• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
tamam kabul accık ben zılgıt attım ama beni çileden çıkaran şimdi o ama suc bendemi oluyor :ssz::ssz:banane kardeşim suçlu o

sen okadar çalışıon yardım etmiosa tabiki suçlu o zaten normalde atamıoz aman boşver o bahaneyle at işte fırçanı.:1::1: Bende aslında evi falan süpürebiliorum ama alıştırdı ya beni görsen yapmıom hiç hep kendi süpürüo hafta sonları görevini bilio kahvaltıda evi süpürmeden dışarı çıkmaz bende kullanıom onu işte napım:1::1:

bende geldimmm :)) bende tilkilik yapanlardan değilim bugün boşanma davaaam açıldııı ..

hayırlısı olsun. canını sıkma mevlananın bir sözü var hayatımın altı üstüne geldi die üzülme. belki altı üstünden daha güzeldir:34:

oo yeni aakadaşlaa geemiş hoşgeldiniz krizantemin yavru tilkileri......

ßůšr@

hoşbuldukk canımm.

ay kıyamam yaaa hamile insanın üstüne gidilir mi? Bence az çemkir de annem yok bebişle sıkıntıdayız şunu yap bunu et de ya da nazlan ay ne bileyim aklıma gelenleri yazıyorum işte... Bu arada aramıza hoşgeldin :3:
Hımmm bende biri ilişki de olmadığından birşey diyemiyorum bu gidişle de zor olur zaten - bugun de arkadaşlar sen evde kaldın zaten artık kabullen dediler :50:
Hani çok şey de istemiyorum ama herkes öylesini bulamazsın diyor

kız özelden değil buradan yaz bakiiiimmmm:20: Belki o taktiklere başkalarının da ihtiyacı vardır:1: (şaka şaka tulipa'nın durumu özel o yüzden özel yazışmalara izin var:34:)

hoşgeldiniz :3:

Ay kıyamam yaaa seninkinin yine odunluğu mu tuttu annemmmm:29: Bırak ne hali varsa görsün sen de geç evine yap işlerini iş senin sen çalış sen kazan ben evime yetişemiyorum de bak bakalım nasıl yola geliyor:34:

hoşbuldukk.

kız sen ne dertliymişssin diğer konuda niye yazmıyon bakim ben hep takipteyim ne bilim buyrun gelin topiğime demeye utandım ya :17::17::17:
ben sevmem öle şeyleri
hala yardım etmiyomu sana o kadar kanaman var niye yardım etmiyo sinir oldum hee konussana accık bagır cagır olmaz böle sende hoş geldin yavru tilkim benim :1::1::1:

canım guya yardım ediyor..işte naptığıda belli sofra getir götür..akşam karpuz kes bu kadar...karpuzda ağırda ondan yoksa onuda yapmaz..
eee ev eişleri nolcak..
neymiş hafta sonu satrançta gçrevliymiş yoruluyormmuş tamam yoruluyor ama bende napabilirim..
annemde gelince kendimi kötü hissediyorum..
bugünlerde biraz sinirliyim benn..

bugün kocamla aramız cok limoni kavga edip duruyoruz kızlar hiç iş yapmıyo benimde canım cıktı valla sinirlendim bagırdım bu böle gitmez dedim oda yoruluyor ama evdede artık canım cıkıyor okadar sinirliyim ki aslında paketlemede koltuk yıkaması var dagıtımı var gitmez Allah gitmez bogasım geldi milletin içinde yeminle bazen sıksam ümigünüde rahat etsem diyorum
bir yere gider halı vericek arkasından 1o kere aratır bir bagırdım hemen gtti catlattı beni uyuz :22::22::22:

aman senin kocada benimkinden farklı sayılmazzzz :22::22:

aman isyanım çok dertliymiş aman be canım bize bizden başkasının hayrı yok.bide sen yattın okadar kadın çeksin herşeyi al aşkım bebeğin ohh ne ala.bencede annenden yüz buluo o yapmasın biraz bak nasıl yapar yardım eder zor işlere en azından.nazlan sende iyice akşamları falan ağrım var de ne bilim.

canım annem yapmıyor ama vaktim yok diye yine yapmıyor..hafta sonlarıda çalışıyor ya satraçnta yoruluyorum diyor...ee nolcak böle diyorum ses ettiği yok sinirim tepemde...

Oo yeni aakadaşlaa geemiş hoşgeldiniz krizantemin yavru tilkileri......

ßůšr@

hoşbuldukkkk :21::21:
Ay kıyamam yaaa hamile insanın üstüne gidilir mi? Bence az çemkir de annem yok bebişle sıkıntıdayız şunu yap bunu et de ya da nazlan ay ne bileyim aklıma gelenleri yazıyorum işte... Bu arada aramıza hoşgeldin :3:
Hımmm bende biri ilişki de olmadığından birşey diyemiyorum bu gidişle de zor olur zaten - bugun de arkadaşlar sen evde kaldın zaten artık kabullen dediler :50:
hani çok şey de istemiyorum ama herkes öylesini bulamazsın diyor

kız özelden değil buradan yaz bakiiiimmmm:20: belki o taktiklere başkalarının da ihtiyacı vardır:1: (şaka şaka tulipa'nın durumu özel o yüzden özel yazışmalara izin var:34:)

hoşgeldiniz :3:

ay kıyamam yaaa seninkinin yine odunluğu mu tuttu annemmmm:29: bırak ne hali varsa görsün sen de geç evine yap işlerini iş senin sen çalış sen kazan ben evime yetişemiyorum de bak bakalım nasıl yola geliyor:34:

nazlanıorumm ama olmuyor benim adama sökmüyor...
hafta sonlarıd açalışıyor benim adam o yüzden çok yorgun ama ben napabilirim..
tehlikem var işte ağrım oluyor offf kafam karıştı :ssz::ssz:

nereye yetişiyinm şaşırdım hee:26: krizantemim gelim kafasını krimmi kocanın gelde sen yeter:47:burası epey kalabalıkoldu yeni gelenler hg miş. tilki sürüsü oldu artık sayende kız. tanımadığım çok kişi var. kadınlar hamamımına döndük:52: hayatım se nereye yetişicem bide bebek olunca ne olucak biraz fazla sorumluluk alması lazım o alışmış senin heryere yetişmene:47: nasıl olsa bili halledersin. kendini yıpratırsın ancak. bırak birazda onun üstüne. hiç deilse akşam yardım etsin. nankör erkekler. bebeği akşamdan akşama sevsin diemi yapıcan düzenini oturt az kocanı yola getir öle yap bebeğide.:47:

aaa bende yeni gördüm burayı...krizantem insan davet eder demiii:36::36:

oo şikayetkler bitmezz anacımm..benim kocam düşüncesiz...eşim hamile çalışıo demez..ev işlerinde bir gıdım yardım etmezzzz..
neden suç bizde..annem gelir yardım eder yapar..ee o da ne der nasılsa anası yapıo..
bu hafta gelme dedim anneme ama yok..yine birşeye eini sürdüğü yok..çok sinir oluyorum..sadece sofrayı getir götür bumu yani..
çamaşır serilecek yardım lazım yok..
bu arada düşük tehlikem var..
sanırım ben bu çocuğu tek başıma doğurcamm..
artık triplerdeyim anlayana tabiiii :ssz::ssz:
anlamaz ya benim odun..
hafta sonları satrançta görev alma diyorum..eee birlikte vakkit geçirelim istiyorum görev alıyor nedenmiş para lazımmış tamam lazom ama 1 haftayıda bize ayır değilmi..
daha çok sinir olduğum şey varda yavaş yavaş patlayımmm :1:

hg canım bebişini sağlıkla kucakla inş. yahu bu erkekleri çokmu arıyorsunuz tepenize çıkartmışsınız.annem beni köle doğurmadıya sana de. insaf valla sorumsuzlar hayatım ben olsam ne ev toplarım ne yemek yaparm 2 gün anlasın die.

İlk başlığı okuyunca "bağlanmayacaksın" diye kendi kendime gerisini getirdim:1: Benim telefonumda da vardır bu şiir ve çok severim. :16:Paylaştığın için teşekkürler:38:

can yücel şirlerini çokseverim. rica ederim tatlım.

hg canım bebişini sağlıkla kucakla inş. yahu bu erkekleri çokmu arıyorsunuz tepenize çıkartmışsınız.annem beni köle doğurmadıya sana de. insaf valla sorumsuzlar hayatım ben olsam ne ev toplarım ne yemek yaparm 2 gün anlasın die.

yapmıyorum canım benim adam alışmış dağınıklığa pisliğe..
saolsıun kv benim 1 ay ev temizlemediği olur..mutfakta tezgah sonuna kadar dolar bekletir..
alışmış buna bende titizim yapamam..
eşimde o yüzden yapmıyor sanırımmm annesini örnek alıo kendine ıyyy :41::41:

canım guya yardım ediyor..işte naptığıda belli sofra getir götür..akşam karpuz kes bu kadar...karpuzda ağırda ondan yoksa onuda yapmaz..
eee ev eişleri nolcak..
neymiş hafta sonu satrançta gçrevliymiş yoruluyormmuş tamam yoruluyor ama bende napabilirim..
annemde gelince kendimi kötü hissediyorum..
bugünlerde biraz sinirliyim benn..

aman senin kocada benimkinden farklı sayılmazzzz :22::22:

canım annem yapmıyor ama vaktim yok diye yine yapmıyor..hafta sonlarıda çalışıyor ya satraçnta yoruluyorum diyor...ee nolcak böle diyorum ses ettiği yok sinirim tepemde...

hoşbuldukkkk :21::21:

nazlanıorumm ama olmuyor benim adama sökmüyor...
hafta sonlarıd açalışıyor benim adam o yüzden çok yorgun ama ben napabilirim..
tehlikem var işte ağrım oluyor offf kafam karıştı :ssz::ssz:

eee sende çalışıon hem 2 canlısın senn işin daha kötü sanki evi kaldır cam sil falan diosun azcık yapsa bile sana yeter bak dersin sende elinden geleni yapıyorr sinir evet olabilir ama ama onlarda fırsat vermesin.

eee sende çalışıon hem 2 canlısın senn işin daha kötü sanki evi kaldır cam sil falan diosun azcık yapsa bile sana yeter bak dersin sende elinden geleni yapıyorr sinir evet olabilir ama ama onlarda fırsat vermesin.
bir şekilde alışacak canım yapacak pek fazla birşeyi yokkk

bir şekilde alışacak canım yapacak pek fazla birşeyi yokkk

benimki yapıo ama ozamanda diyorum bebeğini düşünüo beni değil kv içinde aynısı geçerli yapınca da insan böyle düşünüo ama.

benimki yapıo ama ozamanda diyorum bebeğini düşünüo beni değil kv içinde aynısı geçerli yapınca da insan böyle düşünüo ama.

ya yapsında bebeği için yapsın sorun değil şekerimm ama yapsın yani

ya yapsında bebeği için yapsın sorun değil şekerimm ama yapsın yani

gerçi evet normalde düşünmüon bari şimdi düşünsün demi der insan anneler alıştırmamış ki napıcan canım.

gerçi evet normalde düşünmüon bari şimdi düşünsün demi der insan anneler alıştırmamış ki napıcan canım.

valla geçen gün dedim burası annenin evi değil bende annen değilim o kadarını çekememde kaldıramamda dedimm..
ya yardım edeceksin ya edeceksin..
çalışmamam gibi şansımda olmadığına göre kabul edemem diye bir şıkkın yok dedim..
bakalım yarın akşam çamaşırları atacak...serecek..
ütü yapmayı bilmez ona zorlamam zaten..
birde evi süpürcek..
annemde ertesi gün gelip ütü yapıp yerleri silcek..
yapıcakmı görcezzz :10::10:

valla geçen gün dedim burası annenin evi değil bende annen değilim o kadarını çekememde kaldıramamda dedimm..
Ya yardım edeceksin ya edeceksin..
çalışmamam gibi şansımda olmadığına göre kabul edemem diye bir şıkkın yok dedim..
Bakalım yarın akşam çamaşırları atacak...serecek..
Birde evi süpürcek..
Annemde ertesi gün gelip ütü yapıp yerleri silcek..
Yapıcakmı görcezzz :10::10:

iyi yapmışsın bilmediği şeyleri zorlamanın anlamı yokda çamaşır atmakda sermekte bişi yok yapabilir.erkeğin titizi de kötü ama benimkini görsen ufak bi dağınklığı bile kaldıramıo.dışarı işini benimki ölsen yapmazda evde sağolsun herşeyi yapıo.inş.yapar 1 gün yapmaz her ihtiyacın olduğunda yapar.

ya yardım edeceksin ya edeceksin..
bakalım yarın akşam çamaşırları atacak...serecek..
birde evi süpürcek..
annemde ertesi gün gelip ütü yapıp yerleri silcek..
yapıcakmı görcezzz :10::10:
yapabildiğini yapsın sen de güzel yapıyorsun sağol ellerine sağlık dersin arada tekrar ettirirsin zamanla alışır hatta bebek doğduktan sonra bile yaptırma şansın olur bebiş var yetişemiyorum uykusuzum vs diyerek:34:
Alışsın da senin kadar yapamasa da en azından elinden geleni yapar dimi ama:1: al sana tilkilik işte:ssz:

Back
X