
Alçak yüksek tepede Fadimem
Bekletme beni.
:KK75::KK75::KK75:bu şarkıya taktım, kızlar kusura bakmayın ben bugünde bunalım takılıcam

Ne dedi kız ssenin hıyarda?
Evde duruyom ya ben simdi
Onu la birlikte cakistigim zaman hic benimle ilgilenmiyodu
Simdide totomdan ayrilmiyo gun icerisinde durma bir arioo
Dedim ne olyos askim dedi is yerinde her zaman gorunce insan ozlemiyo diyo
Ama simdi her an aklimdasin bitanem dedi yaaa demek ozaman skliyodun dedim benden
Kusura bakma canim ama evet dedi hep bole bende bana durust ol dedim :-):-):-)

Ama simdi her an aklimdasin bitanem dedi yaaa demek ozaman skliyodun dedim benden

Evet kuzum ayrı kalın Ecük, benim arkadaşımda kocasıyla aynı yerde çalışıo hep yakınıyordu özleyemiom bile diye

Hanımlar bi gün buluşalım ya

ewt bende çok istiyorum valla tanımadan sevdim sizi daha çok merak ediyorum nasıl bir tiplersiniz hihiii :) kızlar faceden ekleyebiliriz birbirimizi varmı faceniz.
Ayletme beni söyletme beni
Alçak yüksek tepede Fadimem
Bekletme beni.
:KK75::KK75::KK75:bu şarkıya taktım, kızlar kusura bakmayın ben bugünde bunalım takılıcam
öğleden sonra bende bunalım takılmaya başladım. Şimdide resul dindardan gözlerim doğuyor gecelerime dinliyorum allah allahhhh :KK14::KK14::KK14:

canoo senin kocişede aferim en azından şimdi ilgili arıyor soruyorr şikayet etmek yokkk.:KK66:

ewt bende çok istiyorum valla tanımadan sevdim sizi daha çok merak ediyorum nasıl bir tiplersiniz hihiii :) kızlar faceden ekleyebiliriz birbirimizi varmı faceniz.

öğleden sonra bende bunalım takılmaya başladım. Şimdide resul dindardan gözlerim doğuyor gecelerime dinliyorum allah allahhhh :KK14::KK14::KK14:

canoo senin kocişede aferim en azından şimdi ilgili arıyor soruyorr şikayet etmek yokkk.:KK66:

Ben faceye karşıyım akideş :KK53: face hesabım yok whatsap var mı? Biz Krizantem ile wwhatsapptan yazışıyoruz arada bi :KK53:

Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar
Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanımız dar
Bugün günlerden güzellik, sefa geldin, hoş geldin
Ah bu yağmur yalnızlığımmış, dindim efendim

Duygusal olmaktan nefret ediyorum. Huyumu sevmiyorum çünkü Sevdiklerime karşı benim gibi düşünsün diye bakıyorum. Ben ne kadar yanlış şeyleri bile kırılmasın diye yüzlerine vurmuyorsam bi okadar benim sevdiğim insanlar pat pat patt sözleriyle yüzüme yüzüme vuruyorlar. Pöfffff ne efkarr amaaaa yaaa kızlarr hadi ağlayak mı napakkk:mad:

Back
X