• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
hep özenmişimdir şu erkeklerin metebolizmasına he yiyolar ama tık yok biz yesekmi yemesekmi derdindeyiz onlar götürüp duruyorlar

evlenince 50 kiloydum şimdi 72 :5: yeşil kahve çekirdeğinden bahsettiler onu alıcam. bakalım faydası olacakmı:ssz:

hatta bana verdi sen dene bakalım diyede ben yok niye kullanıyım ozaman dedim spor yapmadan diyet yapmadan verilcek işler değil valla gel ikimiz ortak olalım su diyetee girelim senle ne dersin :1:

tamamda önce iştahımızı nasıl kapatıcaz. nasıl yapıcaz bi fikrin varmı

sogukluk koy araca canım benim yaptıgım gibi :ssz: gerci ben sinir krizi gecirdikten sonra mesafe koymustum ama şükür kafam arahat suan
aynen ben de öyle bir sinir krizi geçirdim. sonra yaptığımdan utandım :20: ama işin ilginci o zaman daha iyi davrandılar bana. sonra terbiyesizlik ettim diye iyi davranmaya başladığımda tekrar üste çıktılar :41: haklısın mesafe koymakta fayda var

Canlarim salcali tel sehriye corbasini bilen varmii canim cektide:56:

Canlarim salcali tel sehriye corbasini bilen varmii canim cektide:56:

canım soğanı kıymayı kavur. içinesalçasını koy bi çevir yakma.sonra sıcak su ekle. ben bulyon atıyorum bide.kaynayınca tuzunu şehriyesini koy pişir nanede koyabilirsin bizimkiler limon sıkarlar. afiyet olsun

canım soğanı kıymayı kavur. içinesalçasını koy bi çevir yakma.sonra sıcak su ekle. ben bulyon atıyorum bide.kaynayınca tuzunu şehriyesini koy pişir nanede koyabilirsin bizimkiler limon sıkarlar. afiyet olsun

Su kaynayinca mi atayim sehriyeyi canm

Back
X