• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
bu yorumu beğendim ama sistem beğendirmedi :)

İnsanlar istedikten sonra her kıvama gelir ama gözlemlediğim kadarıyla erkekler çabalamayı sevmiyor, ben buyum böyle kabul et diyor ama kabul ettiğin kişi de kendini zamanla salıyor ha hal böyleken senden 4-4lük kendi istediği gibi olmanı talep ediyor yani kadın erkeğe göre şekillenmeli ama erkek bekar hayatı gbi kafasına göre takılmalı onlar bunu istiyor bu yüzden ben kendini yontmuş bir adam arıyorum eee o da bu evrende olmadığına göre evlenmemeyi göze alabiliyorum haliyle...
ah erkekler ah , sorunların üstüne gitmek yerine kaçmayı seçiyorlar - bu arada bebişin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt inşallah:nazar::emir_bebek:

maşallah okudum okudum epey hoca olmuşsun okudukça evet evet aynen dedim - evli olmamakla birlikte gözlemlerim bana çok şey öğretti ee kkdaki kaynana- eşle ilgili sorunlar topikleri de az şey katmadı bana hani:1:
erkekler dinlemeyi sevmiyorlar, sorun çözmek yerine sorun çıkarıp sonra da birşey olmamış gibi unutmayı tercih ediyorlar odunluk genlerinde var:52:

Teşekkür ederim tatlım amiiinn inşallah...
Evet ah bu erkekler sallamiyolarsa sen de sallamicaksin baska yolu yok :sly:

ßůšr@

Doğumdan sonra ciddi anlamda bi hissizlik oldu ne yalan söyliyim evet isve cilve bitti ama içimden gelmediği için ihmal ettiğim ya da bilmedigim için değil bunu o yaptı uzaklaştırdı diyorum yaptıklarını unutamiyorum artık beraber yatmkla ayri yatmak arasında bi fark yok bizim için buna da alıştım sarilmadan uyuduğu için kustugum kocama iyi geceler bile demeden uyuyorum bilerek değil ama unutuyorum yabancilastigimiz için... onun için hazirlanma faln yok tabi artık tum bakimim kendime kişisel bakım diye buna derim işte:sly:
Evin içinde neseyle dolaşan gidip gelip sirnasan kucağına atlayan simaran biri değilim artık bi de severdim ki kedi gibi sirnasmayi :(

ßůšr@

bence hep karsı taraftan beklediğiniz için oluyor tüm bunlar kocan senden bekliyor sende ondan bir gün onu şaşırtmaya dene hala odunluk yapıyorsan kesinlikle sen haklısın dicem emin ol ama dene hayat böle soguklukla gecmez o senin hayat arkadasın kuzum inan kocanda olsa onada aynı şeyleri sölerdim canım benim

kimse yokmu sesimi duyan varmı:9: yani gören yani yazımı okuyan:37: amannnn niye kimse yok:ssz:
senin sesini duymıcamda kimin sesini duycam kız
saolasın teşekkürler ama sen proculardanmışssın :52::52:
proları içip içip atıyosunuz etrafa olmuyo özellikle konu sahibemiz :52::52:
hişttttt dolma denen hatun arkamdan mı konustu neeee getirme beni Ankara ya uleynnnn :1::1::1:
Bence de hekese hakettigni vermek lazım ama bunu ustaca yapmak lazım ;)

ßůšr@
amanda aman nasılda öğrenmiş bak bak bak helal olsun kız sana lafta yok artık senden icraat bekliyorum heee
Mrb ben evinde tilki olanım. 5 yılda tilkiliği elime aldım şükür. İnsanları çok iyi analiz ederim ve sezgilerim hiç yanıltmaz çoğu zmn eşim ailesi ile olan sorunları anlatır yorumlamam adına. Kimseye saygısızlık yapmadım kaynanam dahıl hareketlerım ve tavrımdan anlarlar saten. Eşim de benden bişey gizlese iki mimiğinden anlarım zaten eşimi 15 senedir tanıyorum sıkıntı yok ;)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
helal olsun diyorum ve seni ayakta alkışlıyorummm :46::46::46::46:
hersey yaşamayla acıyla sıkıntıyla doguyor değişmek istemesende değiştiriyorlar anacım hangi kadın evinin tilkisi olmak ister sonucta :23::23:
Merhaba hanımlar :3:
Tulipa beni davet etmişti de konularında göremeyince bulamadım diye boşvermiştim :17:
Bir de konuyu krizantem açmış ve bir haftada 42 sayfa olmuş bile :53::53:
Ben evli değilim ama şu an evlenmeyi hiç düşünemiyorum hem ev hem iş derken yetişemiyorken bir de koca nazıyla ve ailesinin dırdırıyla uğraşamam:19::19: Buradaki bir çok konuyu okudukça iyice soğuyorum zaten.
İlk mesajda güzelce açıklamışsın krizantem gerçekten kadına biçilen roller o kadar fazla ki, 24 saat içinde kılıktan kılığa girip aynı zamanda da enerji dolu ilgili olmak zorundasın nasıl olacaksa artık:27::37::35::44::44::44::44:
Neyse konu hayırlı olsun ben de takip edeceğim bundan sonra inşallah... Sizden öğreneceğim çok şey var o kesin:34:

kılıktan kılıga giremediğimiz için zaten tüm bu evliliklerdeki sorunlar oluşuyor canım
çünkü bizde insanız bunu anlamısl değiller dogrulmadık heralde dünyaya direk kotlanmıs robotlar halinde yollanıyoruz sanıyorlar :1::1:

Son düzenleme:
bence hep karsı taraftan beklediğiniz için oluyor tüm bunlar kocan senden bekliyor sende ondan bir gün onu şaşırtmaya dene hala odunluk yapıyorsan kesinlikle sen haklısın dicem emin ol ama dene hayat böle soguklukla gecmez o senin hayat arkadasın kuzum inan kocanda olsa onada aynı şeyleri sölerdim canım benim

Kesinlikle öyle canım karşıdan bekliyoruz da ben şuan öyle bir çektim ki kendimi o şuan yaklasmaya çalışıyo buz gibiyim yaa bilmiyorum o yapıcı olmaya çalışıyo ama ben yapamıyorum benim kendimi iyilestirmem gerek önce ama gücüm yok de sabrim da yok artık. ...

ßůšr@

Bende de hic çatlak yok tatlım ama doğumdan sonra anlaşılır o birazda sıfır catlakla doguma girdim bi çıktım belimde kedi tirmalamis gbi 2kucuk çizgi:confused:
Sonradan geçti ama kremlere doğumdan sonra 1 2 ay daha dewam etmek gerek ben bırakmıştım...

ßůšr@

nasıl gecirdin hele bana sölede ben de yapayım kocişime güzel güzikim accık :23::23::23:

Son düzenleme:
hişttttt dolma denen hatun arkamdan mı konustu neeee getirme beni Ankara ya uleynnnn :1::1::1:

amanda aman nasılda öğrenmiş bak bak bak helal olsun kız sana lafta yok artık senden icraat bekliyorum heee

helal olsun diyorum ve seni ayakta alkışlıyorummm :46::46::46::46:
hersey yaşamayla acıyla sıkıntıyla doguyor değişmek istemesende değiştiriyorlar anacım hangi kadın evinin tilkisi olmak ister sonucta :23::23:

kılıktan kılıga giremediğimiz için zaten tüm bu evliliklerdeki sorunlar oluşuyor canım
çünkü bizde insanız bunu anlamısl değiller dogrulmadık heralde dünyaya direk kotlanmıs robotlar halinde yollanıyoruz sanıyorlar :1::1:

he hehe hadi hodri meydan gel ankaraya :4::4:
biz birbirimize girmeyecektik dimi burada erkekler için savaş vardı ben bir an kendimi kaybettim :52::52:

Kesinlikle öyle canım karşıdan bekliyoruz da ben şuan öyle bir çektim ki kendimi o şuan yaklasmaya çalışıyo buz gibiyim yaa bilmiyorum o yapıcı olmaya çalışıyo ama ben yapamıyorum benim kendimi iyilestirmem gerek önce ama gücüm yok de sabrim da yok artık. ...

ßůšr@

kendini iyileştirme gücünü tamamen cocuguna veriyorsun kocan sana karsı hatalar yapsada bak ne güzel diyorsun o yaklaşmaya calısıyor diye accık sende gayret et gayret etmezsen zaten o sogukluk gitmez hemde bir anda kırgınlıkta gitmez seninki buz dagı olmus dogukluk nasıl bir anda erimesini beklersin canım cabayla olacak işler bu :54:

he hehe hadi hodri meydan gel ankaraya :4::4:
biz birbirimize girmeyecektik dimi burada erkekler için savaş vardı ben bir an kendimi kaybettim :52::52:

sana Ankara ya geldiğimde kek yapcaktım vaz gectim işte al sana dolma hanım :1::1:

:18::18: sen busra arkadaş olmazsa ama durgundu ben burda tek başıma takılıyordum kaç gündür beni yanlnız bıraktın sen gez dur emi :ssz::ssz:

evet haklısın valla gezmekten giremedik amma lakin akşam cepten girip cvp yazıyordum fakat lakin yine tabiki gün içerisindeki yalnızlığın yalnızlık olarak kalıyordu :52:(aman lafı uzattıkça saçma bi cümle olmaya başladı sanki :27:) haklısın haklısın :29::29:
iyi olmuş gelen yeni arkadaşlara hoşgeldin diyim o zaman :42:
yeni yeni şeyler öğreniyoruz valla yeni tilkilikler :8::8:

evet haklısın valla gezmekten giremedik amma lakin akşam cepten girip cvp yazıyordum fakat lakin yine tabiki gün içerisindeki yalnızlığın yalnızlık olarak kalıyordu :52:(aman lafı uzattıkça saçma bi cümle olmaya başladı sanki :27:) haklısın haklısın :29::29:
iyi olmuş gelen yeni arkadaşlara hoşgeldin diyim o zaman :42:
yeni yeni şeyler öğreniyoruz valla yeni tilkilikler :8::8:

ben şimdi buranın alfa tilkisimi oluyorum ouuuuuuuuuuuu :1::1::1:

sana Ankara ya geldiğimde kek yapcaktım vaz gectim işte al sana dolma hanım :1::1:

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kek denilince böyle oluyorum hele yapmam getirmem deyince fazlaşabiliyor durduramıyorum kendimi o zaman :52::52:
:84::84::84::84::84::84:
topiğin göl olacak beğendin mi yaptığını :27::27::40:

Canım yavaş git napiyosun öyle sen.¿ 6.aydan sonra asla frenleyemezsin öyle bir iştah oluyo ki...senin şuan ayda bir kilo alman lazımdı dikkat et 6.aydan sonra 2ser kilo oluyo...ben 9ayda toplam 12kilo aldım caninin istediği herseyi ye ama tika basa değil tadına bakarak...emzirme döneminde de başına bela olmasın kilolar...emzirerek ver güzelce. ..

ßůšr@

hadi ya bak ben bunu bilmiyordum toplam kaç kilo almamız lazım hamileyken :26:

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kek denilince böyle oluyorum hele yapmam getirmem deyince fazlaşabiliyor durduramıyorum kendimi o zaman :52::52:
:84::84::84::84::84::84:
topiğin göl olacak beğendin mi yaptığını :27::27::40:

sus kız sus rezil ettin beni tamam hakkaten yapıp getiricem söz :1::1:

Back
X