• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
valla kv ben kuaföre gidicem dedi düğünmü seyran mı dedi burda her zaman kuaföre gidilmez dedi acaba benimi kekledi yavv para gitmesin diye :26::26::26::17:

aa bunu kv dediyse işte orada durman gerekti bi düşünmen gerekti tilki sultan aklına yattımı senin şimdi düşün bi bakem :52::52:

ayy inşş bende kaza maza olsun da bir bebek sahibi olayım artık diyorum aslında bir düşükten sonra korkuyorum ama gene düşük yaparmıyım diye umarım ikiz bebişlerim olur da biri kız bir erkek olur :emir_bebek::emir_bebek::1::1:
uvvv nasıl bakıcan ikisine birden kocan yardım ediyormu acep şuan

Yok kız o çalışıyor ama yardımci oluyor arada inşl olur bebegin benimde ilki mol gebelik olmuşdu onun için korkuyorum ya yine öyle olursa diye dr a bile gitmedim korkudan :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kuzum stres yapma bak şöle düşün Allah sana benim katbettiğim lütfu verdi anne olcaksınn hamiliğin verdi hassaslıkta var suan kendine bu eziyeti yapma sakın canım benim bebegini sev onun için dua et :54:

Evdem ciktim rahatladim biraz :31:

ah ah şu mübarek günde konuştuklarımıza bak inşallah olsa bi evlensek hayırlısıyla geliriz kız ayıp ettin o vesileyle bende izmire gelmiş olurum ne zamandır gelmiyorum oralara :10::10:

he ya gelsen ne güzel olur gezerdik cocuklan biraz zor olurdu ama olsun :1::1::1:

aa bunu kv dediyse işte orada durman gerekti bi düşünmen gerekti tilki sultan aklına yattımı senin şimdi düşün bi bakem :52::52:

ama ozaman saftım kuzum böle aklım basımda değildi herkezi kendim gibi zannediyordum :31::31::31::30::30:

seda sayanı aramıza sokmayalım şimdi :23::23::23::1::1::1:

tama uleeyyynnn seviyorum bende :52::52:
Son demlerimi yaşıyorum zaten şu iftar saatini iple halatla çekiyorum :52::52:
Insan bi kek gönderirdi şurda açlıktan kıvranıyoruz orucuz diyoruz :52::52::52:
Bu akşam bol bol dua et

Yok kız o çalışıyor ama yardımci oluyor arada inşl olur bebegin benimde ilki mol gebelik olmuşdu onun için korkuyorum ya yine öyle olursa diye dr a bile gitmedim korkudan :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anlamadım nasıl gebelk olmustu canım zormu olmustu çözemedim :17::17:
Evdem ciktim rahatladim biraz :31:

en dorusunu yaptın canım benim eşinle konusmadın demi daha :26:

tama uleeyyynnn seviyorum bende :52::52:
Son demlerimi yaşıyorum zaten şu iftar saatini iple halatla çekiyorum :52::52:
Insan bi kek gönderirdi şurda açlıktan kıvranıyoruz orucuz diyoruz :52::52::52:
Bu akşam bol bol dua et

ayy canım benim ah keşke aynı ilde olsada yapsam getirsem bee içimde kaldı böle günde şimdi herkez için dua edicem yaa gercekten Allah hepimizin gönlüne göre versin :1::1:

ayy canım benim ah keşke aynı ilde olsada yapsam getirsem bee içimde kaldı böle günde şimdi herkez için dua edicem yaa gercekten allah hepimizin gönlüne göre versin :1::1:

allah razı olsun canım arkadaşım özellikle valla bak sanada dua edecem hayırlı bi evlat için eşinle hep iyi olman için :16:

anlamadım nasıl gebelk olmustu canım zormu olmustu çözemedim :17::17:

en dorusunu yaptın canım benim eşinle konusmadın demi daha :26:

Konustum canim. Anneme karsi en ufak bi tavrim yok dedi ise takilmis kafasi ama bilmiyorum ben inanmiyorum pek

Back
X