- Emoji Skoru
- 7.611
- Puanlar
- 448
günaygınlar kızlar sabahtan anca yetiştim size maşallah ne çok sohbet ettmişsiniz okuyana kadar catladım
dün eşimin Ankara dan amcası geldi o geldi sinirlerim hat safaya yükseldi adam durma bir sigara içiyor içmiş gelmiş birde eşimde istemiyor ses cıkartamıyor insan haber vermezmi geliyorum diye birde şimdi misafirle uraşş bu arlalar sinir küpü olarak geziyorum birde patavatsız![]()
nedir biliyormusun tilkilik kimi kadın tilki gibidir her yin üstesinde gelir kocasını parmagında oynatır işteeee o yüzden evlilikte tilkilik diye acıldı bu konu nasılsın tatlım
istanbullu
kuzum adam içim gelmiş zil zurna sarhoşş leş gibi kokuyorr insan Ankara dan yigenin evine o şekiilde gelirmi Allah aşkına leş gibi kokuyor sürekli sigara içiyor benim zaten oturdugum oda cok küçük mutfaktaydım yemek hazrlıyordum bir girdim duman hemen çıkardım miğdem bulandı kokusundan bende içiyorum sigara içmiyorum değil ama adam cok kötü kokuyor hemde sigarası sabahın köründe kalktık gene bütün evi gara kokutmus sabahın köründe kalktım istifar ettim çok igrenc kokuyordu odası birde
saçma salak laflar ediyor kocamı dolduruyor kadın dediğini vuracaksın mış ondan eski karsı kaçtı içkisi yüzünden dayagından
kadında ses cıkarmıcakmıs öle kötü baktım sustu başını egdi benim kocamda saf saf dinliyo uyurken dedim eger akrabanı gördün diye gaza gel Allah canımı alsın bavulunu toplarsın amcanla gidersin ben artık eskisi gibi kaldıramam dedim oda zaten korktugum gibi olmadı ben eski salak değilim dedi seni kaybetmemek için her şeyi yaparım dedi içimin yagları eridi öle diyince![]()
ayy canık nasıl sinir oldum yaaa birde il dışından geliyor manyak herif..habersiz gelinirmi...hadi patavatsızsın gelsin sarhoş gelinirmi yaniii...
valla eşin eğer tamam arkndayım demese bu akşam annene git orada kal dicektim yanii...o misafirde kalsın evde yalnız uyuz oldum ifrit oldım..gitcekmi bugün bari...