- Emoji Skoru
- 2.473
- Puanlar
- 448
Tamam özelden de bekliyorum:)
Biz de iyi gibiyiz.Bir borcunu kapatmak için birinden borç bulmuş,biraz rahatlamış.Bir iki aya kadar kendimi toparlarım dedi..Ben de anlayışlı olmaya çalışıyorum..
Geçen fotolarıma bakmış,yurt dışındaki gezide ilk fotolarıma.Güzel olduğunu birkez daha farkettim'dedi..Her fotoda o güne gittim dedi..Hani beni orda gezdirmiştiya....Bunu da durduk yere söylemiyor ha....Benim moralim bozuktu,bana moral verici şeyler söyle 'dedim..
bence senin artık bekleme rolüne gecmen gerekiyor ondan hiç bişey bekleme sana kendini kanıtlasın ilgi isteme arama aramadında trip atma o biraz senin ilgin tarafından bogulmus sanırım o yanlıs anlama beni çok fazla ilgiye sevgiye ac oldunu hissediyorum senin ama ilgi ve sevgi isteyrek yaptırılcak şeyler değil
kendini her konuda geriye cekkk kesinlik ne demek senin güzel oldunu bir daha anladım demek kaçan kovalanır hesabı bunu unutma canım artık onun biraysel borclarıylada ilgilenme bırak ne hali varsa görsün sana kendiliğinden gelmesine izin ver amann şimdi aramasam laf edecek diye araması yerine meraktan arasın bırak