• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
bu gün berbat bi gündü:2: kızın öğretmeni aradı.düşmüş kaşı açılmış.acilatladım arabaya okula oğlan durmuyor zaten. eşim işi bırakamadığı için tek gittim mecburen. neyseki çok büyük deil ama 2 dikiş atıldı. onu eve getirdim.oğlan zaten arabada uyukluyordu onu uyuttum. kız aç onu doyurdum yatrdım. ev topla oğlan uyandı pişiğiyle uraş saat bu oldu hala açım. en azından diyet bozulmadı:ssz: bu gün bitse artık çok yorgunum. inşşlh sizin gününüz güzei geçmişdir kızlar.

karşına alıp anlatsan eminim anlayış gösterir - tabii diyebilirsin ki söylemesi kolay ama anneler yavrularına kıyamaz bence :34:

annen mi kv mi?

Annelerimiz ahh ahh kiyamiyo da zaten...ama başlar kızım sen artık anne oldun bebegni de sevicen ona da bakcan bi ayaginla kırk iş birden gorcen ben gece yatmz gene de toplardim evimi camasirimi bulasigmi vs.......boooleee uzayıp gidiyo istee....ben de bi tembel bi miskin ruh hali var anlatamam zaten emziriyorum vitamin faln alıyorum arada vücut direncim yok sürekli enerji kaybediyosun bebekle ugras oyna tüm zamanim geçiyo gece de çamaşır yıkayıp seriyorum bulasik makinesini boşaltmaya bile useniyorum yanii hale bak... e tabi böyle olnca annem de susmuyo... kv.ye fırsat vermem cagirmam öyle işime gucume...

ßůšr@

evet canım daha ayın ortasındayız ayy inş hem inş hep böle artarda canım benim borclarımız artık kapanır cok temiz yıkıyoruz ama müşteri topluyoruz ondan halıların kontrolünü ben yapıyorum ondan begenmediklerimi müşterileri ara begenmedim için tekrar yıkamaya vverdim derim onlarında bu hosuna gidiyo
elemanlar kocamı görünce korkmuyor beni görünce asker durusuna geliyorlar :1::1:
Amin canım şükür :nazar::nazar::nazar:

prensiplisin valla :9::9:
Elemanların üzerinde böyle bi etki bırakman iyi bence işi savsaklayamazlar maalesef birilerinden çekinince iş adamakıllı oluyor :6::6:

karşına alıp anlatsan eminim anlayış gösterir - tabii diyebilirsin ki söylemesi kolay ama anneler yavrularına kıyamaz bence :34:

annen mi kv mi?

valla ben de merak ediyorum açıkçası - ilk gün yazmış bir daha yok :44:

anlatmışsın bence tak eşini koluna kulakların başka şeyleri de duymasın he de geç inan kafaya taktıkça insanlar daha da üstüne gelir

Ay kıyamam:29: teşekkür ederim canım benim :38: benim de burada pek çevrem yok ki 1 yıldır buradayım ama önemli olan gönül birliği edecek insanları bulmak :34:

Allah iyiliğini versin ilk yorumda bile esprini yapıyorsun:1:

Benim de aklıma yaprak sarma geliyor:56:

Hamişler ve taze anneler öncelikli:emir_bebek::49:

Ah dolma ahhh Yaktın bizi.. kizcagiz nerden bulsun smdi sarmaa ben de annemin günü varmış dolma yapcakmis kedi gibi başını bekliyorum. ..

ßůšr@

:30::30::30::30::30::30::30::30::30:
Olmadı bak şimdi içim bi tuhaf oldu bide emziriyormuşssun esasında ceza olsun bana ben her girdiğimde dolma ikram ediyim herkese özellikle sana :56:

Valla asla doymadigim şeydir benim yaa dolapta oldugunu biliyim gece uykudan kalkar yine yerim:p

ßůšr@

bu gün berbat bi gündü:2: kızın öğretmeni aradı.düşmüş kaşı açılmış.acilatladım arabaya okula oğlan durmuyor zaten. eşim işi bırakamadığı için tek gittim mecburen. neyseki çok büyük deil ama 2 dikiş atıldı. onu eve getirdim.oğlan zaten arabada uyukluyordu onu uyuttum. kız aç onu doyurdum yatrdım. ev topla oğlan uyandı pişiğiyle uraş saat bu oldu hala açım. en azından diyet bozulmadı:ssz: bu gün bitse artık çok yorgunum. inşşlh sizin gününüz güzei geçmişdir kızlar.
ayy kıyamam yaaa nasıl düşmüş bir çocuk falan mı itmiş çok gecmiş olsun canım
prensiplisin valla :9::9:
Elemanların üzerinde böyle bi etki bırakman iyi bence işi savsaklayamazlar maalesef birilerinden çekinince iş adamakıllı oluyor :6::6:

aynen ilk geldiğimde bayanım işten anlamıyorum diye tınlamıyorlardı ama şimdi hem işi biliyorum hemde acayip sinirliyimdir işte işim aksadımı eşimde olsa gözüm görmez ondan bilirler :ssz: önceden abla derken şimdi korkularından duygu hanım diyorlar ama aile gibiyiz iş dısında kakara kikiri gecer senin günün nasıl gecti bakam anlat bakalım :1::1::1:

ya bu ara kitap fuarı olması lazım izmir'de yani en azından 5 sene önce bu zamanlardaydı... Bir an düşündüm de vay bee zaman ne çabuk geçiyor 5 sene :53:

bende haziran gibi hatırlıyorum hediyelik eşyalar filan oluyordu ne güzellerdi :15:
Ama doğru zamanı krizcim bilir :29:
En güzel şehirde okumuşssun :13:

bende haziran gibi hatırlıyorum hediyelik eşyalar filan oluyordu ne güzellerdi :15:
Ama doğru zamanı krizcim bilir :29:
En güzel şehirde okumuşssun :13:

bu sene nisanın sonunda yapıldı sanırım taaa tarihini bilmiyorum ama ben gidemedim için cok üzüldüm ama hediyeler falan kıpır kıpır geciyor evet ben kitap okumayı severim hem oraya girince cennet sanki ayaklarımın altında oluyor :1::1::1::1:

ayy kıyamam yaaa nasıl düşmüş bir çocuk falan mı itmiş çok gecmiş olsun canım

aynen ilk geldiğimde bayanım işten anlamıyorum diye tınlamıyorlardı ama şimdi hem işi biliyorum hemde acayip sinirliyimdir işte işim aksadımı eşimde olsa gözüm görmez ondan bilirler :ssz: önceden abla derken şimdi korkularından duygu hanım diyorlar ama aile gibiyiz iş dısında kakara kikiri gecer senin günün nasıl gecti bakam anlat bakalım :1::1::1:

iş başka muhabbet başka o sınırı bilmeli elemanlar :29:
Ben bide iş ortamında hanım denmesi mantıklı geliyor abla olunca işin ciddiyeti azalıyor :6:
Nasıl olsun makineyle evi aldım bi viladeyle iş bitti sonra dersim vardı havada bulanık içime afakna amcalar çöktü eve geldim duşa girecektim çakıldım kaldım pcnin önüne :52::52:

Ah dolma ahhh Yaktın bizi.. kizcagiz nerden bulsun smdi sarmaa ben de annemin günü varmış dolma yapcakmis kedi gibi başını bekliyorum. ..

ßůšr@

ayy kedi gibi diyosun bde ya güldürdün beni kız :60: benim kocamda hiç sevmz ama bende bayılırım :56::56::56:

valla asla doymadigim şeydir benim yaa dolapta oldugunu biliyim gece uykudan kalkar yine yerim:p

ßůšr@

zeytinyağlısı mı etlisini mi tercih edersin :15:
Annem bide pirinç yerine bulgurlu deniyor güzel değişik oluyor hele bide annemin meşhuuur soğan dolması varkiiii :39::39:

iş başka muhabbet başka o sınırı bilmeli elemanlar :29:
Ben bide iş ortamında hanım denmesi mantıklı geliyor abla olunca işin ciddiyeti azalıyor :6:
Nasıl olsun makineyle evi aldım bi viladeyle iş bitti sonra dersim vardı havada bulanık içime afakna amcalar çöktü eve geldim duşa girecektim çakıldım kaldım pcnin önüne :52::52:

ouvvvv mis gibi kokuyosundur sen şimdi abuuuu :1::1::1::1:
heya bugün benmde ütüm var eve gidicem aksama ütü yapıcam yarın zaten işe gelmicem o yüzden sinlen olamıcam sanırım ama bellide olmaz bana lazım olursa gelirim :1::1:

annen mi kv mi?

valla ben de merak ediyorum açıkçası - ilk gün yazmış bir daha yok :44:

anlatmışsın bence tak eşini koluna kulakların başka şeyleri de duymasın he de geç inan kafaya taktıkça insanlar daha da üstüne gelir

Ay kıyamam:29: teşekkür ederim canım benim :38: benim de burada pek çevrem yok ki 1 yıldır buradayım ama önemli olan gönül birliği edecek insanları bulmak :34:

Allah iyiliğini versin ilk yorumda bile esprini yapıyorsun:1:

Benim de aklıma yaprak sarma geliyor:56:

Hamişler ve taze anneler öncelikli:emir_bebek::49:

Ya bu ara kitap fuarı olması lazım İzmir'de yani en azından 5 sene önce bu zamanlardaydı... Bir an düşündüm de vay bee zaman ne çabuk geçiyor 5 sene :53:

sorma canım ya özelden de yazdım sabah günaydın demişti eskiden calısıyorum diye yazamadım sonra cıktı bir daha da gelmedi sonradan yazdım ama sonra özelden yazdım meraklandım kaç gün gecti deniz burayı boş bırakmazdı vayy be baya olmus yavv 5 sene az değil :31::31:

bu sene nisanın sonunda yapıldı sanırım taaa tarihini bilmiyorum ama ben gidemedim için cok üzüldüm ama hediyeler falan kıpır kıpır geciyor evet ben kitap okumayı severim hem oraya girince cennet sanki ayaklarımın altında oluyor :1::1::1::1:

NİSANIDA NİŞAN DİYE OKUYORUM YA ALLAH SONUMU HAYIR EDE :52::52:
BENDE KİTAP OKUMAYA BAYILIRIM ESKİDEN DAHA ÇOK OKURDUM ŞİMDİ ARA ARA OKUYORUM :12:
HEDİYELER AHHHHHH :emir_bebek::emir_bebek:

çocuklarda öyle yaparlar ya benim ablamın oğlu yapardı yüzünü kapar ağlardı ama alttanda bakardı sinsi sinsi :9::9:

he yaaa şimdiki cocuklar valla bizi suya götürür susuz getirir anam her dogan cin gibi doguyor biz saf saf büyüdük yaa
erkek kız yan gözle bakmadan dün annemlerin kapısının önüne oturduk kocamla daha yeminle 6 veya 7 yaş fazla yok o bana cıkma teklifi etti aman bırak o salak napıcan ben bunla cıkıcam ayakkabıların hangi marka falan agzım acıkta kaldı kocamla seyrettik valla bizim baktımızı anlayınca tip tip bakarak gittiler

ouvvvv mis gibi kokuyosundur sen şimdi abuuuu :1::1::1::1:
Heya bugün benmde ütüm var eve gidicem aksama ütü yapıcam yarın zaten işe gelmicem o yüzden sinlen olamıcam sanırım ama bellide olmaz bana lazım olursa gelirim :1::1:

:17::17::17::17::17::17:
ütümü benim hiç yapamayacağım şey fi tarihinde allah mekanını cennet etsin :16: Babamın pantolunu ütüliyim dedimde 5 çizgi li yapmıştım :53::53::52::52:
Yarın benimde çok işim var saçımı kestirecem inşallah :12:

he yaaa şimdiki cocuklar valla bizi suya götürür susuz getirir anam her dogan cin gibi doguyor biz saf saf büyüdük yaa
erkek kız yan gözle bakmadan dün annemlerin kapısının önüne oturduk kocamla daha yeminle 6 veya 7 yaş fazla yok o bana cıkma teklifi etti aman bırak o salak napıcan ben bunla cıkıcam ayakkabıların hangi marka falan agzım acıkta kaldı kocamla seyrettik valla bizim baktımızı anlayınca tip tip bakarak gittiler

benim yeğenim 13 14 yaşına gidiyor gözü el fecri okuyor kızlarda gözü annesinde yüz bulsa bi kız arkadaş yapacakta ablamda öyle bi disiplin içine sokmuşki ilk önce ders diyor haklıda lise giriş sınavları var iyi bi lise tutturur inşallah

Back
X