evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ben de aynen öyle ya benim avmlerde olsun dışarlarda olsun halimi bi görsem tombul bi çocuk gördüğüm an hemen kibarlıkla yanaşıp çaktırmadan sıkıyorum ama bazı anneler çok nemrut oluyor yapamıyorum :52::52:
Benim yeğenlerde büyüdüler ikisi 11 biri 14 olcak kazık kadar olmuşlar :53:

bizm çocuk yapma zamanımız sanırım bende icraar yok sen bekarsın durumumuz vahim :17:

Yaptigim tavrin hatti hesabi yok su kayin konusundan baska bi sıkıntida yok ben hostesdim esim prof. Voleybolcuydu birbirimizi goremiyoruz diye isi biraktik birakmaz olaydik surekli evde olunca dahada batiyo hareketleri

Yaptigim tavrin hatti hesabi yok su kayin konusundan baska bi sıkıntida yok ben hostesdim esim prof. Voleybolcuydu birbirimizi goremiyoruz diye isi biraktik birakmaz olaydik surekli evde olunca dahada batiyo hareketleri

kocanın babası falan yok mu sizinkii gercekten büyük sıkıntı birlik oturmak cok zor hemde bir erkek kız olsa belki ama erkekle cok zor hostestin hee görmediğin ülke kalmamıstır eger kaynın babasıyla kalmıyorsa işin çok zor

Kayinvalidemde kayinpederimde vefat etdi o yuzden zaten zaten bizle kaliyo. 1 sene yurt disina ciktim 2 sene yurt icinde yaptim ole aman aman biyer gormedim :)

Kayinvalidemde kayinpederimde vefat etdi o yuzden zaten zaten bizle kaliyo. 1 sene yurt disina ciktim 2 sene yurt icinde yaptim ole aman aman biyer gormedim :)

ozaman yapacak bişey yok gidecek bir yeri yoksa olsun genede hostes lıgın getirdiği bir avantaj var bence çok güzel hem iş yapmak hemde görmek ama hepp havadasın hep aklıma gelir hiç mi korkmuyosunuz ya ben bir kere bindim de Ankara ya gitmek için ödüm koptu hava boşuklarında falan düşüyomusuz gbi oluyo

Son düzenleme:
Yapısı ilgisiz diyodum da benden başka herkes e ilgili şimdi Allah için... bana çoğu zaman böyle ama ben iyiysem iyi hic zorluğumu çekmek istemedi naz faln ben de çok severim öyle kedi gibi ama yok İşte şimdi ben de ilgi beklemiyorum

ßůšr@

eşin sana şiddet uygulayınca ailene sölemeyi hiç düşünmedin mi :26:

Ilk ucusumda aklim cikti sandim :)) hostes degildim o zaman 15 yasinda falan dim ondan sonra karar aldim hostes olcam diye ole oldu gitdi tekrar baslamak istiyorum ama hamileyim o yogunlugu kaldiramam muhtemelen

Ilk ucusumda aklim cikti sandim :)) hostes degildim o zaman 15 yasinda falan dim ondan sonra karar aldim hostes olcam diye ole oldu gitdi tekrar baslamak istiyorum ama hamileyim o yogunlugu kaldiramam muhtemelen

ayyyy hamilemisin baştan niye sölemedin :1::1::emir_bebek::emir_bebek: ne güzel bende hamile kalmak istiyorum ama biraz zor

Kiyamam sana ben dert etme her serde bi hayir vardir umuyorum ki allah sanada hayirli bi bebek nasip eder

inş hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum planlayarak olmamıstı ama ozamdaa istiyodum kader kısmet diyelim şimdide bidakine hamile kalmak istediğimde sadece dinlenecek vaktimin bol olması ve stressiz olmam lazım o yüzden işlerimiz biraz yoluna girsin ondan sonra inş :31::31:

Back
X