- Emoji Skoru
- 2.473
- Puanlar
- 448
dün aksam beni kocamın kuzeni aradı burda anlatmıstım hani bayramda gelmek istediler ama ben istemedim kocamla tatil yapmayı düşünüyoruz diye kıvırdım buda gitmiş kv aramıs senin gelin bizi kovdu diye gece gec saatte kv arıyor sen böle öbölemi deidn ya dediysem dedim ki demedim ama kendi evim degilmi eşek gibi çalışıyorum Allah razı olsun ogluma desteksin demiyorda hizmet etmekten mi kaçıyorsun diyor canım okadar sıkıldım ki zaten bir çok şey üstü üste gelmişti birden patadım agladım kocam da beni karşıyakaya götüreyim seni dedi gel deniz kenarında yürüyelim dedi bende gittim ama nasıl agladım ya normalde umursamam takmam bile bir yandan yorgunluk bir yandan maddi sıkıntılar sanırım beni çok yordu kızlar kendimi çökmüş gibi hissediyorum dışardaa hep şen şakrak olma ya çalısırım cene hiç susmaz ama burası olmazsa sanırım aslında iç dünyamı kimseye anlatamıcam iyiki varsınız
sonra kocamla konustuk takma kafanı dedi gönlümü aldı gene şaklabanlık yaptı düzeltti moralimi hayatta tek destegim sanki kocam gibi düşündüm o an sanki dogdum an evliymişimde kocam hep yanındaymıs bana okadar cektirdi ama şimdi nerdeyse her mutlu anım onunla Allah razı olsun ondan
sonra kocamla konustuk takma kafanı dedi gönlümü aldı gene şaklabanlık yaptı düzeltti moralimi hayatta tek destegim sanki kocam gibi düşündüm o an sanki dogdum an evliymişimde kocam hep yanındaymıs bana okadar cektirdi ama şimdi nerdeyse her mutlu anım onunla Allah razı olsun ondan